- Poruka
- 6.533
Da je pameti plin bi zabranili i drakonski bi kaznjavali svakog tupsona koji bi to smece skarabudzio i ugradio .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Točak boca mislim da nema veća od 43 litre. A i šta će ti, sad plin imaš na svakom ćošku.

al su ruzne ko k,ja ne znam kako je to nas narod toliko iskusan i s ukusom za kola a ispod nivoa rumunije smo s krsevima.od kad znam za sebe sta god kupovao izgled mi je primaran,da se vozim toyotom gore nego busem,isto vazi i za daciu,ali do jaja je popularna u nasem narodu,ceo zivot u grcu da je nesto dobro prosao i da ga malo kosta,al zato uziva u zivotu cirka .pljuge,potrosi za vece al gume celave
Ја не знам шта ти подразумеваш под ружним али Тојоте и Мазде су углавном лепе а Хонде углавном ружне. Ево конкретно:
Тојота РАВ4 старији модел-прелепа!
Pogledajte prilog 523565
Тојота Пријус-прелепа:
Pogledajte prilog 523566
Тојота Аурис-лепа:
Pogledajte prilog 523567
Тојота РАВ4 најновији модел-ружна ко ђаво:
Pogledajte prilog 523568
Мазда 3 Седан-прелепа:
Pogledajte prilog 523569
..................
Nisi dovoljno informisan. Skoro svi Fiati mogu i fabrički da se dobiju s plinom ili metanom, neki Renoi, VW, Dačije ...Mislim da na svetu ne postoji proizvodjac koje ce reci samo izvolte, ugradite jedva cekamo podrzavamo ustedu potrosaca,i jos ispada da jedva prezivljavaju zavoli ,lovato i ostali trgovci uredjajima za plin,mnogo smo pametan narod ,nece niko nas srbende da zajebe
Nisi dovoljno informisan. Skoro svi Fiati mogu i fabrički da se dobiju s plinom ili metanom, neki Renoi, VW, Dačije ...