Dve rakete pogodile iranski tanker, nafta curi u more

Straks92

Stara legenda
Moderator
Poruka
90.668
Dve rakete pogodile su iranski tanker "Sinopa" u saudijskoj luci Džedi, javila je iranska državna televizija, prenosi Rojters.

Kako prenose lokalne agencije, stručnjaci veruju da je reč o terorističkom napadu.

Iranpressnewsagency@iranpress_news

https://twitter.com/iranpress_news/status/1182547789642903552

Breaking News : Iranian oil tanker hit by explosion near Jeddah in terrorist attack
8:45 AM - Oct 11, 2019
Twitter Ads info and privacy

See Iranpressnewsagency's other Tweets

Tanker pripada Nacionalnoj naftnoj kompaniji Irana, a njegova eksplozija uzrokovala je veliku štetu i izlivanje crnog zlata u Crveno more.
Svi članovi posade su bezbedni, a požar je pod kontrolom.

Dve rakete pogodile iranski tanker, nafta curi u more

http://www.rts.rs/page/stories/sr/s...nom-tankeru-sumnja-na-teroristicki-napad.html

A šta radi iranski tanker u saudijskoj luci, kad nama svi pričadu da se oni gledati ne mogu?
To i ja htedoh da pitam

Nema nikakvih odnosa izmedju Rijada i Teherana, samo preko trecih drzava se povremeno razmenjuju poruke jos od 2016e inace vlada totalna medjusobna blokada da ne pominjem sankcije prema Iranu od strane UN

Kako onda Iranski brod moze da uplovi u Saudiju

To i ja htedoh da pitam

Nema nikakvih odnosa izmedju Rijada i Teherana, samo preko trecih drzava se povremeno razmenjuju poruke jos od 2016e inace vlada totalna medjusobna blokada da ne pominjem sankcije prema Iranu od strane UN

Kako onda Iranski brod moze da uplovi u Saudiju

Koliko sam razumeo tanker je pogođen u blizini Jede a ne u samoj luci, i na slikama se vidi da je tanker na pučini

Crveno more je kod Jede najuže mada sigurno ima pojas međunarodnih voda između sudanskih i saudijskih.

Ускоро стиже Барак Обама да се окупа,са све децом.
Само да CNN подеси камере,мутан им објектив.
Znas sta ce raditi? Nece nista, cutace jer nije Iran taj koji je izazvao ovaj ekocid.

Obama moze veceras (ili danas ako je kod svojih kaktusara gde je emigrirao), i ako ne gasi vatru, da upali svecu za raznete im vojnike u Siriji.

fake news da bi se ublazila americka&saudijska blamaza od strane golorukih bosonogih huta :hahaha:
na sta je spala krezuba *******na sendvicarija kada mora da izmislja vesti o nekakvim vojnim uspesima :hahaha:
totalni raspad nato saveza ameri mogu komotno bele gace na stap da stave kao i u vijetnamu i da brze bolje pobacaju svoje avione u more i pravac amerika

Poslednja izmena:
Koliko sam razumeo tanker je pogođen u blizini Jede a ne u samoj luci, i na slikama se vidi da je tanker na pučini

Crveno more je kod Jede najuže mada sigurno ima pojas međunarodnih voda između sudanskih i saudijskih.

Jeli bio u međunarodnim ili saudijskim vodama kad je pogođen?

To "najuže more" je široko 200 km tamo.

A nešto sumnjam da su ga pogodili na 100 km od obale.

Back