Dženifer Aniston kaže da ovo najviše žali u vezi Breda Pita

Sensei

Master
Moderator
Poruka
94.360
BB1ewdjf.jpg

© Provided by Best Life

Bred Pit i Dženifer Aniston dospeli su na naslovne strane od trenutka kada je njihova veza izašla u javnost 1998. I to je za očekivati svaki put kada se okupi masivna filmska zvezda i jedan od najomiljenijih glumaca na TV-u. Naravno, brak zvezda se čuveno završio 2005. godine, pet godina nakon što su vezali čvor, što je dovelo do još jedne tabloidne pomame oko toga ko ga je okončao i zašto. Dok je Anistonova rekla da o njihovom braku i dalje razmišlja kao o ukupnom uspehu, otkrila nam je i najveće žaljenje zbog vremena koje je provela sa Pitom.

U izdanju Vanity Fair-a u septembru 2005. Ona je dalje objasnila da, kao par, ona i Pit nisu imali priliku da provode mnogo kvalitetnog vremena zajedno van svojih užurbanih života.

"Uzimala bih više odmora – udaljavala se od posla, uživala jedna u drugoj u različitim sredinama", kaže Aniston. "Međutim, uvek je postojalo nešto što je to sprečavalo; ili je radio ili sam ja."

Anistonova je priznala da je i ona napravila neke greške.

https://www.msn.com/en-us/movies/ce...regret-about-brad-pitt/ss-BB1ewfY2?li=BBnbfcL
............................................
U slučaju da ste zaboravili na ovo dvoje, evo da vas potsetim

Realno, bili su nakaradan par, energije su im zbrda-zdola...
Možda nikada i nisu bili par.
Aniston danas prodaje priču o braku sa Pitt-om, ali nešto se Pitt nije mnogo trudio da komentariše istu stvar.
Pitt ima zagarantovanu popularnost, Aniston za to može samo da se bori premda nije loša glumica... raznim sredstvima, ali mi je nekako ispod časti.
Da li je brak sa Pitt-om jedina stvar po kojoj može da se javi danas i zaradi neku popularnost? :think:

Dobra je ona glumica i ima zavidnu karijjeru
Slažem se, volim njene filmove, serije...
Ipak, zameram jer ovakvim potezima pokazuje da joj treba malo da zagrebe Pitt-ove slave da bi preživela, što nije baš ok.
To su ljudi na nekoj drugoj lestvici, razumem...
Ali stavimo prst na čelo, do sad je samo ona bila ta koja je o braku sa Pitt-om pričala za javnost, Brad se drži po strani i boli ga uvo. Nikad, ili ispravite me od njega neka reč o tome za javnost.

Back