JeanColdHand
Buduća legenda
- Poruka
- 26.509
Jedno su dzeparosi, a drugo romi tako da to oko keve i udaranje iza ledja obilicevski ostavis za kafanu...
pa ne, to je u vecini slucajeva po balkanu jedno te isto...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedno su dzeparosi, a drugo romi tako da to oko keve i udaranje iza ledja obilicevski ostavis za kafanu...
Посвађао се са њима,
пробао да их отерам,
залетали су се сво троје на мене :
"Шта је матори, шта се мангупираш ..?!"
Незгодно је што сам изложен,
сваки дан туда пролазим,
запретили су ми да ће неко да се позабави са мном ...
A policija.
A vlast po svaku cenu hoce da uvede pomoc od desetine hiljade evra za novorodjenu decicu.Da bi ovakvih klosara bilo sve vise.Nekazem roma nego klosara.Ima i civilizovanih roma kao i necivilizovanih belih.
Ja bih za ovu temu rekao da ima elemente negativnog nacionalizma,
jer celim grupacijama pripisuje negativne osobine koje tolerise u svojoj naciji.
Nije tacno da samo romi dzepare, naprotiv mnogo je vise srba koji dzepare,
istina je da romi to rade bez straha od otkrivanja, dok srbi dzepare po evropi, a u srbiji
samo ako se radi o nuzdi i onda to rade nasilno, dajuci sebi robinhudovske epitete.
Recimo da je mene pokusao da dzepari srbin, javno, na sred ulice.
Da vam komsije kradu bez osecaja krivice, cele bande imate koje otimaju iz dzepova,
torbi, vozila i bez problema ce izvaditi noz ili pistolj.
Cemu onda prozivanje roma kao osnovnih nosioca negativnosti?
Problem s kriminalom se nalazi mnogo vise od ulice.
A vlast po svaku cenu hoce da uvede pomoc od desetine hiljade evra za novorodjenu decicu.Da bi ovakvih klosara bilo sve vise.Nekazem roma nego klosara.Ima i civilizovanih roma kao i necivilizovanih belih.
Slazem se, ali sam hteo da izbegnem neki drugi naziv za mrznju prema drugim grupacijama naroda.Nacionalizam ne može da bude negativan. Možda si mislio na neko drugo osećanje, ali ljubav ne može da bude negativna.
...
Зашто је проблем назвати ствари правим именом?
...
...
Rome treba kontrolisati.
Postoje i drugi ali njih je najvise.
Redovno prave probleme kod crkvenih dvorista kada se vencanja desavaju,
ljudi idu da se mole,
krstenja ili sta god da je u pitanju.
...
Ne zanima me politika.
Rome treba kontrolisati.Postoje i drugi ali njih je najvise.Redovno prave probleme kod crkvenih dvorista kada se vencanja desavaju,ljudi idu da se mole,krstenja ili sta god da je u pitanju.Na ulici su u stanju da budu ekstremno agresivni.Divljanje po busevima,dzeparenje.
Sve pise u novinama ko ne zna neka cita.
Koliko puta lome vocke iz obesti,ne da uberu nego polome.Koliko puta udju u neki salon/radnju i agresivni su da im se daju pare,nece da odu.U prolazu na ulici kad uhvate za torbu/odecu...
Citajte,sve pise.Ljudi dele iskustva sa tim jer je to ugrozavanje sigurnosti.
Код нас на послу су почели да се врзмају једно време, два циганчића оперишу по канцеларијама, као уђу да нешто питају, осмотре ситуацију, па почеше да нестају ствари, новчаници...
Наша чистачица их сачека један дан, па метлом по леђима, они почели да прете, видећеш ти, нас доле чека брат, што нас бијеш...
Ова луда каже, сад ћу ја да сиђем и вашем брату да дам по леђима
Нису више долазили, а њој се ништа није десило.
А стварно их је доле чекао неки старији момак, организована банда.
...
Kao sto si sam opisao, ti nisi ni stao da pomognes,
i nije ti vazno sto dzepare staricu, nego je tvoj ego povredjen
a on je vazniji od svega drugog.
Мислим да ромском малолетничком делинквенцијом
треба да се позабаве сами Роми,
јер ако се позабаве неке српске расистичке организације
страдаће неко добро и невино ромско дете.
Срби не само да не могу да се шетају слободно Косовом
већ то не могу да раде ни Београдом !
Да мени неко не да да гледам ... ццц ...