P
pepe2001
Gost
8) [/b]
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pepe2001:8) [/b]
Anonymous:pepe2001:8) [/b]
dobar je dzeremaja malo mrachan strip a i zgodan mu je onaj bezobrazni drug. je l tako nekako
Keeper:Anonymous:pepe2001:8) [/b]
dobar je dzeremaja malo mrachan strip a i zgodan mu je onaj bezobrazni drug. je l tako nekako
dzeremaja je super strip, posebno zadnje epizode ... kako je samo dobro nacrtan !!! taj stil crtanja je uzor i meni, posto i ja radim na slican nacin - cetkicom i akvarelom. znaci bez tusa ...
jedino sto su price malo ... bezveze. ne volim te apokalipticne scenarije.
ali, crtez je super, a tek likovi !!!
Anonymous:Keeper:Anonymous:pepe2001:8) [/b]
dzeremaja je super strip, posebno zadnje epizode ... kako je samo dobro nacrtan !!! taj stil crtanja je uzor i meni, posto i ja radim na slican nacin - cetkicom i akvarelom. znaci bez tusa ...
jedino sto su price malo ... bezveze. ne volim te apokalipticne scenarije.
ali, crtez je super, a tek likovi !!!
Ipak, vecina ljudi se slaze da su prve epizode bile bolje i da sa vremenom herman gubi na zanimljivosti, uprkos izuzetno dobrom crtezu.
kako napreduje tvoj strip, keeper-u? ajde salji na mail ako si nesto novo skenirao.
Anonymous:Hej a da li gledate Dzeremaju?????
Ja danas sasvim slucajno ubo BK i pomislih vidi Beverli Hils :wink:
Mislim Luk Peri kao Dzeremaja
Ne znam ochekivala sam da ce se malo vishe drzati stripa,makar pri izboru glumaca..'bem li ga,nije mi dovoljno cinichan onaj DilanAnonymous:Hej a da li gledate Dzeremaju?????
Ja danas sasvim slucajno ubo BK i pomislih vidi Beverli Hils :wink:
Mislim Luk Peri kao Dzeremaja
Sharlo_akrobata:Serija na BK je neviđeno njesra, ali neviđeno! Pa, zamislite samo, Kurdi je crnac?! Ne rise...
U kom smislu najznacajnih, a i nisam video nigde da se prodaje, mozda ce biti na sajmu :?alien:Obavezno čitaj. To je jedan od najznačajnijih stripova :shock: