DXball

TARANTULA-_-:
dajte neki sajt gde mogu da se skinu takve i slicne igrice!
Probaj ovo - http://www.rapturetech.com/ArcadePack/DownloadCC.htm

Igra se zove Cubicle Chaos, a ja mislim da sam oslepio igrajući igru. Inače, ona je sastavni deo Rapture's Arcade Pack : Office Edition-a, koji sadrži 5 zanimljivih igrica (uklučujući Cubicle Chaos), sa preko 20 nivoa na svakoj. Verujte mi na reč, kada krenete ovo da igrate - ne možete stati! :shock:
Ustvari zaboravite na onaj link gore i skinite ceo paket igara >>ovde<< - svega 4.2MB.
Ajde, onda posle da čujem high score! :D

White:
E DabaMAN a kako da registrujem ovaj paket igrica,imam samo 3 nivoa :(
Ukucaš serijski broj. Možeš ga naći lako pomoću pretraživača, tako da to i nije problem.
S druge strane, ukoliko se odlučiš da kupiš igru, oni će ti poslati seriall preko e-mail-a.

Da odem ja na look up code i sve to... I kazem da mi poshalju na mail code ali nece da stigne,treba da se registrujem a za registrovanje mi treba taj code :? kako si ti to uradio :roll: malo sam stoopid za neke stvari :lol:

DabaMAN:
White:
E DabaMAN a kako da registrujem ovaj paket igrica,imam samo 3 nivoa :(
Ukucaš serijski broj. Možeš ga naći lako pomoću pretraživača, tako da to i nije problem.
S druge strane, ukoliko se odlučiš da kupiš igru, oni će ti poslati seriall preko e-mail-a.
AAAAAA HAAAAAAA TAKO DAKLE DABAMAN-e!!!!!!!!! PIRATERISES....a drugim ljudima iskljuchujes teme kada pitaju za CRACK! ili za SERIAL!!!!!!!!!!!! :)

Back