Dzinovi

to je tacno, medjutim, samo zli ulaze bez dozvole... dobri prvo moraju da traze dozvolu da udju...
Najblji dzinovi su Maridi valjda, a najgori Ifriti...

da, tacno...

Znas za film sa Milom Jovovic "The Fourth Kind"?
Onako, poludokumentarac.
Ako izdvojis samo dokumentovano onda ces shvatiti o cemu je rijec. Medjutim, ljudi iz Hollywooda su htjeli da izmijene malo, pa su napravili sve to da izgleda kao otmica vanzemaljaca. Jos jedna zabluda. Ali, ono sto je prikazano u filmu nije nista nepoznato.

Fourth_screenshot1.jpg

The-Fourth-Kind-2009-Front-Cover-22021.jpg

da, tacno...

Znas za film sa Milom Jovovic "The Fourth Kind"?
Onako, poludokumentarac.
Ako izdvojis samo dokumentovano onda ces shvatiti o cemu je rijec. Medjutim, ljudi iz Hollywooda su htjeli da izmijene malo, pa su napravili sve to da izgleda kao otmica vanzemaljaca. Jos jedna zabluda. Ali, ono sto je prikazano u filmu nije nista nepoznato.

Fourth_screenshot1.jpg

The-Fourth-Kind-2009-Front-Cover-22021.jpg

jel mi verujes da sam gledao preksinoc i da sam se otkino, ova uz paranormalne aktivnosti je definitivno pobedio! :super:
bas sam hteo da otvorim temu o ovom filmu da vidim sta culji misle o njemu!
Meni nije nista nemoguce... ;)

jel mi verujes da sam gledao preksinoc i da sam se otkino, ova uz paranormalne aktivnosti je definitivno pobedio! :super:
bas sam hteo da otvorim temu o ovom filmu da vidim sta culji misle o njemu!
Meni nije nista nemoguce... ;)

Ja sam ga gledao negdje oko 2 ujutru. Jedva do kraja odgledah. Ali onda sam shvatio da nikakve, ali bas nikakve veze ovo nema sa vanzemaljcima. To me je jos vise dotuklo jer smo svi izlozeni dzinskim napadima. Bas tu noc procitah, da napadaju uglavnom nocu i tu odlijepih. :p

A i ja sam odavno shvatio da je pojam "realnost" nesto relativno i za svakog drugacija. Ipak, postoji samo jedna, a ona je suprotna od pojave.

Ja sam ga gledao negdje oko 2 ujutru. Jedva do kraja odgledah. Ali onda sam shvatio da nikakve, ali bas nikakve veze ovo nema sa vanzemaljcima. To me je jos vise dotuklo jer smo svi izlozeni dzinskim napadima. Bas tu noc procitah, da napadaju uglavnom nocu i tu odlijepih. :p

A i ja sam odavno shvatio da je pojam "realnost" nesto relativno i za svakog drugacija. Ipak, postoji samo jedna, a ona je suprotna od pojave.

Hmmm, to jeste, i mene je zinerviralo, posto sam dostao i citao o vanzemaljcima i kroz literturu se gura da su dobri, pa me je to vece bas zaprepastilo... A, i ono je zuvalo kao dzin, jel se secas onog Sumerskog jezika...

Back