Džo Bajden: Pandemija je završena u SAD

Атомик™

Srebrna tastatura
Poruka
262.943

Covid-19 pandemic is over in the US - Joe Biden​

_126775539_gettyimages-1423995891.jpg

President Joe Biden has declared the pandemic over in the US, even as the number of Americans who have died from Covid continues to rise.
https://www.bbc.com/news/world-us-canada-62959089

Na neki način mi je i žao trenutnog američkog predsednika jer...
Mašinerija je impozantna oko priče propasti Amerike, dolara i sl. po ugledu ili receptu na neke teorije zavera, ali ne ide; ima svega, a on... možda na kraju krajeva i nije loš političar i mislilac. Predstavljen nam je kao invalid, kao neko ko u većini slučajeva nije baš svoj, ima mrlje itd., ali ništa ne uzimam zdravo za gotovo jer su ovo sad medijski predatori, svim izvorima grabe simpatije svetske populacije. USA je ogromna teritorija, pa i prevare vezane za nju moraju biti velike i mnogo bolje smišljene od ovih koje vrše naši političari nad jednom ovako malom i diskutabilnom državom na Balkanu.

Procitao sam danas na traci na jednoj televiziji gde je Kon izjavio da je Korona popustila i da ovi sto je sada imaju je blazi oblik,ako mu je za verovati.
То је свима јасно, проблем је што је можемо пренети даље и што опет постаје актуелно губљење чула мириса и укуса, дакле преживећемо, само питање да не добијемо пост ковид.

То је свима јасно, проблем је што је можемо пренети даље и што опет постаје актуелно губљење чула мириса и укуса, дакле преживећемо, само питање да не добијемо пост ковид.
Nisam imao ni Kovid ni Post kovid,a nisam vakcinisan.

Знам за случај да је некима отишло чуло мириса у аут, годину дана немају чуло мириса и још увек им се није вратило.
Znam i ja za neke,nije bas godina,ali 3-6 meseci,ali slusaj i pre mnogo ranije dok nismo znali za koronu,su nam bili poremeceni i cula mirisa i ukusa,kada je bila jaca prehlada.Znam da mi nista nije odgovaralo za jelo sem supe i caja sa limunom.

Podvarijente omicrona nisu smtnonsije, broj pozitivnih jedino može da poveća poptuno novi soj recimo da dođe neki omega soj koji sa sobom donosi veliku smrtnost, još veću infektivnost a samim i tim samouništenje virusa.

Više puta sam rekla da kod nas sada ima veći broj otpusta nego prijema novoobolelih, a covid ambulante imanju manje posla.

Podvarijente omicrona nisu smtnonsije, broj pozitivnih jedino može da poveća poptuno novi soj recimo da dođe neki omega soj koji sa sobom donosi veliku smrtnost, još veću infektivnost a samim i tim samouništenje virusa.
Сваки следећи сој је заразнији од претходног.
Нико није ни рекао да су нови сојеви смртоноснији, већ да се брже шире.
Нови талас или пик нам се приближава, питање само када, да ли у јануару, или и у јануару и пре тога.

Back