- Poruka
- 18.738
Ne treba da izlaziš u takve rupe. Izađi u onu rupu gde niko nikome ne prilazi kad neko ode u WC. A šta radi u WC-u 10 minuta?
pa cisti wc solju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne treba da izlaziš u takve rupe. Izađi u onu rupu gde niko nikome ne prilazi kad neko ode u WC. A šta radi u WC-u 10 minuta?
.......evo jedan primer ,moj drug se ozenio i dobio dete 97 ,radio u dobroj firmi ,iznajmljivali gajbu,zena mu studirala i sve bilo ok ,98 pochela prva sranja na kosovu ,pochele prve sankcije plata mu se smanjila i pocheli problemi ,preselili se kod njene keve ,on da bi nadoknadio manjak u parama pocheo posle posla da pomaze nekim drugovima koji su se bavili krechenjem ,pocheli manje da se vidjaju ,prve charke,njena keva staje uvek na njenu stranu i minira njega i .....................razvedu se na kraju ,i ja se sad pitam da li bi do tog doshlo da je sve bilo kao na pochetku njihovog braka ,tj. ona je pala na prvoj maloj poteshkoci a on se borio tad da im nishta ne nedostaje ,i danas on sebe krivi mada ne znam shto ....................josh mu ona pravi problem oko vidjanja deteta ........zivot je ponekad pun izazova ..
joooooj.. kad ovako nešto pročitam..
kao cice koje ne priskaču momcima u pomoć su isfolirane kučkice..
a šta su ti momci koji se tuku da bi (šta?) zadržali primat nad cicom u pitanju?
jel pade tebi, postavljaču teme, na pamet kako bi se momak koji se tuče da bi ispao baja pred devojkom (ili suparnikom, nebitno) osetio da mu devojka priskoči u pomoć? i da li bi i ona posle "dobila svoje" ako je to već njegov način, jer ga je osramotila?
a o devojkama kojima imponije da se zbog njih tuku sam već ovde negde govorila..
bah
=/
...pa znao je valjda da u zajednici (tasta, tast, svekar...itd) nema uspesnog braka
ceo je izazov...zivi ga i izazivaj
.........chovek je mogao da iznajmi gajbu u pizdincima za 50 maraka da smanji troshkove zivota na minimum ,ali se kretao logikom da ce njena keva da joj pomogne oko deteta dok ona uchi a on za to vreme ce raditi 2 posla da im obezbedi sve shto treba ,mogao je da kao 80% ljudi u tom vremenu kuka i govori kako je politika kriva za sve on se odluchio da sam stvori neshto ...................ovo je jedan primer gde mushkarac vuche a zena kochi ,naravno da postoje i mnogo obrnutih sluchajeva ,tema je dvoje kao jedan.......:wink:
..........juche dok sam gledao dvoje klinaca srecno zaljubljenih pade mi na pamet jedna misao iz moje mladosti ,koliko parova se folira da su ludo zaljubljeni u stvari koliko devojaka se folira da voli do neba svog dechka ,pitam to iz razloga shto sam se u zivotu nagledao tucha zbog devojaka,mozda 50 tak ,gde su neki tipovi gazili nekog dechka zbog neke devojke i samo u dva sluchaja devojka je skochila na svog dechka da ga zashtiti,jer su ove druge folirantkinje ili shta ,jer se u njima javlja zivotinjski instinkt da se privole jachim muzijacima .................nisam ozlojedjen ali nikad nisam kapirao takve devojke pa me zanima kako vi vidite ovu stvar ...........;-);-)
...........al ste se uvatili ko pijani plota za tuche ,to je samo opis (konj glupi gde bash to da stavim) sushtina je kako se dvoje ponashaju u teshkim situacijama ponekad extremnim .............
Da ti pravo kažem mene baš istripovao naslov kad sam pročitala uvodni post..... reko' kakve ovo veze ima jedno sa drugim :?
Pa sam onda počela da zamišljam grupnu makljačinu i nju kako naskače na dragog i mlati nogama dok on maše rukama pa mu dođu nešto kao univoj :?
..........juche dok sam gledao dvoje klinaca srecno zaljubljenih pade mi na pamet jedna misao iz moje mladosti ,koliko parova se folira da su ludo zaljubljeni u stvari koliko devojaka se folira da voli do neba svog dechka ,pitam to iz razloga shto sam se u zivotu nagledao tucha zbog devojaka,mozda 50 tak ,gde su neki tipovi gazili nekog dechka zbog neke devojke i samo u dva sluchaja devojka je skochila na svog dechka da ga zashtiti,jer su ove druge folirantkinje ili shta ,jer se u njima javlja zivotinjski instinkt da se privole jachim muzijacima .................nisam ozlojedjen ali nikad nisam kapirao takve devojke pa me zanima kako vi vidite ovu stvar ...........;-);-)