Dveri-DJB

pa ne bi niko za njega ni glasao. Ovde misli da drzava sluzi da daje ljudima. A ni jedna drzava ne daje ljudima nego samo uzima. A nudi sigurnost.

Zato treba glasati za one koji se zalažu za slobodu i nezavisnost institucija sistema.Ostalo nije ni bitno u ovom trenutku . Treba prvo stvoriti uslove i jednaka pravila za sve pa ćeš tek onda moći da biraš najbolje ..

Nogo je protiv neoljibtarda iz DJB.

Nema neolibtarda u DJB.

- - - - - - - - - -

attachment.php

hahahhahah sta ti je ? :hahaha:

- - - - - - - - - -

radulovic mangina dok njegov decko iz dveri je isto retardiran. Da li postoji ikakva sansa da se u srbiji pojavi konzervativna struja, recimo one za koju se zalaze miodrag zec

Drkica na Zeca, aaaa :lol:

324793_bosko-obradovic-i-sasa-radulovic_ff.jpg

:vatromet::bravo::metla2: ajmo da ocistimo Beograd od govana!

OBRADOVIĆ: Ključna stvar je napuniti kasu Beograda i onda investirati! RADULOVIĆ: Donećemo urbanističke planove za sve lokacije u gradu!

http://www.espreso.rs/bg-izbori-201...isticke-planove-za-sve-lokacije-u-gradu-video

Patriota i Ekonomista!

Poslednja izmena:
radulovic mangina dok njegov decko iz dveri je isto retardiran. Da li postoji ikakva sansa da se u srbiji pojavi konzervativna struja, recimo one za koju se zalaze miodrag zec

Ja sve mislim da bismo trebali da napravimo neki Wordpress blog ili nesto slicno sa nazivom "Kapitalisticki glasnik" ili "Neoliberalni glasnik".

Armija retardiranih net medija poput Vaseljenske i Srbin.info pere mozak mladim ljudima i ljudima uopste koji su patriotski nastrojeni, a nisu a priori glupi.

Potrebna je neka drugacija prica sve sa google ads.

I pokrenuo si inicijativu, ali pitanje je koliko bi urodilo plodom.

Ja sve mislim da bismo trebali da napravimo neki Wordpress blog ili nesto slicno sa nazivom "Kapitalisticki glasnik" ili "Neoliberalni glasnik".

Armija retardiranih net medija poput Vaseljenske i Srbin.info pere mozak mladim ljudima i ljudima uopste koji su patriotski nastrojeni, a nisu a priori glupi.

Куцаш на отворена врата. Дверци су класична интересна група која преко свог "бренда" продаје лаковернима тзв. "српски национализам" и на томе остварује приход.
Стога дверци као и сви модерни капиталисти непрекидно прилагођавају своје предузеће односно свој производ захтевима тржишта. Па су тако прво били часопис, па затим "породица" тј. покрет "заснован на саборности", а онда су 2015те постали класична политичка партија, социјалдемократског економског програма преписаног од ДС-а али која је за разлику од "жутих" ватрено против уласка Србије у ЕУ. Коалицијом са ДЈБ од ватрених противника ЕУ постали су само "евроскептици" чим им еврофанатизам ДЈБ не смета, а ако пређу цензус казаће да је Србији боље у ЕУ, причаће како ће "Србија бити самосталнија у одлучивању ако буде чланица ЕУ", а наводиће пример Виктора Орбана.
Учите се основама модерног, неолибералног капиталистичког начина привређивања од двераца!

Poslednja izmena:
Куцаш на отворена врата. Дверци су класична интересна група која преко свог "бренда" продаје лаковернима тзв. "српски национализам" и на томе остварује приход.
Стога дверци као и сви модерни капиталисти непрекидно прилагођавају своје предузеће односно свој производ захтевима тржишта. Па су тако прво били часопис, па затим "породица" тј. покрет "заснован на саборности", а онда су 2015те постали класична политичка партија, социјалдемократског економског програма преписаног од ДС-а али која је за разлику од "жутих" ватрено против уласка Србије у ЕУ. Коалицијом са ДЈБ од ватрених противника ЕУ постали су само "евроскептици" чим им еврофанатизам ДЈБ не смета, а ако пређу цензус казаће да је Србији боље у ЕУ, причаће како ће "Србија бити самосталнија у одлучивању ако буде чланица ЕУ", а наводиће пример Виктора Орбана.
Учите се основама модерног, неолибералног капиталистичког начина привређивања од двераца!

И ја мислим да ће Двери бити партија која ће увести Србију у ЕУ а не неорадикали.

Како ли напредује романса... ? Дал је Бошко ближи да размотри учешће на паради поноса... или је Саша ближи одустајању од ЕУ интеграција и окретања Русији?

Јбга, не може веза да опстаје без компромиса и уступака... :per:

Како ли напредује романса... ? Дал је Бошко ближи да размотри учешће на паради поноса... или је Саша ближи одустајању од ЕУ интеграција и окретања Русији?

Бошко ће ускоро да пример Виктора Орбана наводи као аргумент да је боље бити у ЕУ. Паз` шта сам ти реко`.

To nikome normalnom nije ni bitno. Prilično je deplasirano razmišljati o fegetima ili EU integracijama u momentu kada režim nastoji da uništi sve što njemu ne odgovara. To bi otprilike bilo kao kad bi moju kuću neko zasipao granatama, a ja se u isto vreme svađam sa ukućanima što su mi skuvali slatku kafu, a ja volim gorku...

