DVERI osmisljene da uzimaju glasove DSS-u !!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mnogo buke oko Dveri a od toga nece biti nista , nemam nista protiv njih ali su veliki znak pitanja za izbore. Jednom je neki seljak slusajuci Vuka Draskovica rekao. Vuce ti si u pravu ali ja cu opet da glasam za vlast. Sta ovo govori mnogi ljudi glasaju po inerciji za postojecu vlast jer ne vole nikakve promene u zivotu. Prema tome vrlo tesko ce mo oterati sadasnje glodare sa vlasti.

Не волим зверјане, али што се оно каже "свако има право да пеца" (у вишестраначком систему). Па тако и зверјани имају право да изађу на изборе без да их ико прозива за "отимање гласова".

Проблем је други. Ко их финансира?

Pa ko finansira SNS...DS...LDP....URS.....kamoanja Dveri je smejurija u odnosu na njihove.

To je smesna prica, gro glasaca dveri su bivsi apstinenti, oni koji do sada nisu imali za koga.... uzece verovatno neki deo srs, dss i sns, ali to je najvise po 1%, takodje znam primere da ce za njih glasati i neki razocarani glasaci zutih i spo-a

То је и мој утисак на основу малог узорка, међу људима које познајем. Чисто сумњам да ће сад неки гласач радикала или ДСС-a да се пресалдуми недељу дана пред изборе и одлучи да гласа за Двери. Шта ја знам, можда ће да буде и таквих случајева...

Mnogo buke oko Dveri a od toga nece biti nista , nemam nista protiv njih ali su veliki znak pitanja za izbore. Jednom je neki seljak slusajuci Vuka Draskovica rekao. Vuce ti si u pravu ali ja cu opet da glasam za vlast. Sta ovo govori mnogi ljudi glasaju po inerciji za postojecu vlast jer ne vole nikakve promene u zivotu. Prema tome vrlo tesko ce mo oterati sadasnje glodare sa vlasti.

Скоро сам тражио по јутјубу на нема случајно тог снимка. Ако се добро сећам, Вук га пита кад ће да гласа за опозицију, а сељак одговара: Па, кад дођу на власт :)

moja baba je htela da glasa za SNS... onda sam joj ja otvorio oci, pokazao ko su i sta su Toma i Aca i ubedio sam je da glasa za Dveri

Слагала те баба ... само да се синак не нервира......Зна баба коме даје гласове а и родитеље ниси успео да убедиш да не гласају за СНС.

Како онда мислиш да убедиш форумаше у те трице ?

Слагала те баба ... само да се синак не нервира......Зна баба коме даје гласове а и родитеље ниси успео да убедиш да не гласају за СНС.

misli sta hoces

a sto se tice mojih roditelja nemoj da ih spominjes ako ih ja nisam spomenuo... ja tvoje roditelje ne diram

Gde mu baci buvu, sad ce voditi babu na glasanje, "svojerucno":lol:

Не волим зверјане, али што се оно каже "свако има право да пеца" (у вишестраначком систему). Па тако и зверјани имају право да изађу на изборе без да их ико прозива за "отимање гласова".

Проблем је други. Ко их финансира?

Ево пар одговора са другог сајта.

Сретен Одговори
25. април 2012. у 22:53
Као што лепо и пише на сајту Двери, највећи добротвори и финансијери су Српска Народна Одбрана за Америку, сајт је http://www.snd-us.com и доста удружења Срба из дијаспоре, удружење Немања из Билефилда, српска омладина из Беча и да не набрајам удружења из дијаспоре. Укратко, српска дијаспора је главни финансијер Двери. Поздрав и свако добро.

