Džeki Čen ambasador EXPO 2027

dlugomir

stari roker
Moderator
Poruka
238.331
Poznati glumac Džeki Čen biće ambasador specijalizovane izložbe EXPO 2027 u Beogradu, ekskluzivno saznaje Vreme.

Cena angažmana Džeki Čena za potrebe izložbe EXPO 2027 nije poznata, a prema dostupnim izvorima cena za slične aktivnosti kreće se između 250 i 750 hiljada dolara, piše Vreme.

U odgovoru za Vreme direktor specijalizovane izložbe EXPO Danilo Jerinić nije ni potvrdio ni demantovao ova saznanja.

Na pitanje o tome ko i koliko plaća ambasadore izložbe EXPO odgovorio je da troškove angažovanja plaćaju sponzori, a ne država.

On je naveo i da je ambasador izložbe EXPO u Dubaiju bio Lionel Mesi, te da je to "značajno doprinelo imidžu izložbe i zemlje domaćina".

Džeki Čen je već decenija globalno poznati glumac. Rođen je u Hongkongu, 1954. godine. Poznat je kao borilački umetnik i uglavnom je glumio u akcionim filmovima.

Slavu je stekao filmovima kao što su "Policijska priča" i "Pijani učitelj", a igrao je i u holivudskim hitovima kao što su "Gas do daske", "Smoking", "Put oko sveta za 80 dana"...

https://www.021.rs/info/srbija/420046/dzeki-cen-ambasador-expo-2027

Eh, Džeki, Džeki ... a baš si mi drag glumac. Dobro, razumem, nisi više u godinama za mlaćenje po filmovima, a valja penziju zaraditi.
Hoće li on pomoći EXPO - u?

Poslednja izmena:
Evo kako sad izgleda:

1757080668949.png

Eh, Džeki, Džeki ... a baš si mi drag glumac. Dobro, razumem, nisi više u godinama za mlaćenje po filmovima, a valjda penziju zaraditi.
Hoće li on pomoći EXPO - u?
Jackie Chan je na svoj nacin legenda, ne vidim zasto ne bi prihvatio da bude zastitno lice Expo 2027?
Unutrasnja politicka previranja u Srbiji niti je njegov posao, niti vidim zasto bi se on mesao u sve to?
Sto se Expo 2027 tice, nije nam to trebalo, ali trebalo se oko toga buniti ranije, sad je vec protivno interesima drzave otkazivati ga, bez obzira ko je na vlasti.
Nisu AV i SNS drzava, i politicka situacija je pre svega unutrasnje pitanje Srbije, uostalom celo vreme naglasavate kako se strani drzavljani (ukljucujuci i mene) ne trebaju mesati u politicki zivot Srbije, a sad zamerate Jackie Chan-u.

“Damn if you do, damn if you dont”,

“Proklet ako uradiš, proklet ako ne uradiš.”

On interno jeste poebao hong kong mafiju u filmskoj industriji , nije dzeki cen sitna riba..

Nego ga ne interesuje isprdak od zemlje, kao sto ni EU ama bas svakog diplomatu ne interesuje Srbija..
Vec sam pisao , ne poznaju me, ne bi trebalo da im je bitno , ali procene ljudi ko je kakav i onda mi skrenu paznju da je bruka koju Srbija pravi sebi kroz seljobere politicare dovoljno velika da se ne brinem da ce neko od njih da mene poistoveti sa tim jajarama, ali da ce sve cene platiti Srbija

To se zna...zato je ovako , Srbi biraju najgluplje i najgore kao svoje predstavnike, u svemu i igricama, u vlasti u diplomatiji , i onda svako ko dodje u kontakt sa srbijom dobije jasan uvid u to sta je prva ljubav Srba...

Jackie Chan je na svoj nacin legenda, ne vidim zasto ne bi prihvatio da bude zastitno lice Expo 2027?
Unutrasnja politicka previranja u Srbiji niti je njegov posao, niti vidim zasto bi se on mesao u sve to?

Nije neophodno da se meša ali sve može da se proveri pre nego što se prihvati posao. Biti zaštitno lice jednog od najvećeg korupcionaškog projekta Evrope svakako nije za pohvalu. Mada, na kraju karijere ne treba biti izbirljiv, to se slažem ;)

Sto se Expo 2027 tice, nije nam to trebalo, ali trebalo se oko toga buniti ranije, sad je vec protivno interesima drzave otkazivati ga, bez obzira ko je na vlasti.

Expo sa 18 milijardi evra jeste projekat protivno interesima države jer je taj novac mogao da bude utrošen na milion boljih načina.

Nisu AV i SNS drzava...

Mislim da se oni ne bi složili sa time ;)

Expo sa 18 milijardi evra jeste projekat protivno interesima države jer je taj novac mogao da bude utrošen na milion boljih načina
Slazem se ovde, no o tome je trebalo razmisljati pre nekoliko godina, sada zaustavljati projekat bi bilo kontraproduktivno.
Nije neophodno da se meša ali sve može da se proveri pre nego što se prihvati posao.
Zasto bi on proveravao? To je (bilo) na gradjanima Srbije da proveravaju, kako je zaustavljen Rio Tinto mogao je biti i Expo.
Treba biti proaktivan, a ne retroaktivan- a da li ce biti Chan ili neko drugo lice kao predstavljac Expo je gotovo nebitna sitnica.

Back