Dvejn Džonson želi da bude novi Džejms Bond

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Moguće...
Večeras na omanjem skupu sam upoznala ljude koji ne vole engleski, ne znaju ga nakon bar 8 godina''učenja'' i ne osećaju se lagodno da sa strancima razgovaraju na tom jeziku na neke svakodnevne teme. :sad2:
Živim u paralelnom svetu gde je to nemoguće, ali... evo, sada sam se suočila sa realnošću.
kome pricas pa ja nemacki vrtim samo proste recenice, sve razumem ali mi nelagodno da pricam

Razočarana sam.
8 godina bar neko sedi po 45min na času engleskog više puta nedeljno, i on nema samopouzdanje da progovori na istom...
Ti nastavnici engleskog jezika su razočarenje za prosvetni sistem, narod i državu.
Za nemački ne znam.
bas taj engleski ima ga svuda od filma, muzike,... pa i ja koji nikad nisam ucio engleski mogu da se sporazumem

Razočarana sam.
8 godina bar neko sedi po 45min na času engleskog više puta nedeljno, i on nema samopouzdanje da progovori na istom...
Ti nastavnici engleskog jezika su razočarenje za prosvetni sistem, narod i državu.
Za nemački ne znam.

Ne mora da znači da je do profesora. Kod nas je kod istog profesora bilo ljudi koji su naučili engleski kao maternji, a neki nisu mogli ni da beknu.

Neko je talentovan za jezike- ima izraženu verbalnu inteligenciju, neko je za matematiku, neko za prostorno planiranje... zavisi od osobe.

Moguće...
Večeras na omanjem skupu sam upoznala ljude koji ne vole engleski, ne znaju ga nakon bar 8 godina''učenja'' i ne osećaju se lagodno da sa strancima razgovaraju na tom jeziku na neke svakodnevne teme. :sad2:
Živim u paralelnom svetu gde je to nemoguće, ali... evo, sada sam se suočila sa realnošću.

Ovde ga lokalni ili ne znaju ili ne ga ne vole, malo ko ga koristi.

Mada Bond treba da bude sa ostrva a ne manjka im dobrih glumaca.

Ne mora da znači da je do profesora. Kod nas je kod istog profesora bilo ljudi koji su naučili engleski kao maternji, a neki nisu mogli ni da beknu.
Prirodne i društvene nauke ne funkcionišu uopšte na isti način.
Niko od nas nije nadaren da govori jezike-uči ih prirodno u zavisnosti od toga kako mu se serviraju i koliko su mu potrebni.
Sa druge strane, za matematiku i slične stvari treba nekog drugačijeg angažovanja.
Afiniteti sigurno postoje, ali da bi se progovorio neki jezik-mislim da nije uopšte stvar afiniteta.

...jer može biti samo jedan! :worth:

To je David Haselhof, Mič Bjukenon je ovo:

4e809f7eeab8ea2f6c000002

...jer može biti samo jedan! :worth:

Komercijala, dobra ili loša, nebitno, samo slikaj da se vidi lice-ide tako daleko...
Navodno je nekom prilikom jednom dečaku, svom fanu od desetak godina, rekao: ''Onako, star si... ja jedem mlađe od tebe.''
Snimak toga i dalje cirkuliše netom, i zbog toga nisam sigurna....
:eek:
Ipak, industrija koja pravi planetarne zvezde može nekad daleko da ode... i ja se nadam da je to bila šala, glupa, neslana...

Svega smo se naslušali i sve postaje realno, normalno i uverljivo, pa i to da Dwayne Johnson jede decu.

Pogledajte prilog 1058146

I pre nego što smo peti i poslednji put gledali Danijela Krejga u ulozi Džejmsa Bonda u filmu Nije vreme za umiranje, počele su spekulacije u vezi sa njegovim naslednikom u ovoj popularnoj filmskoj franšizi. Neki bi želeli da sledeći agent 007 bude Tom Hardi, drugi smatraju da je Tom Hidlston savršen za ovu ulogu, a postoje i oni koji se nadaju da će Idris Elba biti novi Bond.

Jedan popularni glumac nedavno je sebe preporučio za ovu rolu. Verovali ili ne, to je holivudski snagator Dvejn Džonson, koji je u intervjuu za magazin Esquire otkrio da se njegov deda Piter Mejvija, koji je takođe bio kečer, pojavio u filmu Samo dvaput se živi (1967), i ne samo to, on i Bond, koga je u ovom filmu tumačio Šon Koneri, razmenili su udarce u jednoj čuvenoj sceni, koju možete pogledati u produžetku…

Džonson, s druge strane, ne bi voleo da igra suparnika agenta 007, kao što je to učinio njegov deda, u nekom od sledećih filmova o najpoznatijem filmskom špijunu. „Hteo bih da idem stopama Danijela Krejga i budem sledeći Bond“, izjavio je u intervjuu za Esquire i dodao: „Nemam uopšte želju da igram negativca. Cilj je biti Bond“.

Vreme će pokazati koliko je njegova želja realistična. Nama se čini da Džejmsa Bonda može igrati samo Britanac ili neko ko može da prođe kao stanovnik ove zemlje, no, i čudnije stvari su se dešavale u svetu filma. Šta vi mislite o predlogu poznatog glumca?

https://www.maxim.com/entertainment/dwayne-the-rock-johnson-says-he-wants-to-be-next-james-bond/

Da li ga vidite u ulozi agenta 007 ili smatrate da nije baš idealan za ovu rolu?
Tom Hardiiiiiiii

Smaraju više sa tim crnačkim forama i borbom protiv rasizma. Bond je beli agent britanske krune i to treba da ostane, ko što je Malcom X crni revolucionarni vodja i militant i ne može da ga igra belac. Neke stvari ne treba mešati, iako je Bond fiktivan lik zna se šta predstavlja. Mogu npr. da mu daju crnog side-kicka ili villaina ali ovaj tip ne bi mogao da igra Bonda nikako. Zamislite da Šerlok Holms bude crnac. Umesto toga napravite novu seriju sa crnim detektivom, ne treba rušiti neke simbole evropske kullture zbog političke korektnosti.

Smaraju više sa tim crnačkim forama i borbom protiv rasizma. Bond je beli agent britanske krune i to treba da ostane, ko što je Malcom X crni revolucionarni vodja i militant i ne može da ga igra belac. Neke stvari ne treba mešati, iako je Bond fiktivan lik zna se šta predstavlja. Mogu npr. da mu daju crnog side-kicka ili villaina ali ovaj tip ne bi mogao da igra Bonda nikako. Zamislite da Šerlok Holms bude crnac. Umesto toga napravite novu seriju sa crnim detektivom, ne treba rušiti neke simbole evropske kullture zbog političke korektnosti.
ma s obzirom na to koliki procenat americkog drustva zahvataju crnci (a da jos manji procenat od toga uspe da napravi nesto u zivotu vredno spomena) oni su jos i preveliku reprezentaciju dobili

Back