Dveri-DJB

Na osnovu čega smatraš da postoji osnovana sumnja da će podržati SNS?

Pa ja više verujem njima nego Šapiću (koji je otvoren u tome) ili koaliciji okupljenoj oko DS, po tom pitanju.

Pa zašto bi bila smetnja da se uđe "za dobrobit građana" sa sns u koaliciju. Na lokalu je i to nema veze sa republičkim parlamentom? Ako se vodimo logikom da su ovo gradski izbori.
Jedino pošteno je što su to obznanili pre izbora pa kome ne smeta, glasaće.

Poslednja izmena:

Pa ja više verujem njima nego Šapiću (koji je otvoren u tome) ili koaliciji okupljenoj oko DS, po tom pitanju.

Не знам шта ти даје "гориво" за такво "веровање" (осим мржње према "жутима").
Коалиција око ДС-а ни по чему у задњих пет година није показала да би се радо увалила у неку Вучићеву владу. Напротив, чланови ДС-а били су прогањани и прошли су пакао, од сатанизације по режимским таблоидима до позива на информативне разговоре у полицију, привођења (укупно око 150 привођења "жутих"), па и политички мотивисаних суђења "за криминал" која су се завршила без иједне извршне пресуде. За то време, Радуловић је министар у Вучићевој влади, док дверци радосно иду на канабе код Вучића:

Vučić primio delegaciju Dveri

Fonet | 06. 06. 2014

Beograd -Pokret Dveri saopštio je danas da je njihovu delegaciju primio premijer Srbije Aleksandar Vučić i da su mu oni predstavili šest mera za obnovu države. https://www.blic.rs/vesti/politika/vucic-primio-delegaciju-dveri/881fpfx

- - - - - - - - - - - - -

Што се тиче Шапића, он је отворено рекао да ће се приклонити ономе ко му понуди место градоначелника Београда, са правом да он сам изабере свој тим. Тако да код њега нема изненађења.

Poslednja izmena:
Коалиција око ДС-а ни по чему у задњих пет година није показала да би се радо увалила у неку Вучићеву владу. Напротив, чланови ДС-а били су прогањани и прошли су пакао, од сатанизације по режимским таблоидима до позива на информативне разговоре у полицију, привођења, па и политички мотивисаних суђења "за криминал" која су се завршила без иједне извршне пресуде. За то време, Радуловић је министар у Вучићевој влади, док дверци радосно иду на канабе код Вучића:

Fonet | 06. 06. 2014

Beograd -Pokret Dveri saopštio je danas da je njihovu delegaciju primio premijer Srbije Aleksandar Vučić i da su mu oni predstavili šest mera za obnovu države. https://www.blic.rs/vesti/politika/vucic-primio-delegaciju-dveri/881fpfx

Mali "pakao" su prošli. Imaju sreće što je Vučić nastavio njihovim putem inače da je neko normalan na njegovom mestu prvih 1000 ljudi u žutom bi nosili lance sledećih 40 godina.

Zamisli, odlazak kod premijera da mu se predloži nešto je toliko nenormalan potez da mora da znači saradnju (...)

То је потез којим су дверци постали како ја то зовем "полу-опозиција", јер да их Вучић није испалио за министарство за породицу, они би били у његовој влади.
А ко је једном покушао да оствари сарадњу са СНС, покушаће опет. Не треба заборавити ни чињеницу да је Бошко по свом политичком убеђењу нео-љота који колаборацију и издају Љотића и Недића посматра као херојски чин.
Шта ако Бошку, уколико ДЈБ-Двери пређу цензус, Вучић понуди некакав "градски савет за породицу"? Па могао бих у живот да се кладим да би Бошко одма` прихватио, а затим коалицију са Вучићем правдао причом "породица изнад свега". Уосталом, можда му је то и план.

- - - - - - - - - -

Mali "pakao" su prošli. Imaju sreće što je Vučić nastavio njihovim putem inače da je neko normalan na njegovom mestu prvih 1000 ljudi u žutom bi nosili lance sledećih 40 godina.
Ма не могу НИ ПОД РАЗНО да носе ланце 40 година због Боркових "но пејперс". Једноставно, са тим парафираним, а не потписаним споразумима - којима се не укидају српске институције на Северу већ се само регулише свакодневни живот у циљу замрзавања конфликта (што је управо оно што сада траже тзв. "српски националисти") - није прекршен Устав Србије. За време "жутих", постојало је министарство за Косово и Метохију, и да не набрајам све оно што овде већ сви знају али се многи праве да не знају, а што све заједно значи да су жути оклеветани за издају КиМ коју нису починили.

