Dve „najizvikanije“ turističke destinacije u Srbiji

i lepo upozore celu grupu da dzepare kao ludi i da se pazimo i tri drugarice ostase bez 300DM (nemacke marke :D) svaka ... a ja iz principa nisam hteo da se sunjam tamo. nasao sam neki Magary maxi kupio pivcugu i neki lazni smoki i blejao pored busa i cirkao pivo :lol:
taj deo mi je poznat...:rumenko: jos ako je dug put, zablejim se, opustim...gotovo...

mamite me da jedom za zivota posetim Uzice kao najruzniji grad i Zlatibor kao beton prirodu :lol:
ali ozbiljno :)
Јесте да живим у Ужицу али нећу га бранити из локалпатриотских разлога. Оно јесте "урбанистички геноцид" али га ја волим из другог разлога. Волим ова брда и шуме које га окружују. Супер је ко има добру локацију у њему са кућом и двориштем. јер има леп поглед али не волим што је у усеку к'о у дупету. То би био најлепши град да је направљен горе на Белим Земљама на 7-10 км од Ужица кад се крене ка Златибору. Надморска висина 820 метара а равница. Фактички плато. То и јесте сад приградско насеље али бих ја пре горе правио кућу него у центру Ужица.

Back