из главе Одговори
26. април 2012. у 07:13
рецимо те твоје жуте кмере финансирају Срби преко буџета, али они опет раде противу интереса оних који их финансирају, већ за интерес окупатора и колонизатора,наше миле крвнике.
Битно је да принципи и идеје које носе Двери Српске уђу у јавни и званичан живот Србије , а то је идеално преко Скупштине. То ће изазавати ефекат омасовљења и подизања квалитета те платформе што кроз повећање гласача који желе остварење тих идеја, што кроз повећање партија које ће добити простор.
Е зато ће моја породица на овим изборима гласати за Двери. А после, видећемо.

Ево пар одговора са другог сајта.

Сретен Одговори
25. април 2012. у 22:53
Као што лепо и пише на сајту Двери, највећи добротвори и финансијери су Српска Народна Одбрана за Америку, сајт је http://www.snd-us.com и доста удружења Срба из дијаспоре, удружење Немања из Билефилда, српска омладина из Беча и да не набрајам удружења из дијаспоре. Укратко, српска дијаспора је главни финансијер Двери. Поздрав и свако добро.

из главе Одговори
26. април 2012. у 07:13
рецимо те твоје жуте кмере финансирају Срби преко буџета, али они опет раде противу интереса оних који их финансирају, већ за интерес окупатора и колонизатора,наше миле крвнике.
Битно је да принципи и идеје које носе Двери Српске уђу у јавни и званичан живот Србије , а то је идеално преко Скупштине. То ће изазавати ефекат омасовљења и подизања квалитета те платформе што кроз повећање гласача који желе остварење тих идеја, што кроз повећање партија које ће добити простор.
Е зато ће моја породица на овим изборима гласати за Двери. А после, видећемо.

Nenad Trifunović Одговори
26. април 2012. у 00:05
Na Zapadu, svoju politiku prema Srbiji definišu na osnovu procene da im Šiptari mogu stvarati veće probleme od Srbije. Razuverimo ih u tome tako, što će Narodna skupština Srbije u novom sazivu doneti DEKLARACIJU O PROGLAŠENJU TERITORIJE KOSOVA I METOHIJE OKUPIRANIM DELOM SRBIJE, iz koje proizilazi pravo da Srbija, kad god nadje za shodno, moze preduzeti sve raspolozive akcije, na oslobadjanju svoje teritorije. Sledeći stav u Deklaraciji trebalo bi da bude, da zbog neprekidnih ucena, pretnji, uslovljavanja i ponizavanja Srbije i Srpskog naroda od strane moćnika sa Zapada, koji Srbiju, uz pomoc sadasnje kvislinske vlasti, vode u sunovrat, SRBIJA STAVLJA MORATORIJUM NA PROCES PRIDRUŽIVANJA EU, sve dok dok se Rezolucija SB UN br. 1244 ne primeni u celosti, sa povratkom dela srpske vojske i policije na KiM, kao i postovanja suveriniteta R. Srbije, nad ovim delom svoje teritorije.
Ovi stavovi treba da budu jedini pravi test svim strankama, koliko ozbiljno misle da brane teritorijalni integritet Srbije.
ZASAD SU JEDINO DVERI USPESNO POLOZILE OVAJ TEST!

306154_175794199209976_100003381923257_244046_1550861254_n.jpg

Гледам сад Воју у предизборној реклами и размишљам, јел он намерно хоће да ДСС не пређе целзијус :think:

Kostunica nema tu potrebu da trosi milione na snimanje Holivudskih predizbornih spotova, niti da zloupotrebljava decu (poput recimo Tadica sa onim detetom i loptom...)

Pogledaj taj "bezvezni" i u sustini vrlo jednostavan spot Kostunice, a onda pogledaj i ove "block-bustere" od Tadica, Nikolica ili one Dinkic-Kiki-Lesandriceve igranke ili "istinitog" Chedu...

Pa se zapitaj koliko je ko para pljunuo na predizborne spotove?

I odakle im ti novci?

...

Глишић: Спремни да одмах прогласимо да је КиМ окупирана територија

http://www.vaseljenska.com/politika...ah-proglasimo-da-je-kim-okupirana-teritorija/

Glisic je svestan da on nece preci cenzus, zato i lupeta sve sto mu padne na pamet!

