Džoni Dep i Amber Herd - sud i prljav veš .

Pratite li sudski spor ala glumačku komediju Amber Herd i iznošenje lažnog prljavog veša u javnosti.
Na čijoj ste strani.Laži i obmane .
Dep kulira do mere izdržljivosti . Mislim da je OK.
Šta da Vas zadesi tako, javnost spora ,sa bivšom, ili ono što već imamo na našoj folk sceni.

Da imaju pameti nikad više nebi izasli medju ljude

Ne pratim ali tu i tamo nešto pročitam jer je naslov toliko iritirajuci pa pročitam

Pacijent i on i ona !

tumblr_0bfa8b55d83d946fdf470231aadffb98_e2a528ee_1280.jpg

Ne pratim. To mi je neki nov, još gadniji nivo reality programa koji ne želim ni da upoznajem.
Neka se razvode i sude mimo mog znanja, šta me se to tiče!
Treba sad da navijam za jedno ili drugo, e baš!
Nemam druga posla! Pa i da nemam, volim da nemam nikakva posla i blejim radije u zamišljenu tačku na zidu nego što ću da brinem o tome ko je od njih kakav čovek/glumac.

Ne pratim. To mi je neki nov, još gadniji nivo reality programa koji ne želim ni da upoznajem.
Neka se razvode i sude mimo mog znanja, šta me se to tiče!
Treba sad da navijam za jedno ili drugo, e baš!
Nemam druga posla! Pa i da nemam, volim da nemam nikakva posla i blejim radije u zamišljenu tačku na zidu nego što ću da brinem o tome ko je od njih kakav čovek/glumac.
Ma ne pratim ni ja.Iskreno baš me briga za oboje.Nisu mi ni rod ni prijatelji.Ali kad se novinari uhvate nečeg pa ima 50 članaka u jednom danu nema šanse da potpuno zaobidješ. Taman samo naslov u prolazu da pročitaš dosta je.

Tema je više o tome da li se može verovati jedno drugom u braku.
Pa, i u tom slučaju, svako sebi bira. Možeš li verovati-ženi se. Ne možeš? Nemoj.
Da l' imaju dece?
Kod nas je i dalje najgora stvar u razvodu raspodela dece. Takav smo, valjda, narod. Tim tamo, Holivudskim i uopšte, američkim likovima je stalo do nečega drugog, reklo bi se.

Back