Сетимо се само како је од стране СНС и Вучића био демонизован Вук Јеремић док је био "жути" министар ино-послова.

Poslednja izmena:
Коалиција око ДС-а ни по чему у задњих пет година није показала да би се радо увалила у неку Вучићеву владу. Напротив, чланови ДС-а били су прогањани и прошли су пакао, од сатанизације по режимским таблоидима до позива на информативне разговоре у полицију, привођења (укупно око 150 привођења "жутих"), па и политички мотивисаних суђења "за криминал" која су се завршила без иједне извршне пресуде. За то време, Радуловић је министар у Вучићевој влади, док дверци радосно иду на канабе код Вучића:

Fonet | 06. 06. 2014

- - - - - - - - - - - - -

Што се тиче Шапића, он је отворено рекао да ће се приклонити ономе ко му понуди место градоначелника Београда, са правом да он сам изабере свој тим. Тако да код њега нема изненађења.

Nemam mržnju prema žutima, već govorim o prostom iskustvu da je DS podržao ono oko ustava i kroz činjenicu da su u brojnim mestima po Srbiji u koaliciji sa SNSom npr. u Smederevskoj Palanci i gde ono već.

Ne verujem ni ja da će DS prići Vučiću, ali smatram to više verovatnim nego da učine Dveri i DJB.

Напротив, чланови ДС-а били су прогањани и прошли су пакао, од сатанизације по режимским таблоидима до позива на информативне разговоре у полицију, привођења (укупно око 150 привођења "жутих"), па и политички мотивисаних суђења "за криминал" која су се завршила без иједне извршне пресуде.

khm khm Dulić khm... khm khm Novaković khm...

Pa zašto bi bila smetnja da se uđe "za dobrobit građana" sa sns u koaliciju. Na lokalu je i to nema veze sa republičkim parlamentom? Ako se vodimo logikom da su ovo gradski izbori.
Jedino pošteno je što su to obznanili pre izbora pa kome ne smeta, glasaće.

Ja nisam govorio o smetnjama, već o tome da ne verujem da će ući u koaliciju sa SNS, odnosno da se to može više očekivati od Šapića i ovih oko Šutanovca od njih.

То је потез којим су дверци постали како ја то зовем "полу-опозиција", јер да их Вучић није испалио за министарство за породицу, они би били у његовој влади.
А ко је једном покушао да оствари сарадњу са СНС, покушаће опет. Не треба заборавити ни чињеницу да је Бошко по свом политичком убеђењу нео-љота који колаборацију и издају Љотића и Недића посматра као херојски чин.
Шта ако Бошку, уколико ДЈБ-Двери пређу цензус, Вучић понуди некакав "градски савет за породицу"? Па могао бих у живот да се кладим да би Бошко одма` прихватио, а затим коалицију са Вучићем правдао причом "породица изнад свега". Уосталом, можда му је то и план.

Ne lupetaj, ne radi se o saradnji, već o predstavljanju programa za koji su unapred znali da neće biti prihvaćen. A neće biti nikakve koalicije sa SNS ni na lokalu ni u parlamentu jer je upravo netrpeljivost prema Vučiću ono što povezuje Dveri i DJB, tako da niko neće u kolaboraciju sa njim, poput recimo Šutanovca koga ti podržavaš...

Нема никакве сумње да је ово цензус коалиција. Онај ко не може да прерипи цензус након другог или трећег покушаја треба да се повуче и странку препусти новом руководству. Илити, да се удружи с неким како би прешао цензус ако то сматра нормалним потезом.

Радуле није класични либерал, он је европски центриста (социјалдемократа) као Меркел, Макрон, Клинтонова, Корбин. У том смислу, овде се спајају две социјалистичке струје - грађанска и национална. Са идеолошког аспекта нема много разлике између Двериња и Достаника или Жутаћа и Шешељиста. Једни желе социјализам ван ЕУ, други унутар Уније. Wow. Big deal.

Србији нема спаса, децо. Барем у наредних 50 год.

To je nakaradni pristup.

Ne može svima biti dostižan cenzus, zato se i prave tzv. protivprirodne koalicije.

