DVB T2 iskustva

Da li ste se spremili za digitalizaciju?

• Da

glasova: 3 33,3%
  • Ne

glasova: 6 66,7%
  • Nisam ni čuo/la za to

glasova: 0 0,0%

• Ukupno glasova
    9
  • Anketa je zatvorena .
Prevara..Pre je bilo kad nemestis lepo antenu io podesis kanele to radi i nemas problema ..Sada malo malo pa se cuje: ciju ,ciju ,koci slika .."No signal" ..sviranje qrcu i neko lepo zaradio na dva tri miliona uredjaja za digitalnu tv.

Pušteni i sa Avale za Beograd.

Programi

-film klub
-agro tv
-zenska tv
-kitchen
-hram
-info na dlanu
-sve na dlanu
-pink 2
-pink 3
-pink kids
-pink serije
-pink premium
-pink movies
-pink akcija
-pink comedy
-pink western
-pink pedia
-pink folk
-pink music

Neko vreme free onda će ih naplaćivati 900RSD!!!!
http://mtsantenatv.rs/

Ako se uporedi sa Polarisom za 650dinara (koji je isto dostupan u celoj Srbiji) ovo je otimacina.

RTS 1
RTS 2
Prva TV
B92
Happy TV
RT Vojvodina 1
K::CN Kopernikus 1
History H2 (titl)
Belle Amie
RT Novi Pazar
OBN
DM Sat
Arena Sport 1
SOS kanal
Eurosport (sinhron.)
Eurosport 2 (sinhron.)
FILMBOX (titl)
AXN Srbija (titl)
AMC (titl)
Baby TV
Minimax (sinhron.)
Nick Jr. (sinhron.)
Boomerang
Nickelodeon
Disney Channel
Cartoon Network
Viasat Explorer (titl)
Viasat History (titl)
Viasat Nature
Travel Channel (titl)
Discovery Srbija (titl)
Discovery I.D Extra (titl)
Discovery Science
Discovery World
Nat. Geographic (titl)
NG Wild (titl)
Animal Planet (titl)
TLC (titl)
FLN
Da Vinchi Learning (titl)
Fashion TV
CNN International
Hobby TV
Hobby Lov
MTV Hits
MTV Rocks
VH1
VH1 Classic
Magic TV
The Voice
City TV
Mezzo
Balkanika
Planeta TV
Planeta Folk
Perviy Kanal
FEN TV
Taraf
Etno
Hustler TV
Platinum Spice
Penthouse HD
SuperOne HD
Eurosport HD
Discovery HD
Hobby HD
Planeta HD
Arena Sport 1
Arena Sport 2
Arena Sport 3
Arena Sport 4
Arena Sport 5

http://www.polarismedia.rs/sve-za-650

Poslednja izmena:
Ubacili jos arna sport 12345 i radijski program sa nacionalnom frekfencijom radio play( pokojni radio b92) radio beograd 1,2 radio s
Slazem se u potpunosti sa Aleksandrom_m totalna otimacina pa ja nameravam da uzmem ott android box za 1000 din mesecno ima svi domaci kanali pinkovi kanali i strani kanali pa biram sta cu da gledam

Oni stari ostaju nekodirani naravno, ali popunjavanje kapaciteta namenjenog za nacionalne kanale i besplatnu uslugu placenim servisima bez prethodnog konkursa je otimacina.

Pored toga postoji par ključnih problema sa celom platformom:

1) JP ETV (Javno preduzeće emisiona tehnika i veze), koje je zaduženo za zemaljsku mrežu, je bez javnog poziva za partnerstvo sklopilo ugovor o realizaciji ove platforme sa Telekomom Srbija.

2) Prema planu digitalizacije usvojenom u RATEL i REM-u samo MUKS 3 je namenjen za PayTV platformu, dok se MUKS1 koristi isključivo za nacionalne i pokrajinske emitere, te unapređenje njihovih usluga (HD itd). Takođe, prema planu digitalizacije (koja nije sprovedena do kraja), je bilo potrebno raspisati konkurse za tematske nacionalne kanale koji bi se emitovali besplatno u MUKS1 (kao što u Hrvatskoj postoji RTL Kockica - dečiji, CMC - muzički, RTL2,DomaTV, itd.) Izgleda pod političkim pritiskom ništa od toga nije urađeno. Da stvar bude gora, ETV je kapacitete namenjene za proširenje besplatne ponude sada dao Telekomu na upotrebu. Drugim rečima, izvršena je otimačina preostalog sadržaja i pretvorena u PayTV. Sada su u MUKS1 ubacili Arene, Minimax i Nick, koji su zauzeli kapacitete i biće od novembra. Naravno, postoji MUX2 koji je daleko od popunjenog, a zbog napredne privatizacije biće sve prazniji (ali to je druga priča)

Pozdrav svima,

Imam jedan problem sa set top box-om, pa me zanima je li se slicno desavalo nekome, i da li znate uzrok problema, jer u pordavnici dje sam ga kupio, navodno ne znaju.

Problem je taj sto kad ukljucim film preko usb-a, normalno ga ocitava do 30-31-og minuta, tu nastaje blokada nekoliko minuta, zatima pise JEDINICNA GRESKA. Filmove skidam uglavnom preko torenta, dvd rip, blu ray rip, razni formati, uglavnom, sa svakim je isti problem. Da napomenem da imam 3 set top boxa u kucu, sa svima je isti problem. Prvo sam mislio da je do uredjaja, nije, zatim sam promijenio 3 usb-a (jedan je bio potpuno nov), i jedan externi hard disk, skenirao ih od virusa, svi su bili ok, ali nista nije pomoglo. Model boxa je Vivax dvb-t2 153

Ako neko zna nesto o ovome, neka kaze, bio bih mu zahvalan[/QUOTE

Molim vas, da li je neko resio ovaj problem posto imam isti problem, ne znam sta da radim.

Digitalna televizija je bila ok sve dok se nije pojavila mts antena od tada je digitalna televizija jedno veliko 0

Necu ni pinkove kanale ni antene ultra mega giga ni kuvare ni hramove ni zenske televizije i ostalo ocu samo da gledam ono sto se emituje po celoj srbiji to ocu a ne ciju ciju ciju ci krrr i nema signala nema signala onda moram ko nenormalan da pretrazujem kanale svaki bozji dan da bih gledao televiziju koju volim da gledam toliko

Back