Džon Bosnić - najozbiljniji kandidat za predsednika Srbije

Nikita Kulganov

Buduća legenda
Poruka
37.589
autorska tema

Ljudi ne veruju ni vlasti ni opoziciji nego traze nove ljude !!!
Dzon Bosnic

Upravo ono sto glasaci traze u Srbiji je Dzon Bosnic, najozbiljni kandidat za predsednika Srbije. Rodjen u Kanadi, Odgajan u srpskom patriotskom duhu, radio kao novinar , svuda po svetu gde se borio za pravdu i slobodu. Vencani je kum sa svetskim sahovskim sampionom Bob Fiserom, radio je u Japanu gde ima jako dobre veze, takodje je licni prijatelj od predsednika Papue Nove Gvineje Dzejms Marape. Covek koji za vreme rata u Jugoslaviji dosao da objektivno izvestava. Takodje ima polticko iskustvo u Kanado, gde se kandidovao za gradonacelnika Frederikona. Ozenjen je i ima dvoje dece. Veliki protivnik Vucica i njegovog sistema.

Covek koji ima viziju, a ima veze svuda u svetu, koje mogu puno da pomognu Srbiji, covek idealan za predsednika Srbije !!! Zapamtite ovo ime - Dzon Bosnic !!!
download.jpg

https://sr.wikipedia.org/sr-el/Џон_Боснић

ЏОН БОСНИЋ: Они који желе да Србија уђе у НАТО желе да осуде своју децу на смрт!​

https://srbin.info/politika/dzon-bo...-nato-zele-da-osude-svoju-decu-na-smrt-video/

Džon Bosnić - Život u Srbiji je rijaliti šou!​

Dzon Bosnic ne prica srpski perfektno, kao ni prestolonaslednik, a to je glavni preduslov za prosecnog srpskog glasaca, kako za jugo penzionere kojih je puna Srbija tako i za ostale balvane.

Pod normalnim uslovima bio bi dobar kandidat, ali Srbi su zasluzili Zlobu, Djikija, Bokija, Acu i slicne, jer naravno parlaju srpski takoreci bez mane. :lol:

Go Johnny go go 🎉

Dzon Bosnic ne prica srpski perfektno, kao ni prestolonaslednik, a to je glavni preduslov za prosecnog srpskog glasaca, kako za jugo penzionere kojih je puna Srbija tako i za ostale balvane.

Pod normalnim uslovima bio bi dobar kandidat, ali Srbi su zasluzili Zlobu, Djikija, Bokija, Acu i slicne, jer naravno parlaju srpski takoreci bez mane. :lol:

Go Johnny go go 🎉

a зашто

Ma sta pricas ti?!Srpski,pa i ruski jezik sa nastali od starobugarskog (ko vi zovete crkvenoslovenski).

Kakav sad starobugarski kad ni ti ne govoriš tatarski?

Nego problem je što niste savladali ni starosrpski koji ste uzurpirali.

Mnogo sam se družio sa Bugarima, gotovini i gostoprimljivi ljudi kao i Srbi, ali teške cicije na vnka.
Uvek mi je smešno bilo što sam mogao papazjanijom od srpskog, maćedonskog i bugarskog lepo da se sporazumem dok Bugari medjusobno svakom drugom recenicom objašnjavaju smisao prethodne.
To sam još samo video kod Filipinaca, doduše na engleskom ali sa kojim su svi odrasli i kojima imponuje.
Da nema tu neke paralele?

Kakav sad starobugarski kad ni ti ne govoriš tatarski?

Nego problem je što niste savladali ni starosrpski koji ste uzurpirali.

Mnogo sam se družio sa Bugarima, gotovini i gostoprimljivi ljudi kao i Srbi, ali teške cicije na vnka.
Uvek mi je smešno bilo što sam mogao papazjanijom od srpskog, maćedonskog i bugarskog lepo da se sporazumem dok Bugari medjusobno svakom drugom recenicom objašnjavaju smisao prethodne.
To sam još samo video kod Filipinaca, doduše na engleskom ali sa kojim su svi odrasli i kojima imponuje.
Da nema tu neke paralele?
Vidi sta pisu braca Rusi:
https://ru.wikipedia.org/wiki/Церковнославянский_язык

Ne iskam da gleduvam starotatarče nego se izvinuvam na kulovganov za spamovanje teme gde promoviše istinskog rodoljuba i antiglobaliste.
Slušao sam nekoliko intervjua sa Bošnićem i izgleda mi mnogo pronicljiv i iskren.
Ima element entuzijazma koji ispliva kod raznih utopljenih u anglosaksonsku identitetsku i emotivnu mocvaru i prevazilaženjem trendovskih parametara "imidža stiže do univerzalnog izražaja na osnovi nasleđenog uz doživljenog.

Svaka mu čast, ponekad mi je mučno da ga slušam (dok ja ovde mogu da korigujem svoje pisanje ali tečno govorim koliko god nepravilno) ali nikada ne gubi nit svoje teze koliko god se saplitao jezikom našta mu se divim.

autorska tema

Ljudi ne veruju ni vlasti ni opoziciji nego traze nove ljude !!!
Dzon Bosnic

Upravo ono sto glasaci traze u Srbiji je Dzon Bosnic, najozbiljni kandidat za predsednika Srbije. Rodjen u Kanadi, Odgajan u srpskom patriotskom duhu, radio kao novinar , svuda po svetu gde se borio za pravdu i slobodu. Vencani je kum sa svetskim sahovskim sampionom Bob Fiserom, radio je u Japanu gde ima jako dobre veze, takodje je licni prijatelj od predsednika Papue Nove Gvineje Dzejms Marape. Covek koji za vreme rata u Jugoslaviji dosao da objektivno izvestava. Takodje ima polticko iskustvo u Kanado, gde se kandidovao za gradonacelnika Frederikona. Ozenjen je i ima dvoje dece. Veliki protivnik Vucica i njegovog sistema.

Covek koji ima viziju, a ima veze svuda u svetu, koje mogu puno da pomognu Srbiji, covek idealan za predsednika Srbije !!! Zapamtite ovo ime - Dzon Bosnic !!!
Pogledajte prilog 906556
https://sr.wikipedia.org/sr-el/Џон_Боснић

ЏОН БОСНИЋ: Они који желе да Србија уђе у НАТО желе да осуде своју децу на смрт!​

https://srbin.info/politika/dzon-bo...-nato-zele-da-osude-svoju-decu-na-smrt-video/

Džon Bosnić - Život u Srbiji je rijaliti šou!​

Dosadašnji potencijalni kandidati 2021. su bili Bodiroga, Lompar, Tadić. Grigorije, dotični a sada i Bosnić.

Pa se pitam, sme li neko ko nije poreklom sa Lijvča polja?

Mislim da mu je otac bio kraljev oficir.
Ne sumnjam da je tako, zato je u SAD najverovatnije.

I neki moji rođaci su bili Kraljevi oficiri ali nikada nisu imali potomstvo jer su streljani bez suđenja.

Meni je ipak najzanimljivje to što niti jedan do sada ponuđen kandidat za predsednika Srbije od strane opozicije i vlasti nije poreklom iz Srbije.

Tako je bilo u prethodnom sazivu i pre toga.

Back