KESH Buduća legenda Poruka 40.295 31.10.2019. u 04:30 - DW: Srpsko-ruska vojna saradnja je opasna tabloidna priča #51 Kamael: Ko je koga yebao pokazuje onaj udruzeni protest zrtava u Njujorku. Kliknite za proširenje... Je li to na premijeri filma "Težina lanaca 3"? Nju jork pi di Bogme dobro ispeglao face Šiptarima, pa onda u ćorku s njima.
Kamael: Ko je koga yebao pokazuje onaj udruzeni protest zrtava u Njujorku. Kliknite za proširenje... Je li to na premijeri filma "Težina lanaca 3"? Nju jork pi di Bogme dobro ispeglao face Šiptarima, pa onda u ćorku s njima.
piciginx Legenda Poruka 54.216 31.10.2019. u 06:58 - DW: Srpsko-ruska vojna saradnja je opasna tabloidna priča #52 KESH: DomoljUbče, drž se ti čekića. Kliknite za proširenje... Guzoljubče zaobiđi me..
KESH Buduća legenda Poruka 40.295 31.10.2019. u 07:57 - DW: Srpsko-ruska vojna saradnja je opasna tabloidna priča #53 piciginx: Guzoljubče zaobiđi me.. Kliknite za proširenje... DomoljUbče, lako za mene, ali nekako te zaobilaze i efovi 16, i pored silnog udaranja čekićem.
piciginx: Guzoljubče zaobiđi me.. Kliknite za proširenje... DomoljUbče, lako za mene, ali nekako te zaobilaze i efovi 16, i pored silnog udaranja čekićem.
piciginx Legenda Poruka 54.216 31.10.2019. u 08:58 - DW: Srpsko-ruska vojna saradnja je opasna tabloidna priča #54 KESH: DomoljUbče, lako za mene, ali nekako te zaobilaze i efovi 16, i pored silnog udaranja čekićem. Kliknite za proširenje... Duhovit si ka moj korac..
KESH: DomoljUbče, lako za mene, ali nekako te zaobilaze i efovi 16, i pored silnog udaranja čekićem. Kliknite za proširenje... Duhovit si ka moj korac..
KESH Buduća legenda Poruka 40.295 31.10.2019. u 10:15 - DW: Srpsko-ruska vojna saradnja je opasna tabloidna priča #55 piciginx: Duhovit si ka moj korac.. Kliknite za proširenje... Zašto prostačiš, domoljUbče? Ti, kao pripadnik kulturne EU zapadne civilizacije, domoljUbče? Znaš ono, mi smo EU, mi smo NATO, mi imamo more, mi imamo nogometno srebro, mi imamo efove 16 ispod čekića...
piciginx: Duhovit si ka moj korac.. Kliknite za proširenje... Zašto prostačiš, domoljUbče? Ti, kao pripadnik kulturne EU zapadne civilizacije, domoljUbče? Znaš ono, mi smo EU, mi smo NATO, mi imamo more, mi imamo nogometno srebro, mi imamo efove 16 ispod čekića...
piciginx Legenda Poruka 54.216 31.10.2019. u 10:37 - DW: Srpsko-ruska vojna saradnja je opasna tabloidna priča #56 KESH: Zašto prostačiš, domoljUbče? Ti, kao pripadnik kulturne EU zapadne civilizacije, domoljUbče? Znaš ono, mi smo EU, mi smo NATO, mi imamo more, mi imamo nogometno srebro, mi imamo efove 16 ispod čekića... Kliknite za proširenje... Zašto trolaš?? Ko te o tome naučio??
KESH: Zašto prostačiš, domoljUbče? Ti, kao pripadnik kulturne EU zapadne civilizacije, domoljUbče? Znaš ono, mi smo EU, mi smo NATO, mi imamo more, mi imamo nogometno srebro, mi imamo efove 16 ispod čekića... Kliknite za proširenje... Zašto trolaš?? Ko te o tome naučio??
Mystic+ Stara legenda Poruka 97.292 31.10.2019. u 10:40 - DW: Srpsko-ruska vojna saradnja je opasna tabloidna priča #57 piciginx: Zašto trolaš?? Ko te o tome naučio?? Kliknite za proširenje... . ... što te iebe ovaj Kesh ...
piciginx: Zašto trolaš?? Ko te o tome naučio?? Kliknite za proširenje... . ... što te iebe ovaj Kesh ...
piciginx Legenda Poruka 54.216 31.10.2019. u 10:41 - DW: Srpsko-ruska vojna saradnja je opasna tabloidna priča #58 Mystic+: . ... što te iebe ovaj Kesh ... Kliknite za proširenje...
Kamael Buduća legenda Poruka 40.857 01.11.2019. u 03:24 - DW: Srpsko-ruska vojna saradnja je opasna tabloidna priča #59 KESH: Je li to na premijeri filma "Težina lanaca 3"? Nju jork pi di Bogme dobro ispeglao face Šiptarima, pa onda u ćorku s njima. Kliknite za proširenje... Nocka sa celavim belcima sto su celi pod tetovazama. Prva bracna.
KESH: Je li to na premijeri filma "Težina lanaca 3"? Nju jork pi di Bogme dobro ispeglao face Šiptarima, pa onda u ćorku s njima. Kliknite za proširenje... Nocka sa celavim belcima sto su celi pod tetovazama. Prva bracna.
Kamael Buduća legenda Poruka 40.857 01.11.2019. u 03:43 - DW: Srpsko-ruska vojna saradnja je opasna tabloidna priča #60 piciginx: Pogledajte prilog 607945 Kliknite za proširenje... Ceo izgoreo dabogda. Ta americka kolonija pomaze kosovskoj vojsci a ovih dana tamo je separatista Taci ugovara otvaranje ambasade.
piciginx: Pogledajte prilog 607945 Kliknite za proširenje... Ceo izgoreo dabogda. Ta americka kolonija pomaze kosovskoj vojsci a ovih dana tamo je separatista Taci ugovara otvaranje ambasade.