Nije to strasno za vezu ali mozda bi bilo posle, kad vec udjete u nesto ozbiljnije. Ti ne znas u kakvu ce se licnost razviti, ona je tek na pocetku svog puta,da li ce ona htjeti da se skoluje i dalje, i ako bude htjela, za vas, pogotovo u zemlji kakva je tvoja, to moze biti velika prepreka, razlike u obrazovnim statusima, bez obzia sto ti imas sve (mada je to vrlo pohvalno sto si vrijedan decko).
Evo ti primjer. Isto tako je moj brat razmisljao. Sad su vec dugo u braku. Ona zavrsava fakultet, imaju dvoje djece a on ima firmu, takodje u Sidneju, i nemas pojma kako fino manipulise sa njim.. a ne moze joj nista..Zene su mudre, to je zemlja koja stiti zene i mislim da bi ti bilo bolje da nadjes neku koja te razumije i za koju vec znas da zeli da radi i izgradjena je licnost te otprilike znas sta mozes ocekivati od nje nego neku djevojcicu kojom jos uvijek upravljaju drugarice a ne njena glava.
Godine nisu problem kad su oboje vec izgradjene licnosti, pa na primer oboje rade imaju svoje zivote i razmisljaju svojom glavom ali u ovom slucaju, uvijek ce se naci neko ko ce manipulisati sa njom..dok ne sazri.
Ovako ces sebi napraviti samo problem. To je moje misljenje, naravno