Andjela
Elita
- Poruka
- 23.874
Друго су немци,они су се цивилизовали за разлику од неких којима су раније помагали.
Ali ti isti Nemci za koje kazes da su se civilizovali sada, pocinju da budu divljaci!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Друго су немци,они су се цивилизовали за разлику од неких којима су раније помагали.
smejali smo se hrvatima, zafrkavali ih, kada su pevali danke dojčland
njima je ta nemačka dosta pomogla da izbore svoj nacionalni program = nezavisnost
A mi?
Mi danas pevamo danke rusland, kolektivno svršavamo na putina i svaki njegov dah, kao da nam je dao čitavu evropu da vladamo. Mi naš nacionalni program nismo ispunili = nismo integrisali Kosovo u ustavno-pravni poredak ove zemlje.
Rugala se sova senici kako ima velike oči, eto to je naša politika već 20 godina.
Ali ti isti Nemci za koje kazes da su se civilizovali sada, pocinju da budu divljaci!
Postovanje tajkunskoj rusiji i KGB caru Putinu bez portfelja......
Zivelo siromastvo i alkoholizam,ziveli kriminal i korupcija .....
Ura za NIS pod ruskom upravom....[/QUOTE
aaaaaaaaaaaaa, odatle ta jaka braCka ljubav
Једна од лепших вести у суморној реалности је руско власништво над НИС-ом. DOS oви кадрови уништавају све што им се нађе под руком и не крадуцкају као што краду све власти они баш МНОГО краду и често
Нажалост и сад имају шансу за такво нешто, али мање. Хвала Богу да руси имају већински пакет јер би са "домаћом" жгадијом имали велике проблеме,да је однос 50:50. Пре неки дан Кирил Кравченко поклонио 12 милиона динара истраживачкој станици петница, dos "кадар" би и то украо, браво за РУСКОГ директора НИС-а
Разлика између нас и њих је што смо ми далеко цивилизованији,па нећемо ваљда као комшије да геноцидом и погромом долазимо до неких циљева,да се спуштамо на ниво примитивних кољача без мозга па да нас после цео свет гледа као на неку примитивну багру.
Da nije tragična, ova bi izjava bila smiješna.
Momak prespavao zadnje ratove.... ali se dobro uklapa uz naslov teme.
Шта је западни погодила те истина а ?
Pa nisam Srbin, nešto si pobrkao, prika.![]()
smejali smo se hrvatima, zafrkavali ih, kada su pevali danke dojčland
njima je ta nemačka dosta pomogla da izbore svoj nacionalni program = nezavisnost
A mi?
Mi danas pevamo danke rusland, kolektivno svršavamo na putina i svaki njegov dah, kao da nam je dao čitavu evropu da vladamo. Mi naš nacionalni program nismo ispunili = nismo integrisali Kosovo u ustavno-pravni poredak ove zemlje.
Rugala se sova senici kako ima velike oči, eto to je naša politika već 20 godina.
Србе никад не можеш упоређивати са Хрватима...Никако, ни по чему..
Певали су Срби, и свирали лепе руске мелодије,
али скупа са Русима, који су кроз историју гинули са њима раме уз раме, у свим ратовима вођеним за слободу српског народа.
МНОГИ РУСКИ СИНОВИ СУ СВОЈЕ ЖИВОТЕ ПОЛОЖИЛИ ЗА СРБИЈУ,
И ЊИХОВИ СПОМЕНИЦИ СУ РАСУТИ ПО СВИМ СРПСКИМ ЗЕМЉАМА.
али скупа са Русима, који су кроз историју гинули са њима раме уз раме, у свим ратовима вођеним за слободу српског народа.
E da, ali si zaboravio da kažeš da su i mnogi Srbi izginuli pod ruskim da kažem savezničkim bombama![]()
..kako breee....gdje.....u kojoj to borbi...
...
Ti tada nisi još bio ni planiran, nisam čak ni ja![]()
U nasoj drzav bas niko ne peva rusima nikakve pesme... U Srbiji vlada snazna anti-ruska struja.....Ni o kome se nije toliko gaddno govorilo , kao o Rusima u Srbiji u zadnjih desetak godina....