Lord British
Primećen član
- Poruka
- 561
Da, kupujesh skupo da bi platio Intel-ove eksperimente. Jel' to samo ti nisi primetio da je NetBurst dead in the water i da je Intel i sam priznao da su zeznuli arhitekturu
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uh, od ovolikog slatkog krenula mi voda na usta! Ma koja voda, ovo su slapovi, udavicu se...Lord British:Ispustio si jedan CPU u ovom poredjenju, jes' da nije 2-core, ali je definitivno MUST HAVE za svakog ko se ne plashi overkloka.
AMD Opteron 144, 1.8GHz. Socket 939, mozhe u bilo koju AMD plochu da se nabode (napokon!)
Sweet thing - San Diego core, isti kao kod FX57. Overklokuje se bez problema na 2.6GHz.
Sweetest thing - koshta 130 evra (otprilike), a kad se klokuje brz je koliko i FX57 (koji koshta hiljadarku)
Ubedljivo best-buy ikada!
Voleo bih svakako da dođem do jednog iz serije za soket 939 (od 144-vorke do 180-tice) pa da njih uporedimo sa Intelom. Mislim da bi bilo gadno, naročito ako se malo klokuje.
Može li za tetris? Dajem ti i baterije kao poklon....Кулиража:Hoce li ko da se menja samnom?
Dajem mu moj Athlon 64 2800+ i 10€ za Opterona??
Kuler dajem kao poklon? :8