Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Probaj ovo - http://www.rapturetech.com/ArcadePack/DownloadCC.htmTARANTULA-_-:dajte neki sajt gde mogu da se skinu takve i slicne igrice!
Srculence:Jel' volite ovu igricu i koji vam je rekord![]()
Moj rekord je 109 000 i nesto![]()
Ukucaš serijski broj. Možeš ga naći lako pomoću pretraživača, tako da to i nije problem.White:E DabaMAN a kako da registrujem ovaj paket igrica,imam samo 3 nivoa![]()
TARANTULA-_-:dajte neki sajt gde mogu da se skinu takve i slicne igrice!
AAAAAA HAAAAAAA TAKO DAKLE DABAMAN-e!!!!!!!!! PIRATERISES....a drugim ljudima iskljuchujes teme kada pitaju za CRACK! ili za SERIAL!!!!!!!!!!!!DabaMAN:Ukucaš serijski broj. Možeš ga naći lako pomoću pretraživača, tako da to i nije problem.White:E DabaMAN a kako da registrujem ovaj paket igrica,imam samo 3 nivoa![]()
S druge strane, ukoliko se odlučiš da kupiš igru, oni će ti poslati seriall preko e-mail-a.
Cupi NS:Legendarna, rekord mi je bio oko 126000, ako se dobro sećam, pošto mi je kasnije crk'o hard, pa sam izgubio tu listu - BAKSUZ
TARANTULA-_-:kao crko ti hard:wink:
Igrao sam je ja odavno ali mi se ne svidja jer nista bolje ne kucas, vec se sve vise vracas unazad. :xA.D.I.D.A.S.:Probajte Typer Shark, zanimljiva je igra, moze da se skine shareware na www.astatix.com