Dzajic ili Vidic? Politika ili sport, moze li sport bez pomoci drzave

Nas fudbal je davno postao mesto za razvoj kriminalaca, pranje para i kradju.
Treba ga odvojiti od toga i od politike.

Pare se samo sipaju tamo, rezultata nema, publike nema a sampion se zna i pre pocetka sezone jer se bira za stolom po zelji a ne na terenu po zaslugama.

Mislim da bi najbolje resenje bilo da se donesu zakoni o privatizaciji i da se vecina klubova proda.

Ako ste gledali Vidic je rekao da nema podrsku stranke a Dzaju nisu ni pitali. Mislim da znamo situaciju. Ako izaberu Dzaju savez ce voditi Nedimovic ,dosta los ministar poljoprivrede na koga su ljuti poljoprivrednici ,Secamo se da je stranka izbacila i proslog predsednika Kokezu koji je zavrsio na sudu pod optuzbama za kriminal.
U takvoj situaciji podrzao bih Vidica svetsko ime koji ima brojne kontakte u svetu i govori perfektno engleski ,Dzaja ne govori jezike osim sto je u jednoj emisiji gde se javio Macola ,ponavljao jedno 20 put Vui Macola vui,,,ali ni da bekne ni francuski iako je bio godinu dana u Bastiji ,Korzika. Drugo ni godine mu ne idu na ruku 76 ih ima.

Ako ste gledali Vidic je rekao da nema podrsku stranke a Dzaju nisu ni pitali. Mislim da znamo situaciju. Ako izaberu Dzaju savez ce voditi Nedimovic ,dosta los ministar poljoprivrede na koga su ljuti poljoprivrednici ,Secamo se da je stranka izbacila i proslog predsednika Kokezu koji je zavrsio na sudu pod optuzbama za kriminal.
U takvoj situaciji podrzao bih Vidica svetsko ime koji ima brojne kontakte u svetu i govori perfektno engleski ,Dzaja ne govori jezike osim sto je u jednoj emisiji gde se javio Macola ,ponavljao jedno 20 put Vui Macola vui,,,ali ni da bekne ni francuski iako je bio godinu dana u Bastiji ,Korzika. Drugo ni godine mu ne idu na ruku 76 ih ima.
Sekta je prvo pokušala da uvali Nedomovica, ali su shvatili da nema šanse. Pa su sad poturili Džaju....da se vlasi nedosete.
Ali u pravu si Džaja se neće ništa pitati,Nedomovic je glavni.
Otprilike isto kao u zvezdi, onaj Mijailovic je samo fasada, Terza je bog.

Ja sam za Vidica, kad vidim koje protiv njega ja sam za.
Ali teško će da prođe u zemlji dembeliji.
Mislim da je prevelik ulog da bi pojedinci tek tako pustili da se Vidić useta u savez.

Sekta je prvo pokušala da uvali Nedomovica, ali su shvatili da nema šanse. Pa su sad poturili Džaju....da se vlasi nedosete.
Ali u pravu si Džaja se neće ništa pitati,Nedomovic je glavni.
Otprilike isto kao u zvezdi, onaj Mijailovic je samo fasada, Terza je bog.

Ja sam za Vidica, kad vidim koje protiv njega ja sam za.
Ali teško će da prođe u zemlji dembeliji.
Mislim da je prevelik ulog da bi pojedinci tek tako pustili da se Vidić useta u savez.
Tako je Vidic nema sanse ali znajuci sve to i stanje od ranije u nasem fudbalu ipak se prijavio. Mislim da to ipak predstavlja napredak i da ce se malo pomeriti stvari. Prijatno me je iznenadio svojim govorom ,veoma je elokventan i dobro se snalazio pod pitanjima ovog namazanog novinara, Ima tih detalja Vidica su doveli u studio pod reflektore a otisli kod Dzaje u Zvezdu dodatno ga predstavljjuci kao tvorca sampiona Evrope na mestu gde se on oseca komotno. Ipak bice mi interesantno glasanje ,ne znam f=da li je javno ili tajno ? Mozda Dzaja i ne bude imao 75 glasova os 85 mogucih.

Nas fudbal je davno postao mesto za razvoj kriminalaca, pranje para i kradju.
Treba ga odvojiti od toga i od politike.

Pare se samo sipaju tamo, rezultata nema, publike nema a sampion se zna i pre pocetka sezone jer se bira za stolom po zelji a ne na terenu po zaslugama.

