Двери: екуменизам, шта је то???

............da li ti nekada pozli od tolike mržnje i laganja?

Нека ти други људи одговоре:

Двери јесу за екуменизам какав спроводи СПЦ, тј. протестатски и папистички. Организовали су трибине на којима су се молили заједно са владиком СПЦ, бискупом, рабином и хоџом. Данило Тврдишић из старешинства Двери је на исто питање једног Србина у вези става Двери о екуменизму у Аустралији одговорио извртањем цитата из Новог завета "Зар се Христос подели, нисмо ми ни Петрови, ни Аполови, ни Кифини, него смо сви Христови", тако да вам је сад јасније.

Двери јесу за екуменизам какав спроводи СПЦ, тј. протестатски и папистички. Организовали су трибине на којима су се молили заједно са владиком СПЦ, бискупом, рабином и хоџом. Данило Тврдишић из старешинства Двери је на исто питање једног Србина у вези става Двери о екуменизму у Аустралији одговорио извртањем цитата из Новог завета "Зар се Христос подели, нисмо ми ни Петрови, ни Аполови, ни Кифини, него смо сви Христови", тако да вам је сад јасније.

lupaš dečko...ali dobro.

:mazipsa:

Tema je za PDF Religija, neki zilotski mučenik pita Dveraše o stvarima koje ne interesuje 99% Srbije.

Баш зато што ''вас'' не интересује унијатско шуровање са белосветским лопужама, добијате за лидере издајнике и полтроне а не Србске домаћине и јунаке.

Šta je izvrnuto? :)

Šta je izvrnuto? :)

Смисао.

У тој посланици апостол, није рекао да се уједињујемо са јеретицима, већ да људи не би требали да се везују за своје старешине и учитеље, већ за Христа, и да се Христовим именом називају.

Дакле изврће бараба смисао.

Смисао.

У тој посланици апостол, није рекао да се уједињујемо са јеретицима, већ да људи не би требали да се везују за своје старешине и учитеље, већ за Христа, и да се Христовим именом називају.

Дакле изврће бараба смисао.
Razumem...
Možda se u trenutku zbunio, pogrešno izrazio...

Nemogu da sudim, nisam pratio njihova dela, vrlo malo znam o njima, a koliko znam, prave greške i to velike. :)

Баш зато што ''вас'' не интересује унијатско шуровање са белосветским лопужама, добијате за лидере издајнике и полтроне а не Србске домаћине и јунаке.
Ni jedan srpski domaćin nema veze sa Zilotima, srpski domaćin radi, popije rakiju, trti i ženu i komšinicu, a ovakvi bezvredni tipovi što se mole po ceo dan i obilaze crkve i manastire nikom nisu potrebni.

Ni jedan srpski domaćin nema veze sa Zilotima, srpski domaćin radi, popije rakiju, trti i ženu i komšinicu, a ovakvi bezvredni tipovi što se mole po ceo dan i obilaze crkve i manastire nikom nisu potrebni.

То су идеали окомуњареног ''Србина'' хедонисте, а на Православца.

Пијандуре и блудници у казна за породицу која их има, а не благослов и нешто за понос.

Мада, чега се паметан стиди...

ма то се џагуар маскирао, њега увек западну неке екстремне улоге у филмовима оливудске продукције :lol:

Da znas sta je ekumenizam i kakvo je to zlo, verovatno ne bi imao takav neozbiljan stav.

Nazalost ne znas, a ja se nadam da ces uz Boziju pomoc saznati. To je posast gora i opasnija cak i od ustaskog noza, jer noz i neprijatelj ubija samo telo, a ovo zlo nam uzima duse, na lukav i prepreden nacin. Nazalost to zlo nam je uslo u sve organizacije od vitalnog znacaja za nas opstanak, pocev od drzave, pa do vrha crkve i vode nas u laganu, ali sigurnu pogibao.

Naravno sve je to upakovano u "ljubav" i brigu za mir, ljudska prava,itd... Nazalost tu su i dveri, koje su uspele da obmanu dobar deo postenog, ali i nedovoljno ucvrscenog sveta u pravoslavlju, koji zele sve to sto dveri pricaju, ali ne mogu da prepoznaju njihovo lukavstvo i prevaru...

То су идеали окомуњареног ''Србина'' хедонисте, а на Православца.

Пијандуре и блудници у казна за породицу која их има, а не благослов и нешто за понос.

Мада, чега се паметан стиди...

Ne nego ću da provedem dan u hohočašćima i molitvi i da čekam da popovi oglobe domaćina za prase da mogu da se najedem.

Ne nego ću da provedem dan u hohočašćima i molitvi i da čekam da popovi oglobe domaćina za prase da mogu da se najedem.

Па против таквих попова хедониста се и води овде битка... шта их пљујеш кад су исти ко и твоји идеални домаћини, такве сте и заслужили...

Имаш ти више заједничног са тим поповима него што мислиш...

Da znas sta je ekumenizam i kakvo je to zlo, verovatno ne bi imao takav neozbiljan stav.

Nazalost ne znas, a ja se nadam da ces uz Boziju pomoc saznati. To je posast gora i opasnija cak i od ustaskog noza, jer noz i neprijatelj ubija samo telo, a ovo zlo nam uzima duse, na lukav i prepreden nacin. Nazalost to zlo nam je uslo u sve organizacije od vitalnog znacaja za nas opstanak, pocev od drzave, pa do vrha crkve i vode nas u laganu, ali sigurnu pogibao.

Naravno sve je to upakovano u "ljubav" i brigu za mir, ljudska prava,itd... Nazalost tu su i dveri, koje su uspele da obmanu dobar deo postenog, ali i nedovoljno ucvrscenog sveta u pravoslavlju, koji zele sve to sto dveri pricaju, ali ne mogu da prepoznaju njihovo lukavstvo i prevaru...

нисам блудник ни алкохоличар али пуца ми длакави становник гаћа и за православце и за католике и за протестанте и за остале фракције религије покрадене од Митре персијског
и пуца ми исто да л ће се ујединити у бућкуриш или ће се побити међусобно или са муџосима или бушманима

ко и припадник креационизма у трипу да смо центар васионе и да постоји план који само што није па једни казан други рамазан, сваки који то трипује или је намазанко поповски што од тога има користи и наивко коме је довољна казна што се уопште прима на те небулозне творевине

бтв Срби су пагански народ коме је наметнуто хришћанство силом. какве везе ми имамо са јеврејским божом. није да неште се тресем око наших традиционалних јер свест на развитку на каквом је била је претпоставке узимала здраво за готова, у овом времену се примати на то је равно наурачунљивошћу

ово је опет само лично мишљење ако су моје речи увреда за вашу веру, ваша вера је увреда за људски разум тако да 1:1

Back