cizmice
Buduća legenda
- Poruka
- 35.831
a dje si mi ti bila citav dan ??!?!
Rekoh da nisu i tebe udarili - ne daj boze !
Rekoh da nisu i tebe udarili - ne daj boze !

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
decko, uzivaj u svojoj nepismenosti, gluposti i prostoti...![]()
a dje si mi ti bila citav dan ??!?!
Rekoh da nisu i tebe udarili - ne daj boze !![]()
Ocekivao sam od tebe "pravednog" iste ili slicne postove kao za slucaj Novi Sad ili juce DS , a ovome se nisam nadao. Zvucis kao oni sitni ljudi (Alergicna ili Milunka Savic ). Ocekivao sam osudu na prvom mestu pa onda ako ima prozivke odgovor na nju.8)
ja osudjujem ovakav cin, a decku sam odgovorio tako jer je poceo da spominje ldp iz cista mira, nije rekao "ko god da je" ili ovo ili ono nego je odmah rekao "aha, ldp"...
Decaka ima svuda znas i sam . Da si osudio pa u istom postu i njemu odgovorio ajde ovako ...
pa ne znam, malo mi je smesno ovo kao obilazio ih, probao da izgura sa puta...ne kontam to ali ako je namera bila da se iko povredi naravno da cu osuditi...
ja nisam tip coveka koji bi nekoga povredio ili naneo neku stetu namerno...pa onda nemam problema sa osudom![]()
Odlično! Sad je još jasnije (iako sam ionako u to inače sasvim sigurna) da sam u pravu. Da od takvih kao ti dobijem pohvalu, ozbiljno bih se zabrinula.oni sitni ljudi (Alergicna ili Milunka Savic ). )
Odlično! Sad je još jasnije (iako sam ionako u to inače sasvim sigurna) da sam u pravu. Da od takvih kao ti dobijem pohvalu, ozbiljno bih se zabrinula.
E ovako - ovu temu sam postavila čisto kao odgovor na gazelinu temu "pucano na aktiviste DS-a", s namerom da vidimo kako ćete, drage moje kolege, da reagujete na sličnu pojavu s različitim akterima - dijametralno suprotstavljenih političkih strana.
Jomini je bio blizu da to shvati, no temu je ostavio iskljucivo iz "stranačkih" razloga, tj. da bi imali i "oni drugi" koga da pljuju.
A sad ja vas sve da pitam - da li je ikome palo na pamet da postoji neka treca strana koja koristi netrpeljivost dva politička bloka (pola) u Srbiji da ih još više zavadi?
Da li nekom ide u prilog da u Srbiji zaista dodje do gradjanskog rata, i kome?
Možete me prozvati pristalicom teorije zavere, ali smatram da su ova pitanja ipak vredna vaše pažnje i razmišljanja.
Zbog svega ovoga, JEDVA ČEKAM da nam obelodane ko su krivci U SVIM slučajevima!
Ako će nam IKAD obelodaniti...
Aj sad jos kazi da si vlasnica Krstarice i da Jomini dobija otkaz...