Dvadesete gazim, dobro mi je sasvim...

Mali čičak

Stara legenda
Poruka
77.633
Kao sto znate ove godine punim 30... okruglo... kazem mm-u:"Covece trecina zivota prodje." A on me pogleda pa kaze:"Optimista." :lol:
Elem, za starije od 30, jeste doziveli neku transformaciju ulaskom u 30e? Postali bolji, gori, mudriji, uspesniji ili samo stariji?
Za mladje, jel ocekujete nesto od 30ih?

Ja ocekujem svasta...

Imate li neke savete?
Sta uraditi u 30im, da posle ne bude prosao voz...

i tako...

otvorite dusu o vasim 30im :)

Kao sto znate ove godine punim 30... okruglo... kazem mm-u:"Covece trecina zivota prodje." A on me pogleda pa kaze:"Optimista." :lol:
Elem, za starije od 30, jeste doziveli neku transformaciju ulaskom u 30e? Postali bolji, gori, mudriji, uspesniji ili samo stariji?
Za mladje, jel ocekujete nesto od 30ih?

Ja ocekujem svasta...

Imate li neke savete?
Sta uraditi u 30im, da posle ne bude prosao voz...

i tako...

otvorite dusu o vasim 30im :)

To nisu tridesete, vec cetrdesete.

slicno kao dvadesete , samo se ima malo manje energije a malo vise pameti

postajes mator za neke ludosti a mlad da te smatraju mudrim

pocinju prve bolesti koje su znaci starosti, ponekad kicma ili neki drugi problem , mada to vec zavisi od stila zivota

uglavnom 30-e su vrh po razvijenosti osobe

Tridesete , to su dobre godine , nada , ljubav i rad. Mene je licno pogodio sindrom priblizavanja četvorci .
Tema je o meni i 30im. Otvori svoju o 40im :lol: ps.salim se
Jedno je sigurno - idealne godine da se posvetis karijeri i prestanes da budes mali od palube
Kojoj karijeri? Da postanem profesionalna majka dojilja?
To nisu tridesete, vec cetrdesete.
Cuti tu.
tridesete su prelepe.moze da prica ko sta hoce,sa osamnaest i djavo je lep,al sa trideset tek zena procveta
a sto se tice mudrosti,kazu da godine dolaze sa mudroscu.lazu,meni su godine dosle same...

I ja mislim da smo najbolje tek sa 30... mislim ne znam jel moze bolje :malav:

previše sam ja lep za tebe, ne bi bilo u redu. moraš biti skromnija i realnija
E jbg... a bar malkice da mi das... :(
slicno kao dvadesete , samo se ima malo manje energije a malo vise pameti

postajes mator za neke ludosti a mlad da te smatraju mudrim

pocinju prve bolesti koje su znaci starosti, ponekad kicma ili neki drugi problem , mada to vec zavisi od stila zivota

uglavnom 30-e su vrh po razvijenosti osobe

E jbg sasa... koje sad bolesti u 30im

sve to zavisi sta radis i u kakvom okruzenju zivis.ako jurcas za karijerom,ako si napet u odgajanju dece,ima i u tridesetoj da izgledas ko sazvakana,i ako nisi voljenai ako ne volis.to je kljucno.naravno i tezak ili monotoni rad u recimo nekoj fabrici bi i od monike beluci u tridesetoj napravio nelu erzisnik
kad udjes u cetrdesete vide se promene na licu,koza pocinje da se opusta,bore su jace,cesce imas problema sa kicmom,zglobovima,ali nemam utisak da manjka energije
naravno ne mislim energija za diskoteke ili pijenje do zore
ne pitaj me za pedesete...:neutral:

Back