Džo prodaje bager - nema od cega da zivi!

ratnistrateg:
Gorica Gajevic je ubedljivo izjavila da je SPS odneo preko 50% glasova i da gradjani ne nasedaju na lazne informacija takozvanih demokratskih stranaka.

SPS je bio VEOMA LOS ali ih DOS polako stize.

Jos ako na vlast dodje gospodin tuzitelj-sudija zvani Cheda e onda smo tek naebjali :p

Piše i na tarabi svašta. Zato je dobila pepeljaru, kad su objavljeni zvanični rezultati izbora.

A lepo se čovek i zahvalio što smo mu skinuli muku s vrata. Pa šta ćeš bolje, svi zadovoljni.

Pošto su popalili sve što su mogli, šta mu je više trebalo da vlada. Nekoliko milijardi dolara - simbolična kradja.

Da mi je da udjem u glavu ovih SPS da se malo odmorim.

BG11091:
Piše i na tarabi svašta. Zato je dobila pepeljaru, kad su objavljeni zvanični rezultati izbora.

A lepo se čovek i zahvalio što smo mu skinuli muku s vrata. Pa šta ćeš bolje, svi zadovoljni.
Pa u tome je i problem sto se kao lepo zahvalio i nastavio da zivi u predsednickoj vili dok se Djiki nije trgao malo i to posle 6 meseci kada je vec bilo kasno ,Nikolae i Elena se nisu nikome zahvaljivali vec je sve reseno ekspeditivno po kratkom postupku i mnogo je bolji krajnji rezultat.

Taj nije rusio nikakav sistem, nego jbn zgradu...
I ko je to platio posle... isti glupi narod...
Upadali u skupstini i krali...
Sta... time su oterali Slobu...
Muka mi je od tih laznih revolucionara...
Takodje mi je odvratno... kada ovde u PO svaki drugi dan dolaze TURISTI da vide Slobin grob...
Eeej ljudi... puni autobusi... a ispred njegove kuce odmah nasli se da prodaju cvece, svece...
Toliko o revoluciji i ovom narodu...

Back