Pevač Joe Cocker, najpoznatiji po obradi pesme The Beatles 'With A Little Help From Mi Friends, preminuo je u 70.Pevač rođen u Šefildu imao je karijeru dužu od 40 godina, sa hitovima uključujući You Are So Beautiful i Up Where We Belong.
Njegov agent Barrie Marshall rekao je da je Cocker, koji je umro nakon borbe protiv raka pluća, "jednostavno jedinstven".
Sir Paul McCartnei rekao je da je bio divan momak koji je "doneo toliko sveta".
Cockerov prijatelj Rick Vakeman, klavijaturista rok benda Ies, nazvao je njegovo izvođenje pesme With a Little Help From Mi Friends "senzacionalnim" i rekao: "Imao je glas koji je bio jedinstven."
Vakeman je za BBC Radio 2 rekao: "Sjajna stvar je s nekim poput Joea ono što ostavljaju iza sebe, a to će biti s nama godinama i godinama."
Njegov agent Barrie Marshall rekao je da je Cocker, koji je umro nakon borbe protiv raka pluća, "jednostavno jedinstven".
Sir Paul McCartnei rekao je da je bio divan momak koji je "doneo toliko sveta".
Cockerov prijatelj Rick Vakeman, klavijaturista rok benda Ies, nazvao je njegovo izvođenje pesme With a Little Help From Mi Friends "senzacionalnim" i rekao: "Imao je glas koji je bio jedinstven."
Vakeman je za BBC Radio 2 rekao: "Sjajna stvar je s nekim poput Joea ono što ostavljaju iza sebe, a to će biti s nama godinama i godinama."
Joe Cocker Greatest Hits -Best Songs Of Joe Cocker
Poslednja izmena: