Dzastin Biber

Dzastin Biber:

• Gej, nasutir'o bi' ga da ga vidim na ulici!

• Lepo peva, ne bih ga nasutirao!

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Седе три лика и каже један ЈА ИМАМ НАЈМАЊУ РУКУ НА СВЕТУ. каже други ЈА ИМАМ НАЈМАЊУ ГЛАВУ НА СВЕТУ. каже трећи ЈА ИМАМ НАЈМАЊИ ***** НА СВЕТУ. и оду они у гиниса. и први излази срећан и каже СТВАРНО ИМАМ НАЈМАЊУ РУКУ. други каже ОЗБ ИМАМ НАЈМАЊУ ГЛАВУ. трећи излази љут и каже КО ЈЕ ЈЕБЕНИ ЏАСТИН БИБЕР?

neko nema kur.ac, neko nema smisla za humor. tako ti je to u zivotu

o maj gad! :eek: Klinac se karminise! :eek: U moje vreme deca u njegovim godinama su se igrala u pesku... Kako me nervira kada od dece pokusavaju napraviti odrasle,a jos je odvratnija njegova savrsenost. Bljak,ubiti,osakatiti. Boli me patka sta svira i za muziku,ali kao pojava je gadan.

U tvoje vrijeme? Ti kao da si 20 godina stariji od njega, pa ono mozes otac da mu budes :lol:

marketing je cudo
ko zna koliko oni stoje iza njega i poturaju mu takve pesme prave od njega baby boy look znajuci da ce ubirati milione i milione na to
never say never mi je makar smislenija od pola pop pesama danasnjice

Niko mu ne spori pravo da zavija one njegove pesmice. To je ta sloboda izrazavanja. Ono sto smeta jeste ultra mega giga hiper JB marketing. Nisu mu ispali svi mlecni zubi a vec je napisao autobiografiju, snimljen je film o njegovom zivotu (wtf)... I naravno tuzna prica koju imaju sve pop zvezde, ono u fazonu cale ga silovao tri puta dnevno, a keva je bila na kreku pa nista nije ni primecivala. Bio je toliko siromasan da je jeo mrtve macke i uzegle kobasice iz kontejnera.
Trudio sam se biti ravnodusan prema njemu i njegovoj iritirajucoj pojavi sve dok se nije uporedio sa Kurtom Kobejnom. Tako da bih retardiranu vevericu sigurno izgazio da ga sretnem na ulici.

Sve je to divno mozda je gej mozd aje malo plav i sminka se ali ima lovu radi sta hoce!
ne volim njegovu muziku a ne volim ni death metal iako nema nista protiv!
Malo je kralj ali je ipak gay!

Dr. House ARK MUSIC FACTORY je famozan prema takvim pesmama REBBBBBECA BLACK FRYDAY JE NJIHOVA!

Poslednja izmena:
Ja ne mogu da verujem da neko slusa njegovu "muziku"... -.-'' Poznajem devojcicu koja je otkacila sve drugarice zato sto ne vole Bibera... Inace, ne mrzim ga, ali nisam ni luda za njim...

Poslednja izmena:

Back