Dvojici saobraćajnih policajaca određen pritvor, osumnjičeni za primanje mita

dlugomir

stari roker
Moderator
Poruka
237.319
U Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu saslušana su dva saobraćajna policajca D.K. i B.S. zbog sumnje da su zloupotrebili službeni položaj. Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo Višem sudu da im odredi pritvor. Sud je usvojio predlog tužilaštva i odredio im pritvor do 30 dana da ne bi uticali na svedoke.
D.K. se tereti za tri krivična dela zloupotreba službenog položaja, a B.S. za primanje mita i zloupotrebu službenog položaja.

Protiv F.K. će biti podneta krivična prijava zbog davanje mita.
https://www.021.rs/story/Info/Srbij...jen-pritvor-osumnjiceni-za-primanje-mita.html

Ma nije moguće! Ja ne mogu da verujem! Dobro, šalim se, ima toga, mada da se ne lažemo, često i sami prekršioci započnu priču o tome jer je mitologija najčešće 5 do 10 puta jeftinija od kazne.
Da li su vama tražili tako nešto saobraćajci? Kakva su iskustva?

U Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu saslušana su dva saobraćajna policajca D.K. i B.S. zbog sumnje da su zloupotrebili službeni položaj. Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo Višem sudu da im odredi pritvor. Sud je usvojio predlog tužilaštva i odredio im pritvor do 30 dana da ne bi uticali na svedoke.
D.K. se tereti za tri krivična dela zloupotreba službenog položaja, a B.S. za primanje mita i zloupotrebu službenog položaja.

Protiv F.K. će biti podneta krivična prijava zbog davanje mita.
https://www.021.rs/story/Info/Srbij...jen-pritvor-osumnjiceni-za-primanje-mita.html

Ma nije moguće! Ja ne mogu da verujem! Dobro, šalim se, ima toga, mada da se ne lažemo, često i sami prekršioci započnu priču o tome jer je mitologija najčešće 5 do 10 puta jeftinija od kazne.
Da li su vama tražili tako nešto saobraćajci? Kakva su iskustva?
Znam ja jednog kogq zovu "Sve za 200",uzimao samo 200din i niko ga nikad nije prijavio jer čovek nije alav.

Њих имаш шансе да смениш, ове смрадове тешко.
Ko je jos video da u Srbiji moze da se smeni politicar,ne racuna se kada ga sa jednog mesta prebace na drugo,vec samo da se skine sa svih funkcija i da vise ne moze da se bavi politikom,nazalost nikad pa ni tad

Back