ЏИП НА МЕТАН

Јуче сам имао 1 занимљив разговор са Тојотом, позовем Тојота центар и питам их шта они мисле и кажу ми да они то не препоручују уопште, значи ни уградњу плина ни уградњу метана јер накнадна уградња плинског или метанског уређаја може да оштети мотор и његово нормално функционисање јер како кажу мотор Тојоте уопште није предвиђен нити фабрички конструисан за ту врсту горива и погона. Шта ви мислите о овоме?

Mislim da na svetu ne postoji proizvodjac koje ce reci samo izvolte, ugradite jedva cekamo podrzavamo ustedu potrosaca,i jos ispada da jedva prezivljavaju zavoli ,lovato i ostali trgovci uredjajima za plin,mnogo smo pametan narod ,nece niko nas srbende da zajebe

Мислим да ниси у праву јер је произвођачима аутомобила у интересу да им кола и купци троше што мање пара на гориво и зато се произвођачи аутомобила тркају чији ће ауто или модел мање горива да троши и зато је потрошња горива код нових модела аутомобила данас знатно мања него некад. А постоје и произвођачи аутомобила који форсирају баш малу потрошњу горива и алтернативне погоне а неки од њих се склапају и овде. Тако нпр. Тојота промовише хибриде, Фијат метанска возила а Тесла електричне аутомобиле.

Друго је са нафтном индустријом, наравно да је њима циљ да трошиш што више пара на гориво.

Pa cekaj ne kapiram uzmes neki auto do jaja klasa star 15-20 god platis nesto smesno i kao neko serenda da pazis na motor,pa znas kolko me zabole,vozio krs daciu posle pola sata ko prebijen kakvo sranje od kola,svaki odlazak u grad 1000din benzina,kako gde krenem ja na pumpu jbt samo na corbu pare ,nikad zalije mi na to da dam,sad mogu malo da se opustim i uzivam,100km 800dindzi bole me patka,pa.da sve poriknjava izvuci cu koliko sam platio auto,i da izgubim taman sam ustedeo koliko sam manje dao za benzin

То да али видиш како размишљају ти радници у салонима, они продају нова кола и они размишљају као да сви ми имамо пара за нова кола која наравно много мање троше него стари модели и као у фазону-немој ништа да буџиш, додајеш...Па ја кад бих имао паре за ново, болео би ме стојко да се распитујем о метану, плину...

Ja sam audiem zadovoljan i bolje mi je lego nego mecka,ovaj a4 model mi je lepsi od mladjih 2005 na ovamo i ne bih ga menjao nikad,videcu kako ce me sluziti i koliko je odrzavanje,svakako manje nego noviji modeli,na ludilo lasere se ne lozim da bi me neki noviji paket opreme zainteresovao i da ga platim duplo vise nego ovaj od 3000€,cak i da ne ulazem nista recimo dve godine i da ga dam za 2 soma kao da nista nisam izgubio koliko cu na plinu samo ustedeti

Па Мазде и Тојоте су ти 100 пута боље од тих швапских срања у сваком смислу!

Ја немачка кола никад у животу не бих купио! Ниједна! Јапанци су закон! Мислим, да се не лажемо, ако хоћеш квалитет, Јапанац је Јапанац!

Poslednja izmena:
al su ruzne ko k,ja ne znam kako je to nas narod toliko iskusan i s ukusom za kola a ispod nivoa rumunije smo s krsevima.od kad znam za sebe sta god kupovao izgled mi je primaran,da se vozim toyotom gore nego busem,isto vazi i za daciu,ali do jaja je popularna u nasem narodu,ceo zivot u grcu da je nesto dobro prosao i da ga malo kosta,al zato uziva u zivotu cirka .pljuge,potrosi za vece al gume celave

al su ruzne ko k,ja ne znam kako je to nas narod toliko iskusan i s ukusom za kola a ispod nivoa rumunije smo s krsevima.od kad znam za sebe sta god kupovao izgled mi je primaran,da se vozim toyotom gore nego busem,isto vazi i za daciu,ali do jaja je popularna u nasem narodu,ceo zivot u grcu da je nesto dobro prosao i da ga malo kosta,al zato uziva u zivotu cirka .pljuge,potrosi za vece al gume celave

Ја не знам шта ти подразумеваш под ружним али Тојоте и Мазде су углавном лепе а Хонде углавном ружне. Ево конкретно:

Тојота РАВ4 старији модел-прелепа!

8.jpg

Тојота Пријус-прелепа:

PRIUS.jpg

Тојота Аурис-лепа:

800px-Techelsberg_Sankt_Martin_Sportplatz_Toyota_Auris_28022015_0212.jpg

Тојота РАВ4 најновији модел-ружна ко ђаво:

toyota-rav4-2019-header-mobile_tcm-3060-1521518.jpg

Мазда 3 Седан-прелепа:

599ea977dd0efMazda_3_Sedan_2017_rear.jpg

..................

Ја не знам шта ти подразумеваш под ружним али Тојоте и Мазде су углавном лепе а Хонде углавном ружне. Ево конкретно:

Тојота РАВ4 старији модел-прелепа!

Pogledajte prilog 523565

Тојота Пријус-прелепа:

Pogledajte prilog 523566

Тојота Аурис-лепа:

Pogledajte prilog 523567

Тојота РАВ4 најновији модел-ружна ко ђаво:

Pogledajte prilog 523568

Мазда 3 Седан-прелепа:

Pogledajte prilog 523569

..................

odvratnih li automobila
bas si ih lepo naredjao

crveni i moze da prodje ostali u rakovicu pod presu

Mislim da na svetu ne postoji proizvodjac koje ce reci samo izvolte, ugradite jedva cekamo podrzavamo ustedu potrosaca,i jos ispada da jedva prezivljavaju zavoli ,lovato i ostali trgovci uredjajima za plin,mnogo smo pametan narod ,nece niko nas srbende da zajebe
Nisi dovoljno informisan. Skoro svi Fiati mogu i fabrički da se dobiju s plinom ili metanom, neki Renoi, VW, Dačije ...

То већ зависи од пословне политике произвођача, неки форсирају хибриде (Тојота), неки метан (Фијат) неки електричне (Тесла) а неки се и даље држе бензинаца и дизелаша.

Кад смо већ код ружних кола, ово је школски пример ружноће-Тојота Це-ХА ЕР:

2017-toyota-c-hr-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-666474-s-original.jpg

Ово не бих возио ни џабе да ми даВАју. Продао бих га и заменио за РАВ4. Хаха.

Poslednja izmena:

Back