DVE CRNKE NA POKLON

EGYPTIAN CAT

Domaćin
Poruka
3.869
Iskrenim ljubiteljima macaka poklanjamo dva crna zenska maceta (sa belom “zvezdicom” na prednoj strani vrata). Stare su oko 3 meseca, naucene na posip. Nemaju zdravstvenih problema, lepo jedu, umiljate (foto: Vuk Savic).

Kontakt podaci: Vuk Savic, 064/011-89-15 i mejl adresa: vs@hotmail.rs.

Crnke 1 i 2.jpg

I leto je i udomljavanjima bas ne cvetaju ruze, a ima tu jos par stvari. Objasnjeno udomitelju kakva je situacija, a trudicemo se koliko je to moguce :).

Meni su obe divne, ali imam ih dovoljno. Standardna prica nas koji vec imamo zivotinje :neutral: :D.

Mace su, inace, izbacene iz kola u kartonskoj kutiji na trotoar prometne ulice, odakle su i spasene. Staretelji, nazalost, nemaju vise mogucnosti da ih zadrze jer vec imaju ljubimce.

Mace imaju po belu zvezdu na grudima i delimicno bele stomake. Umiljate su, druzeljubive i razigrane. Upoznate su sa kucnim zivotom, naucene na posip, kao i spoljni svet. Obozavaju da se jure i igraju, a svakoga docekuju sa radoznaloscu i umiljavanjem. Tretirane su protiv buvica, a uskoro ce i protiv endoparazita.

Pomozite da im nadjemo dobar dom. Kontakt podaci: Vuk Savic, 064/011-89-15, e-mail: vs@hotmail.rs.

2 black female cat, about 3 months old, healthy, accustomed to house & people. Contact information: Mr Vuk Savic, telephone number: 064/011-89-15 , e-mail address: vs@hotmail.rs.

Upravo mi je javljeno da je jedna malena udomljena. I bivsi staratelj i ja se nadamo da je udomljene uspesno, a mace dato u prave ruke.

Znaci, ostalo je jos jedno crno mace sa belicastim na vratu i stomaku, za udomljavanje. Kontakt telefon za dalje info i udomljavanje je 064/011-89-15 tj. vs@hotmail.rs.

Back