Dve žene u istom danu dva puta uhvaćene u krađi

HappyFuneral

Domaćin
Poruka
4.545
Dve žene u istom danu dva puta uhvaćene u krađi

Dve žene iz okoline Bečeja su u istom danu dva puta uhvaćene u pljački - nakon što ih je policija prvi put zatekla i prijavila, one su iste večeri uhvaćene u drugoj provali.
Novosadska Policijska uprava saopštila je da su L.K. (37) i O.K. (25) juče provalile u jednu kuću u bečejskom naselju Bačko Petrovo Selo, ali ih je policija zatekla u trenutku kada su pokušavale da ukradu garderobu i posteljinu.

Policija je protiv njih podnela krivičnu prijavu u redovnom postupku, ali su one sinoć ponovo uhvaćene u pljački jedne kuće u Bečeju dok su krale obuću, garderobu i suvomesnate proizvode.

Protiv njih će policija podneti krivične prijave za počinjena krivična dela teške krađe, sitne krađe, utaje i prevare.

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/359536/Dve-zene-u-istom-danu-dva-puta-uhvacene-u-kradji

Da li je ovo samo meni smesno?
Gradjani prijave kradju - policija hapsi lopove...
Ko hapsi lopove kada policija prijavi kradju? :)

Kakva je ovo smejurija?
Uhvate ih na delu i napisu im kaznu kao da su se nepropisno parkirale, pa ih puste da dalje kradu... Au...

Edit:
Da ne bude da tema nije politicka...
Pokusao sam da ukazem na paradoksalne drzavne institucije i na zabavu koju priredjuju narodu...
Namera mi je bila da prokomentarisemo nesposobnost politicara i institucija da bilo sta dovedu u red i da od Srbije ne prave sprdnju...:)

Poslednja izmena:
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/359536/Dve-zene-u-istom-danu-dva-puta-uhvacene-u-kradji

Тужилац.

Kakva je ovo smejurija?
Uhvate ih na delu i napisu im kaznu kao da su se nepropisno parkirale, pa ih puste da dalje kradu... Au...

Полиција је написала кривичну пријаву - значи да их је пустио тужилац - вероватно због незнатне друштвене опасности почињеног недела, (ситна крађа) - и са обзиром да су ухваћене други пут, сад ће хе.бати јежа у леђа, јер следи пријава за тешку крађу.

Kakva je ovo smejurija?

Edit:
Da ne bude da tema nije politicka...
Pokusao sam da ukazem na paradoksalne drzavne institucije i na zabavu koju priredjuju narodu...
Namera mi je bila da prokomentarisemo nesposobnost politicara i institucija da bilo sta dovedu u red i da od Srbije ne prave sprdnju...:)
Policija piše zapisnik i prosleđuje krivičnu prijavu,
a hapsi lovačko društvo !

mom drugu je pre dva dana obijen podrum i ukradena bicikla i alat..
pozvao je policiju, a oni su mrtvi hladni rekli da za to ne izlaze na teren jer nije kradja od znacaja..
ako hoce, moze on da dodje da prijavi u stanicu, ako nece nikom nista onda..
:eek:

meni je normalno da ako mi neko u autobusu ili na ulici ukrade licna dokumenta i novac odem u stanicu i ja prijavim..
ali mi nije normalno, da mi neko obije podrum, a da je policji tesko da izadje na lice mesta..
pa za sta onda postojite?
da naplacujete kazne za pogresno parkiranje i nevezani pojas dok lopovi mirno setaju gradom i tipuju sledece mesto koje ce da odrade???

pozvao je policiju, a oni su mrtvi hladni rekli da za to ne izlaze na teren jer nije kradja od znacaja..

meni je normalno da ako mi neko u autobusu ili na ulici ukrade licna dokumenta i novac odem u stanicu i ja prijavim..
ali mi nije normalno, da mi neko obije podrum, a da je policji tesko da izadje na lice mesta..
da naplacujete kazne za pogresno parkiranje i nevezani pojas dok lopovi mirno setaju gradom i tipuju sledece mesto koje ce da odrade???
A da ironija bude veca, zabranjeno je da branis svoju imovinu.

Ispada da je sitna kradja dozvoljena u Srbiji.

Kod nas se toliko nakotilo lopova da to nije normalno...
Samo Шerijatski zakon moze da nam pomogne.

Back