Mislim da bi najbolje resenje bilo da se donesu zakoni o privatizaciji i da se vecina klubova proda.
Tesko cemo se odviknuti od losih navika.Neki sede po odborima decenijama za mrvice i ne pada im napamet da ustupe mesto nekome mladjem,svezem...bager je potreban
Uvek ce pare vrteti u najpracenijim sportovima,tako je svuda u svetu.A kod nas to znaci politicari.
Neki vid privatizacije nam ne gine,mada ce opet prvo politicari smisliti pravila igre i onda se cuditi zasto niko normalan nece da ucestvuje u toj ujdurmi...

glupa debata..svako ko ima dva grama mozga i ko zna kako stvari u Srbiji funkcionišu zna da će matori prdonja pobediti,, sve je politika u Srbiji tj kako psihopata odluči..nije bitno što je 90 % naroda za Vidića, Džajić će biti na čelu FSS a.. jedino mi je nejasan Vidić..valjda nije toliki debil da ne shvata kako stoje stvari..ono kandidujem se a znam da ću da popušim..nejasna priča skroz

glupa debata..svako ko ima dva grama mozga i ko zna kako stvari u Srbiji funkcionišu zna da će matori prdonja pobediti,, sve je politika u Srbiji tj kako psihopata odluči..nije bitno što je 90 % naroda za Vidića, Džajić će biti na čelu FSS a.. jedino mi je nejasan Vidić..valjda nije toliki debil da ne shvata kako stoje stvari..ono kandidujem se a znam da ću da popušim..nejasna priča skroz
Vidić je tvrdoglav. To mu je jedna od glavnih karakteristika. Tako da ne čudi.

Tesko cemo se odviknuti od losih navika.Neki sede po odborima decenijama za mrvice i ne pada im napamet da ustupe mesto nekome mladjem,svezem...bager je potreban
Uvek ce pare vrteti u najpracenijim sportovima,tako je svuda u svetu.A kod nas to znaci politicari.
Neki vid privatizacije nam ne gine,mada ce opet prvo politicari smisliti pravila igre i onda se cuditi zasto niko normalan nece da ucestvuje u toj ujdurmi...

Ne mozemo da imamo normalnu fudbalsku ligu kada su stadio vise prazni nego puni.
Sa jedne strane narod nema para za to a sa druge nema sta ni da vidi, igra je losa i jedva organizovana ko god da igra.
Jedino Partizan i Zvezda imaju publiku na stadionima vise od 2-3 utakmice po sezoni.

Pre petnaest minuta na RTS u emisiji OKO gosti su bili kandidati za predsednika Fudbalskog saveza ,Dragan Dzajic i Nemanja Vidic dva velika imana naseg fudbala ali ovog puta kao protivkandidati za tu funkciju. Totalno razlicite koncepcije jedna je za kontinuitet a druga za reforme. Koga podrzati?
Samo da ne budu Petolistopadske Izmene

Ukinuti fudbal i posaditi krompir na stadionima

Ionako je samo izvor narko mafije, pranja novca i sveg kriminala i koljaca...

...
Nažalost, fudbal je davno ukinut.

Zapamtite scenario : Džaja pobeđuje, uskoro se povlači zbog zdravstvenog stanja.
Nedimovic preuzima sve i eto ga milioni u privatne džepove od nacionalnog stadiona,UEFE,FIFE....

Pazite, fss ima autonomiju unutar koje te baje dele kolac i odlucuju, ne odlucuje narod... E sad u to se nas Car jos nije dovoljno umesao...On ne voli da postoji bilo kakva bitna organizacija, a koja ima da zadovolji i druge manje lokalne gospodare, a ne samo njega.... Ne svidja se njemu sto narod ne podrzava izbor Dzajica, a on nece otvoreno stati na Dajicevu stranu vec ce doci vreme kada ce preurediti Vidica, prilagodice ga ovim nasim lopovskim uslovima i onda kao potpuno spremnog stace iza njega... Jos ce i za to da dobije poene, imace na vrhu fss coveka koji plebs cini zadovoljnim... Ovde je sada vise problem u tim ljudima u fss koji su samisodno svojim interesima odabrali da postave drvo(Dzajica)... Car jeste za sad pristao na to, ali nije odusevljen,verujte(nema dovoljno stabilnosti)...

Za Vidića navija Šolak tako da će biti izabran Džaja.
Шалиш се?
Захебаваш нас овде?
Мислим...сам тај -Шолак мене само асоцира на нешто ТЕБИ одурно(јер си ХЕБЕНИ БОТ),
па гураш причу како би се прецедников Кандидат(старкеља од својих 77 лета) улетео у ВАШ Штос наредбодаваца овог
ЗЛОЧИНА над србским фудбалом?
Јел тебе иоле мало СРАМОТА да се просипаш тим Глупостима?

Back