Jedino pretpostavljam da se neko plaši ove koalicije pa se zato protivi. :D

i oni pederasi na prajdu su protivprirodni

kao i rezovanje nekolicine na ovoj temilici

a posto dverima nije dostizan cenzus, mozda da se udruze i sa LGBT da imaju jos vece sanse

jerbo je to normalno ako zelis preci cenzus i uskociti u fotelju

zar nisi gore na temi pisao, da lokal nema veze sa nacionalnim pitanjima

kako sad postavljas takva pitanja, zar ne verujes u svoje reci koje si licno pisao

niko te nije po usima lupao

ako ce sns u resniku da gradi kanalizaciju skolu i dva obdanista za decu

sta ce dveri i djb da kazu

necemo da ucestvujemo u tome za gradjane jer podrzavaju pederski prajd i dace stolicu Haradinaju (koljacu Srba i prodavcu organa) u UN?

Poslednja izmena:
O kojim to izgobirma ti pričaš?

Tadić je ušao u koaliciju sa LDP na prošlim izborima (2016). I to je možda najkraća do sada koalicija u istoriji srpskog parlamentarizma, jer je potrajala par meseci i raspala se gotovo odmah posle izbora.

.

Да, у праву си. Писао сам по (слабашном) сећању.

ЛДП је изашао самостално са Србљановићком и очекивали су да у Бг разбију. Чак су фарбали канте за ђубре графитима Ђилас тајкун.

То су очекивали и из ДС, али се није десило - да могу са ЛДП да формирају власт и онда је направљена немогућа коалиција у градској власти ЛДП-СПС, под капом ДС.

Мало су се и једни и други копрцали, али је амерички/немачки амбасадор ту и тамо заврнуо по неку руку и све је ишло "како треба".

.

Poslednja izmena:
zar nisi gore na temi pisao, da lokal nema veze sa nacionalnim pitanjima

kako sad postavljas takva pitanja, zar ne verujes u svoje reci koje si licno pisao

niko te nije po usima lupao

ako ce sns u resniku da gradi kanalizaciju skolu i dva obdanista za decu

sta ce dveri i djb da kazu

necemo da ucestvujemo u tome za gradjane jer podrzavaju pederski prajd i dace stolicu Haradinaju (koljacu Srba i prodavcu organa) u UN?

Kako vi to čudno gledate pa valjda oko bitnih stvari koje su dobre za celo društvo bi trebali svi da se slažu tu nebi trebalo biti kočnica ako se radi kako treba .. Kakve veze imaju ****** sa kanalizacijo!? .Neke od tačaka koje sam gore naveo se mogu sprovesti gde su obe strane slažu a pošto je Srbija divlji zapad to je više nego dovoljno za neki početak.. Vi prvo trebate gledati kako da oslonite prostor pa tek onda razmišljati o ostalim stvarima..

Ne lupetaj, ne radi se o saradnji, već o predstavljanju programa za koji su unapred znali da neće biti prihvaćen. A neće biti nikakve koalicije sa SNS ni na lokalu ni u parlamentu jer je upravo netrpeljivost prema Vučiću ono što povezuje Dveri i DJB, tako da niko neće u kolaboraciju sa njim, poput recimo Šutanovca koga ti podržavaš...

Најуспешнији министар одбране од како је по закону на том месту цивилно лице, Драган Шутановац, који је од стране Вучићевог режима прошао такав шиканирајући поступак који би ретко ко издржао, а да би на крају био ослобођен сваке оптужбе јер једноствано нема кривичног дела везано за "пашњак на Врачару", опозиција је пар екселанс како за преваранта Бошка Обрадовића тако за теби драгог стечајца који ти видим баш импонује - вероватно зато јер је био Вучићев министар у време када си подржавао владу "која хапси жуте".

dakle, iz prilozenog je potpuno i nedvosmileno jasno da su Dveri i DJB, apsolutno i kategoricki otvoreni za saradnju i koaliciju sa SNS, jer i jedni i drugi "zele bolji zivot gradjana" a ne fotelje

jer, predaja Kosovskih svetinja siptarima u ruke, politika EU po svaku cenu, pederska parada, direktna podrska haradinaju, briselski sporazum, i da ne nabrajam sada ceo opus,

dakle sve je to nacionalna politika, i nema nikakvih realnih prepreka, da se saradjuje na lokalu

jer Boze moj, nista od te "politike na nacionalnom nivou"

ne utice na polozaj gradjana, u gradu Beogradu

uostalom, vidim da ima i clanova dveri, koji nisu voljni da prodaju obraz za fotelju.

