dzep

Jao ima ih više:lol: a u njima svašta...maramice slinave,zguzvane i to gomila:rumenko:pa onda ciste pun paketic,kljucevi, zvake, bombone,mob a nekad i pisma iz pošte koja cekaju da budu otvorena...u zavisnosti od koga su:zcepanje:

Dzep je vrlo interesantno mesto....

Kada li je izmisljen i ko ga je izmislio?

Koliko je TAJNI kroz dzepove proslo?

Koliko NOVCA?

Koliko najrazlicitijih predmeta?

Koliko zivota je zavislo od ceduljica koje su se vukle po dzepovima?

Skromni dzep je kroz ljudsku istoriju odigrao veoma veliku ulogu...:deda:

prava nadahnuta filozofija blajbi..ali i pored poetskog zanosa sa kojm si pisao.rekao si veliku istinu..koliko mozda taj dzep utice na ljudske sudbine...nekad se desi da u bitnom trenutku zaboravis da pokazes nesto sta imas u dzepu i da to celu "pricu" odvede u drugi tok.

Kada sam bio dete, na kratkim pantalonama sam imao neverovatno velike dzepove, redovno sa rupama u koje nista nije moglo da se stavi jer bi ispalo....

Nista osim velikih, kvadratnih komada LADNJACE koju sam uvijao obavezno u rolnu....

U dzepu sam ih nosio sve dok ne bih ogladneo, onda bi ih izvadio, opirio sve one silne dlake , mrve i koncice koji se na njih obavezno u dzpu nahvataju i u slast pojeo ispod neke zove ili u ritu...

Sto je to bilo slatko, gospodo moja!

Danas, ni kada jedem skampe na francuski nacin u cuvenom luksuznom restoranu "Morroco" - nije ni blizu tako slatko....:sad2:

sto me podseti.. ruzna mi je ova nova moda koja je provaljena prosle godine..na vruce pantalonice staviti velike dzepove i onda njihova postava viri preko butine

sto me podseti.. ruzna mi je ova nova moda koja je provaljena prosle godine..na vruce pantalonice staviti velike dzepove i onda njihova postava viri preko butine

q7lpa2-i.jpg

- - - - - - - - - -

Blajbi, opet kukas jer si mator. Daj nesto veselije...tipa radne akcije komunisticke omladine SFRJ i kako si sisatu Fatu hvatao za sisu dok su ostali lopatali i skupljali staru hartiju. :heart: :mrgreen:

Nije bila Fata vec Makedonka Divna....:ljutko:

Generalno dzepove uglavnom ne koristim u letnjoj odeci jer me tu onda sve u njima zulja. Tek kad malo zahladni, u jaknama i kaputima stosta ima. Imao sam nekad i patike s dzepom, ali nije mi to bas bilo udobno resenje.

prava nadahnuta filozofija blajbi..ali i pored poetskog zanosa sa kojm si pisao.rekao si veliku istinu..koliko mozda taj dzep utice na ljudske sudbine...nekad se desi da u bitnom trenutku zaboravis da pokazes nesto sta imas u dzepu i da to celu "pricu" odvede u drugi tok.
Crknes od blama ako nemas uvek u dzepu barem dve kesice da pokupis zaostavstine koje tvoje pCeto ( kod mene sad i dva komada) naprave.
Zato ja u svim dzepovima, uvek i svuda imam uglavnom te kese.

Back