- Poruka
- 2.145
Hm, odakle da pocnem? Mozda je najbolje od onog dana kada sam prvi put video neku hate Dzastin biber grupu na fejsbuku. U prvi mah sam pomislio da je to jos neki qrraz kao Tokio hotel na koji se loze 12-godisnje klinke i poneki klinac... Broj hejtera malog Dzastina je iz dana u dan sve vise rastao, pa sam zeleo i sam da uvidim sta je u toj muzici (ako se tako moze nazvati) toliko odbojno sirokim narodnim masama...Naravno, postoje i oni koji malog deckonju gotive, pa se vode veoma neargumentovane debate na forumima dal je mali derpe il ne...Bilo kako bilo, zeleo sam i sam da zavirim u stvaralastvo tog lika... pustih neku pesmu oh bejbe ili tako nesto i... 

Sta koji krtzz!!! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Pa ovo je neverovatno! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Ko moze ovo da slusa?!Nakon par sekundi restartovao sam komp jer mi je nesto zablokiralo, i sto je najgore, danima nisam mogao da izbacim onaj pocetak pesme iz glave! ono ooooooou, ooooooou, znate vec onaj deo..... I naravno, pre par dana sam uspeo da je potpuno izbacim koristeci terapiju zvanu death metal... dakle, ako vam tako nesto udje u vugla, vi samo pustite Amon Amarth i cao sranjima!
Btw, svidelo mi se sta je Infidel rekao o malom Bibercetu:
Kakvo je vase misljenje o malom?
Baj d vej, nije hejterska tema, samo zelim da vidim sta tinejdzeri misle o ovom malom, tako da bih zamolio moderatore da ne brisu temu.

Btw, svidelo mi se sta je Infidel rekao o malom Bibercetu:
Kakvo je vase misljenje o malom?
Baj d vej, nije hejterska tema, samo zelim da vidim sta tinejdzeri misle o ovom malom, tako da bih zamolio moderatore da ne brisu temu.