Dwwin.exe application error.The appliccation failed to initialize properly(0xc0000142

sikeey

Početnik
Poruka
29
Postovani Forumasi,
nisam bio siguran gde da postavim svoje pitanje pa je ono na kraju zavrsilo ovde.Problem je u tome sto mi se usred igranja Fudbala pojavi prozor
Dwwin.exe application error.The appliccation failed to initialize properly(0xc0000142)... prozor se nalazi na crnoj podlozi i kada kliknem OK pojavi mi se slika desktopa sva peskirana kao da je crkla graficka.Medjutim igram i druge igre (Formulu,COD2,Panzer Elite ,...) i nemam nikakvih problema ovog tipa.
Pokusao sam i nove drajvere za grafiku ali isto se desava.

Imam AV Aviru i sa njom sam skenirao komp i nasao jedan virus koji je u karantinu.
Sta bi to moglo biti?

Inace imam P4 2.4GHz Hdd 500GB+Hdd 250GB 1GB RAM G-force 6200 i XP SP3.

Prilozi

• desk.gif
    desk.gif
    114,7 KB · Pregleda: 7
  • dewwin.jpg
    dewwin.jpg
    14,9 KB · Pregleda: 6
Mogao si malo proguglati, sam se namučiti za svoj problem. Inače ako jesi, i ako potraga nije urodila plodom, ja ću malo nagađati.
Ako se ne varam 6200 je integruša. Problem sa integrisanim karticama je što one mogu da pokrenu štošta, ali se pregijavaju. Malo manji problem je taj što one koriste sistemsku memoriju, tako da je ovaj problem vjerovatno te prirode. Pokvario ti se bar jedan modul memorije što ćeš utvrditi programom koji se zove memtest. Ako je to diskretna grafička kartica, crkla joj je memorija i moraš je zamjeniti, grafičku karticu a ne memoriju. Inače, postoji program koji se zove ati tool, skini ga sa interneta i testiraj grafičku karticu.
Nisi nam napisao o kojem je fudbalu riječ.

Ma Guglam vec danima a nikakve rezultate ne postizem .Ljudima se ta poruka uglavnom prikazuje neposredno po ukljucenju sistema ili prilikom gasenja (koliko sam uspeo da razumem ) a kod mene ispadnem iz igre. A sve je bilo OK dok nisam pre 5-6 dana drugovu ATI karticu stavio na moju plocu (da je isprobamo) i instalirao njene drajvere. Posle toga mi se ovo desava iako sam sve ATI drajvere obrisao.
Dobijao sam savete sa Gugla da proverim disk sa chkdsk/f,pa da skeniram viruse,da u registry bazi iskljucim(to nisam probao) taj dwwin.

Inace ta 6200 kartica nije integrisana nego je klasicna kartica ,kupio sam je pre par godina posto mi je crkla prethodna 5200.Proizvodjac je MSI ako to nesto znaci.

A sto se fudbala tice u pitanju je Fifa 10.

Fifu 10 bez ikakvih problema igram od Novembra prošle godine a da mi je komp kanta,kanta je.Ipak mislim da nešto nije u redu sa grafikom, mozda je nesto crklo kada sam je vadio jer otkako smo drugovu karticu isprobavali kod mene dešava mi se sve ovo.
Pojavio mi se jos i ovaj prozor .
untitled.gif

Pokušaću još da reinstaliram sistem jer nesto brljavi ,pa sve ispočetka drajvere i ...
Da li da instaliram drajvere koje sam dobio na disku ili da odmah instaliram najsvezije sa neta skinute. Da li postoji verovatnoca da mi se to desava zbog losih ili ne adekvatnih drajvera?

Back