- Poruka
- 120.830
sta ovog trenutka imate u dzepovima
ja imam neki flajer za dobru klopu![]()
dzep jakne - pare, mob, ceduljica sa br fona, maramice
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dzep jakne - pare, mob, ceduljica sa br fona, maramice
Jao ima ih višea u njima svašta...maramice slinave,zguzvane i to gomila
pa onda ciste pun paketic,kljucevi, zvake, bombone,mob a nekad i pisma iz pošte koja cekaju da budu otvorena...u zavisnosti od koga su
![]()
imam naravno i to nekoliko,al volim brate svašta nešto da naguram u djepoveНемаш ташну?
hebeš djepove samo sa rukama u njima![]()
Stvarno...Није Ђеп него Џеп.
DJ =Ђ
DŽ = Џ
sto me podseti.. ruzna mi je ova nova moda koja je provaljena prosle godine..na vruce pantalonice staviti velike dzepove i onda njihova postava viri preko butine
Blajbi, opet kukas jer si mator. Daj nesto veselije...tipa radne akcije komunisticke omladine SFRJ i kako si sisatu Fatu hvatao za sisu dok su ostali lopatali i skupljali staru hartiju.![]()
![]()
Nije bila Fata vec Makedonka Divna....![]()
Crknes od blama ako nemas uvek u dzepu barem dve kesice da pokupis zaostavstine koje tvoje pCeto ( kod mene sad i dva komada) naprave.prava nadahnuta filozofija blajbi..ali i pored poetskog zanosa sa kojm si pisao.rekao si veliku istinu..koliko mozda taj dzep utice na ljudske sudbine...nekad se desi da u bitnom trenutku zaboravis da pokazes nesto sta imas u dzepu i da to celu "pricu" odvede u drugi tok.