Slazem se.

Srbin info ugasiti pod hitno.

Glas Liberala , to bi bio super naziv.

Poslednja izmena:
И ја мислим да ће Двери бити партија која ће увести Србију у ЕУ а не неорадикали.

Дверци никада неће бити власт, већ ће се "кешати" уз сваку власт као и до сада и наплаћивати услуге; сетимо се само 46 000 евра у динарској противредности на рачун од ЈП "Колубаре" у време ДСС-а, што је документовано у "Инсајдеру"; само што ће њихове услуге бити скупље ако (опет) пређу цензус.

Дверци никада неће бити власт, већ ће се "кешати" уз сваку власт као и до сада сетимо се само 46 000 евра у динарској противредности на рачун од ЈП "Колубаре" што је документовано у "Инсајдеру" - само што ће њихове услуге бити скупље ако (опет) пређу цензус.

Pa ne, s obzirom da nemamo niti jedan primer saradnje Dveri sa ovim režimom, kao ni sa prethodnim.

To nikome normalnom nije ni bitno. Prilično je deplasirano razmišljati o fegetima ili EU integracijama u momentu kada režim nastoji da uništi sve što njemu ne odgovara. To bi otprilike bilo kao kad bi moju kuću neko zasipao granatama, a ja se u isto vreme svađam sa ukućanima što su mi skuvali slatku kafu, a ja volim gorku...

Наравно да је битно.

Да је икоме циљ оно чега су свима пуна уста... тј пораз СНС-а... урадили би оно што мора да се уради, и стали сви заједно на црту... А пошто то не желе да ураде, јер је циљ само дохватити се нечег што сутра може да се прода, уновчи, искористи... и не заслужују ништа друго до спрдње. Па све и да јесте гранатирање у току.

Има више примера сарадње двераца са сваким режимом од Петог октобра до данас.

Ne, nema, prvenstveno jer Dveri uopšte nisu bile nikakva politička snaga sve do pre desetak godina. Nakon prvog izlaska na izbore, Dveri nisu sarađivale ni sa kim u vlasti. Osim ako se u saradnju ne računa ona tvoja neopevana glupost o predstavljanju programa Vučiću, budući da se taj program svakako ne može predstaviti tebi jer ti nemaš nikakvu moć, sve i da ga prihvatiš. Ali, kad smo kod saradnje, pade mi na pamet jedna od strane ovih tvojih čobana što neće da dave Beograd. Vidiš, dok te budale nisu preuzele glavnu reč u protestima, oni su i ličili na nešto budući da im se priključilo puno običnih ljudi koji nisu opterećeni bilo kakvom ideologijom, već im je samo bilo muka od bezakonja. Nakon što su tvoji idioti počeli da prosipaju svoja izopačena razmišljanja, protesti su zamrli, Vučić je zadovoljan, a uništiteljima protesta legla kinta na račun. Pretpostavljam da je reč o mnogo više od 46 hiljada evra...

Наравно да је битно.

Да је икоме циљ оно чега су свима пуна уста... тј пораз СНС-а... урадили би оно што мора да се уради, и стали сви заједно на црту... А пошто то не желе да ураде, јер је циљ само дохватити се нечег што сутра може да се прода, уновчи, искористи... и не заслужују ништа друго до спрдње. Па све и да јесте гранатирање у току.

Čekaj, dakle ti bi da neko vuče za uši sve ostale koji su protiv Vučića, da stanu u isti blok? Ali ti se ne sviđa kada u taj blok stanu ljudi svojom slobodnom voljom, iako drugi ne žele da im se priključe iz ovih ili onih razloga? Što se ciljeva tiče, ja u pasulj ne znam da gledam, ali zato znam da su ostali već puno puta dokazali svoju nedobronamernost prema srpskom narodu, tako da se neću baviti predviđanjima šta bi bilo, već ću se držati onoga što znam...

Jos uvek mi neije jasno zasto se opozicija nije ujedinila ...

Dobro ako se vec nisu ujedinili onda su trebali svi da bojkotuju izbore.

Vidi, među opozicijom ne vlada neki kolektivni um, pa kad on nešto kaže, onda svi poslušaju. Zato se ne ujedinjavaju, jer su nečije sujete jače od praktičnih razloga, a i zbog toga što niko ne može bičem da tera druge da mu se pridruže.

Vidi, među opozicijom ne vlada neki kolektivni um, pa kad on nešto kaže, onda svi poslušaju. Zato se ne ujedinjavaju, jer su nečije sujete jače od praktičnih razloga, a i zbog toga što niko ne može bičem da tera druge da mu se pridruže.

Da je desnica u opoziciji to ne bi bio problem.

U Srbiji sve bi sveo na 6 stranaka... 3 s leve , 3 s desne.

Ovako , ima ih 50 ...

Poslednja izmena:
Њихова нетрпељивост према Вучићу и Вучићевим полтронима је врло привлачна.
С друге стране, Радуловић је ономад изјавио да признаје геноцид у Сребрници, што не мора да има утицај на градске изборе у БГ, али је проблематично са становништа националног интереса...

Ај да кажемо да су мање испрани од остатка опозиције.

Back