....

sto se mene licno tice, ja smatram da su se Dverci, samo jos jednom pokazali ko su i koliko su principijelni, ko i svi nacionalisti
i za koliko se jeftinu cenu prodaju

.

Други проблем ја овде видим.

Ретко у којој земљи постоји странка која самостално влада и најчешће су коалиције три или више странака.

Код нас је неписано правило да се на локалном нивоу не гледају идеолошке и друге разлике и то из практичних разлога.

Ако би инсистирао на политичком чистунству, нека претпостављена општина где би бирачи били подељени по 33% СНС, Двери и ЛДП никада на би могла да успостави власт.

Оваквом причом само се наставља разарање политичког ткива Србије које ми се чини већ разорено иза границе оправљивости.

Вучић државу води као вођа навијача, односно спроводи облик диктатуре по принципу чопора.

Не поштују се више ни устав ни закони ни заклетва, а камоли неписана правила.

Институције су маргинализоване до карикатуре и не поштују се до најнижег нивоа, па тако имаш јавно изјаве типа "види где иде онај хеликоптер" или "ево теби 2000 дин, трактор, овце..." итд.

Србија је претворена у својеврстан политички прокрустов кревет где се све што штрчи сече и то обављају "независни медији" и на Интернету ботови.

.

Poslednja izmena:
Најуспешнији министар одбране од како је по закону на том месту цивилно лице, Драган Шутановац, који је од стране Вучићевог режима прошао такав шиканирајући поступак који би ретко ко издржао, а да би на крају био ослобођен сваке оптужбе јер једноствано нема кривичног дела везано за "пашњак на Врачару", опозиција је пар екселанс како за преваранта Бошка Обрадовића тако за теби драгог стечајца који ти видим баш импонује - вероватно зато јер је био Вучићев министар у време када си подржавао владу "која хапси жуте".

Ne, Šutanovac je oslobođen na sudu da bi postao Vučićeva pudlica. Inače bi bio osuđen, ali ovako mu je korisniji jer otkida glasove pravoj opoziciji. Kojima će posle plaćati oslobađajuću presudu...

Ne, Šutanovac je oslobođen na sudu da bi postao Vučićeva pudlica. Inače bi bio osuđen, (...)
Да си пратио суђење, не би лупао такве глупости. Тужилаштво је дало све од себе, суђење је чак било поновљено, да би суд на крају морао да установи да кривичног дела није било, и Шутановац је ослобођен свих оптужби.

Kako vi to čudno gledate pa valjda oko bitnih stvari koje su dobre za celo društvo bi trebali svi da se slažu tu nebi trebalo biti kočnica ako se radi kako treba .. Kakve veze imaju ****** sa kanalizacijo!? .Neke od tačaka koje sam gore naveo se mogu sprovesti gde su obe strane slažu a pošto je Srbija divlji zapad to je više nego dovoljno za neki početak.. Vi prvo trebate gledati kako da oslonite prostor pa tek onda razmišljati o ostalim stvarima..

sta tacno znaci oznaceno

jel mozda "oslobodite"

.

Други проблем ја овде видим.

Ретко у којој земљи постоји странка која самостално влада и најчешће су коалиције три или више странака.

Код нас је неписано правило да се на локалном нивоу не гледају идеолошке и друге разлике и то из практичних разлога.

Ако би инсистирао на политичком чистунству, нека претпостављена општина где би бирачи били подељени по 33% СНС, Двери и ЛДП никада на би могла да успостави власт.

Оваквом причом само се наставља разарање политичког ткива Србије које ми се чини већ разорено иза границе оправљивости.

Вучић државу води као вођа навијача, односно спроводи облик диктатуре по принципу чопора.

Не поштују се више ни устав ни закони ни заклетва, а камоли неписана правила.

Институције су маргинализоване до карикатуре и не поштују се до најнижег нивоа, па тако имаш јавно изјаве типа "види где иде онај хеликоптер" или "ево теби 2000 дин, трактор, овце..." итд.

Србија је претворена у својеврстан политички прокрустов кревет где се све што штрчи сече и то обављају "независни медији" и на Интернету ботови.

.

ja bih,

dozvolio sebi da sagledam problem i iz drugog ugla

i da stanje kao gore opisano,

postavim u perspektivu posledice protiprirodnih koalicija i pre svega, protivprirodnih programa tih nekih stranaka

Back