Jer on je svestan zadatka - OTKINUTI 2 do 3 % DSS-u i tako ga uciniti strankom koja ce imati jednocifrenu a ne dvocifrenu podrsku gradjana..

A to je VRLO BITNO za buduci sastav vlade...

Dakle ti koji glasaju za DVERI su unapred bacili svoj glas u bunar, ali ne samo sto su bacili glas u bunar - oni su time dali prednost DS-u i upravo onima protiv kojih se kao lafo bore, a to su NWO-EU gospodari u Srbiji...

Evo juce Tadic rece "Kosovo nije srce Srbije"...

E pa DVERI ce sa svojih 2 ili max 3% samo uzeti glasove DSS-u koji kaze KOSOVO JE SRCE SRBIJE !!!!

Dakle samo ce to postici i NISTA VISE !
A to im je ocigledno i prikrivena misija

A onda ce ove NWO-EU hijene u Srbiji moci da menjaju i Ustav i da definitivno odpisu Kosovo po naredbi svojih gospodara iz Brisela...

A DVERI da su patriote bi to i same videle kakav efekat ustvari ostvaruju u ovim bitnim izborima...

...

Glisic je svestan da on nece preci cenzus, zato i lupeta sve sto mu padne na pamet!

Jer on je svestan zadatka - OTKINUTI 2 do 3 % DSS-u i tako ga uciniti strankom koja ce imati jednocifrenu a ne dvocifrenu podrsku gradjana..

A to je VRLO BITNO za buduci sastav vlade...

Dakle ti koji glasaju za DVERI su unapred bacili svoj glas u bunar, ali ne samo sto su bacili glas u bunar - oni su time dali prednost DS-u i upravo onima protiv kojih se kao lafo bore, a to su NWO-EU gospodari u Srbiji...

Evo juce Tadic rece "Kosovo nije srce Srbije"...

E pa DVERI ce sa svojih 2 ili max 3% samo uzeti glasove DSS-u koji kaze KOSOVO JE SRCE SRBIJE !!!!

Dakle samo ce to postici i NISTA VISE !
A to im je ocigledno i prikrivena misija

A onda ce ove NWO-EU hijene u Srbiji moci da menjaju i Ustav i da definitivno odpisu Kosovo po naredbi svojih gospodara iz Brisela...

A DVERI da su patriote bi to i same videle kakav efekat ustvari ostvaruju u ovim bitnim izborima...

...

Значи, по теби, Двери да су патриоте повукли би се и позвали би своје сипматизере да гласају за Коштуницу? Хахахахаха
Ја сам гласао за Тадића и ДС на прошлим изборима, никад нисам гласао за Коштуницу. Игром случаја не знам ниједног човека који је гласао за Коштуницу, осим моје кеве. Али зато знам многе који су гласали за ДС а сада ће гласати за Двери. То су скоро многи људи из мог окружења а има их и који су гласали за радикале али сматрају да је СРС у Хагу и да треба гласати за Двери. Радикали су ми много веће патриоте од ДСС-а, који су благо речено надобудни а немој да ти набрај од Бубала и остале булументе ко је све био у ДСС-у.
А ја ти кажем да ће Двери имати између 7 и 15% а да ће се ДСС грчевито борити за цензус, па ти види чији ће гласови отићи ДС-у.

Poslednja izmena:
Е нећу гласати за Двери ( ни отворене ни затворене) , али брате више сморише по свим форумима и медијима о томе како су ту Двери да узму гласове ДСС.
Ако је ДСС толико неспособан да му Дверјани узимају гласове, па нек и узму, шта сад.
Значи сад се не сме појавити никаква нова странка ни идеја јер мош мислити узеће некоме гласове.

pa sto onda toma kuka da svi glasaju za zute ili njih?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back