Moljac64
Elita
- Poruka
- 16.586
kakav kostunica kakve bajke.
kostunica je bio tipican americki konzervativac, lepo deki kaze
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kakav kostunica kakve bajke.
Pa oni su na predsednickim izborima prosle godine dobili zbirno 3,5 posto. Na nivou Srbije.
Opštinski odbori Dosta je bilo i Dveri Srpske u Boru, danas su i zvanično obelodanili osnivanje Grupe građana pod nazivom DOSTA JE BILO I DVERI SRPSKE – DA OVI ODU, A DA SE ONI NE VRATE, koja će nastupiti na izborima za lokalnu Skupštinu zakazanih za 4. mart.
Ovoj listi pridružilo se i udruženje Srbijanski Vlasi, čiji je Upravni odbor doneo odluku o davanju podrške toj izbornoj koaliciji. >>> http://istmedia.rs/pokretima-dosta-je-bilo-i-dveri-podrsku-dao-i-pokret-srbijanski-vlasi/![]()
![]()
ma gde mi odgovara. kad prodas drva cekas i po pola godine na naplatu. A neki ni neplate. Ljudi nemaju para. Mnogo bi bilo bolje kad bi drustvo bilo bogatije.

Prvi put čujem za njih...
kako bi to bila divna vest. picopacenik radulovic i fasista iz dveri da konacno nestanu. Da se otvori prostor za druge stranke. Bilo bi lepo videti i ds ispod cenzusa. one morone radikale i sps.

Е па неће бити, то можеш да слажеш оне који не знају како се прича у Чачку. Тако Чачани не причају.
Кога интересује може да лако упореди како прича Лидерчина, а како прича, на пример, познати економиста проф др Ђорђе Ђукић, (има га на јутјубу) исто чачаним који је цео живот у Чачку, који је завршио основну и гимназију у Чачку, а од 1985 године предаје на Агрономском факултету у Чачку (који су "зле комуњаре" отвориле 1977 да би заебали Србе).
Бошко Лидерчина је намерно прихватио тај чобански акценат од калуђера по околним манастирима јер они тако причају; то као "заоштавштина предака" и та жвака. И то је некад давно ложило онај националистички део Круга Двојке, али баш одавно је "демоде". Видим да се и сам Лидерчина у задње време труди да ту ружну навику одбаци.

Друго су председнички избори. И друго је кад се иде посебно. И друго је то време било. Ново је доба! Сада ћемо моћи да сведочимо синергијском ефекту ове дивне коалиције.

Zanimljivo je to oko prajda, vecina ljudi u DJB su za prajd a Dverjani hoce dukinu. Zamislite tu gradsku vlast u toj situaciji.![]()

Zanimljivo je to oko prajda, vecina ljudi u DJB su za prajd a Dverjani hoce dukinu. Zamislite tu gradsku vlast u toj situaciji.![]()
ja sam tipican konzervativac. Onaj americki. A takve partije ni priblizno nema u Srbiji.
.
Има.
Ноћас је Трамп у свом обраћању нацији нагласио:
Ову земљу одржале су вера и породица.
.
Tramp sve radi u korist bogatih, za dverjane takve treba uhapsit i nacionalizovati imovinu.
.
Има.
Ноћас је Трамп у свом обраћању нацији нагласио:
Ову земљу одржале су вера и породица.
.

ne on radi u koristih svih.
- - - - - - - - - -
ne svidja mi se sto ne pokusava da smanji javnu potrosnju
Трамп је татко у односу на алтернативу. Баш као и Вучић.
Za koga si tamo glasao ?
На свим нивоима увек за републиканце.
I, šta kažete?
Vidim, ima mnogih koji se bune zbog ove koalicije.
I to ne iz vlasti, već iz samih redova tih organizacija; posebno dverjani.
Čini mi se da se oni koji se bune ne razumeju previše u politiku.
prijatelju, ako nije tajna, kolko si ti dugo u ju es of ej?