Двери: Ко је Вучића овластио да прихвата све што му наложе газде у Бриселу

U suštini je jednostavan odgovor. Narod ovde kad glasa, ima prioritete. Dakle, on glasa za posao, paštetu, sendvič ili tapšanje po ramenu, i to mu je glavni motiv. Ostalo iz programa je sekundarnog karaktera. Ako može da se ne pregovara sa Šiptarima, odlično, ali ako se pregovara, odnosno izvršava naredba, nema veze jer je pomenuti glasač dobio paštetu ili usmenu pohvalu sekretara mesne zajednice, čime je njegov život dobio smisao. Za ostalo ne mora da brine...

:ok: Tako nekako!

"Nikada, ponavljam, nikada ovakav politički ološ nije došao u državne službe da nam naređuje. Nikada nismo bili ovako poniženi. Platu su nam smanjili. Oni uzimaju koliko hoće. Ne dolaze na posao. Nikome ne odgovaraju. Rade bukvalno šta hoće.Ponašaju se da su iznad nas. Sami pričaju da su elita. Jedu u najskupljim restoranima svojih prijatelja o državnom trošku. Svake večeri su negde žurke. Grupnjaci. Perverzije.Šmrče se najbolja droga. Piju svetka brendirana pića. Preko dana se samo dogovaraju šta će uveče da rade." ...mislite da je preterivanje ? NIJE - još je gore od ovog ....

:ok: Potpisujem!
Odlican prikaz SNS stvarnosti koji je dao Branko Dragas.

:ok: И ја потписујем.

Dveruške skužili napokon, da su most spalili i nalaze se na pogrešnoj strani. :rotf:

Ако може појашњење овога у вези са темом? Шта су "скужили" у овом уводном тексту?
Јел погрешна страна бити на српској линији или шта?

И опет ће да гласају.

Јер Јеремић је издајник, Јанковић Сорошева кучкица, Радуле је ЦИА-ин шпијун и реинкарнација Млађе Динкаре, а Бошко је геј сељачић.

Само су Шешељ, Вучић и Дачић посвећени српској ствари.

Знаш ли како је Дачић одбрусио Фредерики Моргенини?

А шта кажеш како је Александар Вучић одбрусио страним амбасадорима на челу са Скатом. Истим оним Скатом који је Бошкића увео у скупштину и код кога је Санда ишла на ебање после вечере уз свеће.

НИКО

Да је то изложио у свом " предизборном програму " и говору....НЕ БИ ДОБИО НИ ЈЕДАН ГЛАС...:nono3:

Читав " Бриселски споразум " је у ..СУПРОТНОСТИ...са Уставом Србије...и ..дипл. правник Александар Вучић ...ТО СИГУРНО ЗНА

Да је Србија ...СЛОБОДНА и ПРАВНА ДРЖАВА...дотични би већ ...РОБИЈАО СА ПАЈТАШИМА У ПРДЕКАНИ...:besan2: :aha2:

I ROBIJACE..........................ZIVI BILI PA VIDELI.
PROLAZE VREMENA ULIZICA, KORUPCIJA, LICNIH INTERESA, IZDAJNIKA, ZLOCINACA....................A ZLOCINI , PREMA COVECNOSTI, NIKADA NE ZASTAREVAJU.

- - - - - - - - - -

Чему онда драма у Рашкој?

pa da se vidi da je VUCIC jedini koji nas je spasao od jos jednog rata.................tek toliko da narod to ne zaboravi ............kada ode na izbore.

C30a64qXAAEiXXl.jpg

Ja sam zabrinut za propagandu nebitno protiv koga, reagujem generalno negativno na svaku propagandu. :per:

Samo znate da kukate ništa drugo, iz toga se sastoji srpska opzicija kukanje, pičaučasti 100% upravu što se toga tiče.

Видим да си забинут и треба да будеш јер нећете још дуго бити на власти. Распада вам је неминован, што се види сваки дан.
Узгред, надам се да си посећивао протесте Двери због бриселске издаје.

Ne znam sta si mislio ovim da kazes,al dobro.Nisam jos pohvatao ciji si glasac,i vecina ovde osim nekih ociglednih.Sto se mene tice ja nikad nisam bio clan nijedne partije niti cu biti.Glasam uvek i za nacionalne opcije.Pre su to bili radikali a sada DVERI.Sto ne znaci ako primetim da i oni skrecu sa nacionalne ideje zbog korupcije ili bilo cega drugog,da necu i njima okrenuti ledja.Nisam vezan za stranke ili vodje kao vecina nazalost.Za mene postoji samo Srbija svi ostali su potrosni i privremeni.

I šta bi Boki liderčina od 2%
nakon što ga izaberu za Predsednika Srbije
uradio ???

Naravno, u skladu sa Ustavnim ovlašćenjima ....

Mislim stvarno ste dosadili sa ovim ispraznim stranačkim "priopčenjima",
još jedino ne dobijamo izveštaj šta je Boki jeo i kako je kakio,
sve drugo, pa i kad prdne, a kad se upuva
bivamo obavešteni promptno ....

Dobili ste jednostavno pitanje, očekujem jednostavan odgovor .....

Ne znam sta si mislio ovim da kazes,al dobro.Nisam jos pohvatao ciji si glasac,i vecina ovde osim nekih ociglednih.Sto se mene tice ja nikad nisam bio clan nijedne partije niti cu biti.Glasam uvek i za nacionalne opcije.Pre su to bili radikali a sada DVERI.Sto ne znaci ako primetim da i oni skrecu sa nacionalne ideje zbog korupcije ili bilo cega drugog,da necu i njima okrenuti ledja.Nisam vezan za stranke ili vodje kao vecina nazalost.Za mene postoji samo Srbija svi ostali su potrosni i privremeni.

Misleo sam na ``novoj mladosti``, kakva ta bagra nova mladost,
naravno da svako za sebe odlučuje za koga glasa to poštujem.

Ovde je veoma teško razlikovati normalne od sendvičara. ;)

Back