Dzastin Biber

Dzastin Biber:

• Gej, nasutir'o bi' ga da ga vidim na ulici!

• Lepo peva, ne bih ga nasutirao!

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Northerian

Ističe se
Banovan
Poruka
2.145
Hm, odakle da pocnem? Mozda je najbolje od onog dana kada sam prvi put video neku hate Dzastin biber grupu na fejsbuku. U prvi mah sam pomislio da je to jos neki qrraz kao Tokio hotel na koji se loze 12-godisnje klinke i poneki klinac... Broj hejtera malog Dzastina je iz dana u dan sve vise rastao, pa sam zeleo i sam da uvidim sta je u toj muzici (ako se tako moze nazvati) toliko odbojno sirokim narodnim masama...Naravno, postoje i oni koji malog deckonju gotive, pa se vode veoma neargumentovane debate na forumima dal je mali derpe il ne...Bilo kako bilo, zeleo sam i sam da zavirim u stvaralastvo tog lika... pustih neku pesmu oh bejbe ili tako nesto i... :eek::eek::eek: Sta koji krtzz!!! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Pa ovo je neverovatno! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Ko moze ovo da slusa?!Nakon par sekundi restartovao sam komp jer mi je nesto zablokiralo, i sto je najgore, danima nisam mogao da izbacim onaj pocetak pesme iz glave! ono ooooooou, ooooooou, znate vec onaj deo..... I naravno, pre par dana sam uspeo da je potpuno izbacim koristeci terapiju zvanu death metal... dakle, ako vam tako nesto udje u vugla, vi samo pustite Amon Amarth i cao sranjima!:D
Btw, svidelo mi se sta je Infidel rekao o malom Bibercetu:

Kakvo je vase misljenje o malom?

Baj d vej, nije hejterska tema, samo zelim da vidim sta tinejdzeri misle o ovom malom, tako da bih zamolio moderatore da ne brisu temu. :whistling:

Ukratko,citava galama oko malog(ili male :eek: ) je bespotrebna.Da smo ga lepo kulirali na pocetku karijere,on bi prestao sa svojim stvaralastvom,a skoro svaki spot na youtube-u ne bi bio ispunjen njegovim imenom :roll: .Sad ne mozes normalno odgledati neki video,a da ne vidis neciji hejt na J.B-a :roll:

Ukratko,citava galama oko malog(ili male :eek: ) je bespotrebna.Da smo ga lepo kulirali na pocetku karijere,on bi prestao sa svojim stvaralastvom,a skoro svaki spot na youtube-u ne bi bio ispunjen njegovim imenom :roll: .Sad ne mozes normalno odgledati neki video,a da ne vidis neciji hejt na J.B-a :roll:

Upravo tako! Npr, gledam komentare na nekoj Ensiferum forexmpl pesmi, kad u top komentarima nesto tipa Dzastin Biber je gej, metal4ever :P

Sami hejteri su glupi ne shvatajuci da prozivanjem samo hajpuju njega i njegove pesme,pa eto sada je njegov spot najgledaniji video na jutjubu,a neko uzima goleme pare zbog toga(advertajzing end otha' $hit)

u skoro svakoj jebenoj pesmi na jutjubu mogu naci njegovo ime ,nema veze dal je to rap ili rock ili reggae pesma,ili bluz ... ma bilo sta tipa:

this is real music,fu'ck Justin Bieber..

i takvi komentari imaju po 50 thumbs upova,postanu high rating comments.

To je tako debilno i retardirano da mi se povraca,nznm koga vise ne podnosim, ove die hard fanove,ili iste takve hejtere :roll:

jao, pesma Baby mi se popela na glavu! Dok sam stanovala sa drugaricom, svako bozije jutro nam je sat zvonio sa tom pesmom, kad udjem na yt, o5 ta pesma! A ona po ceo dan prica o njemu...
ima samo jedna pesma koja mi je iole simpa (pevljiva):
nisam bas neki veliki ljubitelj metala (zbog nekih tatinih drekavaca od kojih dobijes traume u detinjstvu), ali mi je mnogo bolji od njega!
ipak, ne mrzim ga i drago mi je sto je uspeo... cujem da je decko human, sto je veoma lepo... procice mu popularnost kad mu mutira glas ali mu o5 zelim sve najbolje... :)

Da znas. "Boze, vrati nam Jimi Hendrixa, evo ti Justin Bieber" ili "Svi koji su kliknuli dislike su fanovi Justin Biebera" i sl. Da nije toga, ja nikad ne bi ni cuo za njega.

U svakom slucaju, bespotrebna galama oko njega.

o maj gad! :eek: Klinac se karminise! :eek: U moje vreme deca u njegovim godinama su se igrala u pesku... Kako me nervira kada od dece pokusavaju napraviti odrasle,a jos je odvratnija njegova savrsenost. Bljak,ubiti,osakatiti. Boli me patka sta svira i za muziku,ali kao pojava je gadan.

Sto lepo ne preimenujemo podforum Tinejdzeri u podforum Estrada? Lepo je pocelo sa javnim pricama kada je ko poceo da masturbira, sada imamo i Dzastina Bibera... Samo nam fali jos Lea Kis i da budemo kompletni.

Da, Ozi je ovo rekao danas, a sutra napravio reklamu sa Biberom. Btw. Bieber mi je sranje, ali necu da slusam death metal da bi zaboravio njegovu pesmu. Takodje stojim iza toga i da je Death Metal sranje, kao i Black Metal. Ono "izbacivanje gasova iz usta" se ne moze nazvati pevanjem. Slusam Heavy metal i tres, ali Black i Death po meni prevazilave granicu normalne muzike u kojoj moze da se uziva, kako tekstovima tako i pevanjem. A dobro sta dete se proslavilo malo muzikom, on ima talenat muzicki i to je sve u redu, ima i tehniku, ali onaj njegov pederski glasic i muzika uopste je veliko komercijalno sranje. Btw gledao sam neki klip gde klinac sa 5 godina lupa ritam o astal, i mogu da kazem da je talentovan za bubnjara.

Pa meni je realno metal jos vece sranje od muzike nego ovo sto radi ovaj klinac :mrgreen: nego smesna mi je ova njegova reakcija kada su ga pitali za Dzastina :lol:

procitao sam pre par meseci ovo hahahaha

Daughter: Hey mum i'm going to my room with my boyfriend.
Mom: Okay don't do anything stupid.
*.Gf & Bf go into bedroom.*
Daughter screams: Baby, baby, baby ohh!
*.Mom runs into her room.*
Mom: What are you doing!?!?!?!?
Daughter: Mum were having sex, get out!
Mom: Oh thank god i thought you were listening to justing bieber.

Седе три лика и каже један ЈА ИМАМ НАЈМАЊУ РУКУ НА СВЕТУ. каже други ЈА ИМАМ НАЈМАЊУ ГЛАВУ НА СВЕТУ. каже трећи ЈА ИМАМ НАЈМАЊИ ***** НА СВЕТУ. и оду они у гиниса. и први излази срећан и каже СТВАРНО ИМАМ НАЈМАЊУ РУКУ. други каже ОЗБ ИМАМ НАЈМАЊУ ГЛАВУ. трећи излази љут и каже КО ЈЕ ЈЕБЕНИ ЏАСТИН БИБЕР?

Back