DZentlmeni

kao sto ovde pisete o nekim ljudima koji su rodjeni dzentlmeni i sta sve ne i smejete se... ponekad je dobro zapitati se da li i vi imate neke osobine koje vam daju za pravo da ocekujete da se neko prema vama ophodi sa nekim posebnim postovanjem... mislim, ponekad je dobro upitati se sta mi to imamo da pruzimo nekome, sto nema niko drugi... po cemu smo mi to posebni... ako pogledamo iskreno, videcemo da i nemamo bas puno toga... ako smo dovoljno srecni da uopste i imamo bilo sta... niko nema zivot za bacanje... vreme za bacanje... tako ni oni momci... ako nema dzentlmena oko vas, onda se zapitajte kakav to utisak ostavljate... ili, na kraju, kakve to muskarce privlacite... nemojte druge ljude da krivite za svoje nedostatke...

kao sto ovde pisete o nekim ljudima koji su rodjeni dzentlmeni i sta sve ne i smejete se... ponekad je dobro zapitati se da li i vi imate neke osobine koje vam daju za pravo da ocekujete da se neko prema vama ophodi sa nekim posebnim postovanjem... mislim, ponekad je dobro upitati se sta mi to imamo da pruzimo nekome, sto nema niko drugi... po cemu smo mi to posebni... ako pogledamo iskreno, videcemo da i nemamo bas puno toga... ako smo dovoljno srecni da uopste i imamo bilo sta... niko nema zivot za bacanje... vreme za bacanje... tako ni oni momci... ako nema dzentlmena oko vas, onda se zapitajte kakav to utisak ostavljate... ili, na kraju, kakve to muskarce privlacite... nemojte druge ljude da krivite za svoje nedostatke...

a ne, dzentlema ima, ohooo ima i to bas mnogo. niko nesto drugo nije ni rekao.
sem vas, koji vristite da nema dama. a mi pokusavamo da kazemo da ste u zabludi. i jeste u zabludi.
ps. ili se prosto ponasate, pa te dame uteknu paje onda logicno sto kazete da ih nema:)

Ja (ne)skromno mislim da jesam malo posebna. Ne pisem jer sam se nasla prozvana, jer nisam. Pisem zato sto me zabavlja i zato sto znam da dzentlmeni postoje. A ako se ti ne druzis sa takvima ili se druzis sa curama koje nisu posebne....... I ne moram ja imati nesto sto nema nijedna druga. Jer ja to imam sve na jednom mjestu. U glavi.

može, sutra brijem brkove da se boja ujednači

Vazi :zper:

A koji miris ce te odati?

a ako treba da podjem od sebe..
ne podnosim proste ljude/zene. prostota generalno, sirovost, neotesanost....
pocevsi od fizicke neotesanosti (zene koje sede rasirenih nogu kao kauboji, muskarci koji psuju, pljuju po ulici..itd, da ne nabrajam), pa nekultura u komunikaciji...
recju- nevaspitanje.
toga ima svuda i u oba pola. ali nemojte mi reci da nema dzentlmena, molim vas. svi muski ljudi sa kojima sam u kontaktu bilo koje vrste su izuzetni dzentlemni, kulturni muskarci, vaspitani, uljudni.

Ja (ne)skromno mislim da jesam malo posebna. Ne pisem jer sam se nasla prozvana, jer nisam. Pisem zato sto me zabavlja i zato sto znam da dzentlmeni postoje. A ako se ti ne druzis sa takvima ili se druzis sa curama koje nisu posebne....... I ne moram ja imati nesto sto nema nijedna druga. Jer ja to imam sve na jednom mjestu. U glavi.

Vazi :zper:

A koji miris ce te odati?

ma ja se posle brijanja samo ispljuskam rakijom

Zasto ih zene vise ne vole?Mislim,to su tipovi koji cene vreme koje zene odvajaju da bi bile sa njima.Tipovi koji ne serru okolo da su proveli trenutke sa njima.Tipovi koji pomognu ljubavnicama na razne nacine,ne rasturaju im trenutne veze,a opet ih ne proganjaju i ne traze obavezno kontra usluge.
A postali su off kategorija,za izbegavanje.Na ceni su tipovi sa prostim nastupom,koji obicno ostave posledice kad se sve zavrsi.
Ili nije tako?

evo kako glasi tema. zasto zene ne vole dzentlmene. a mi kazemo da ih volimo a vi pocnete sa teskim zivotnim mudrostima:lol:

pa, sad... kad su me vec neki tamo citirali... he hehe... to su predrasude... ako mislim da ovde, na forumu, nema bas puno dama, to ne znaci da mislim da ih nema uopste... naprotiv... i jako mi je drago sto je tako... al', sad... mozemo mi ovako do zore, al' to nece nikoga uciniti pametnijim... nek' smo zivi i zdravi samo... i nadam se da cete jednom da nadjete svoje dzentlmene... bas onakve kakve zasluzujete...

To je tačno Novalsta. Džentlmen je džentlmen, ma gde bio. Samo čemu džentlmenstvo prema onom ko ga ne ceni i razume. Puko rasipanje energije.

ako cemo obrnuto....
neko ko je dama, da ne bi rasipala svoju damsku energiju, treba da bude prosta?:dontunderstand:
ja samo znam da kad je neko kulturan on jednostavno kulturan. kad je neko nevaspitan on je nevaspitan i to je jednostavno tako.

pa, sad... kad su me vec neki tamo citirali... he hehe... to su predrasude... ako mislim da ovde, na forumu, nema bas puno dama, to ne znaci da mislim da ih nema uopste... naprotiv... i jako mi je drago sto je tako... al', sad... mozemo mi ovako do zore, al' to nece nikoga uciniti pametnijim... nek' smo zivi i zdravi samo... i nadam se da cete jednom da nadjete svoje dzentlmene... bas onakve kakve zasluzujete...

Ja se ne-ironicno nadam da ce vise muskih postati muskarci. :bye:

Ti si onaj sto u busu stoji razdrljene, prljave kosulje, smrdi na znoj i rakiju i ako pomaknem glavu udaricu u stomak koji samo sto ne ispadne jer dugmad od kosulje se jedva drze???????????:hahaha:

Dobro da si na vrijeme rekao, mozes slobodno ostaviti brkove :mrgreen:

Pa nemoj tako, evo ja već krenuo da se brijem, obrijao jedan brk. Sad ne znam šta da radim. Da li da brijem i dalje?

Back