maysi_81
Početnik
- Poruka
- 49
Au... gledaj opet. Pazljivo.
Da li ti to hoćeš da kažeš da nisam u pravu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Au... gledaj opet. Pazljivo.

Da li je moguce dva puta voleti istu osobu? Mislim, kada nekoga prestanete da volite, da li je to bas bas kraj ili se ljubav o5 moze roditi?
u nepreglednom prostranstvu ispunjenim tvojom glupostima,mislim da si ovim nadmasio sebe....Kita i pica se nikad ne prestaju voleti, voli ga bezrezervno dok ti ga god stavlja.![]()
Da li je moguce dva puta voleti istu osobu? Mislim, kada nekoga prestanete da volite, da li je to bas bas kraj ili se ljubav o5 moze roditi?
u nepreglednom prostranstvu ispunjenim tvojom glupostima,mislim da si ovim nadmasio sebe....

Ne znam za ljubav,opet velim, nijesam sigurna da sam voljela do sad..
Ja sam se dosad samo zaljubljivala.
O tome mogu reci samo da druga zaljubljenost kad se 'rodi' , traje krace nego prva i ne bih preporucila da upustanje u 'to' ako se moze izbjeci:|

Da.Gled'o li je ko Eternal Sunshine of the Spotless Mind?
I ako jeste, razum'o li ga je?
STalno se pominje "popravljanje"... "ponovno ono staro... isto..."... i tako to.
ZASTO mora da bude nastavak necega predjasnjeg onda ako se, jos jednom, dvoje spoje zajedno?
ZASTO ne nesto drugo, nesto sto je na sasvim razlicitoj osnovi, nesto kao da je potpino novo (clean slate)...nesto sasvim drugo.
Ako neko kaze da obnavlja vezu... uglavnom samo obnavlja probleme.
Ako se zapocne nesto NOVO... to je nesto sasvim drugo
O di si zaljubljena, cuo sam da si se ponudila nekim forumasem i da je on pristao.
E kako je lako biti cura.![]()

Зато што се људи, углавном, мењњају споро до никако...
Те тако вуку исти проблем годинама и као бајаги га решавају... а не решавају га...
Гаје га бре. Уживају ваљда у њему... ко ће га знати...
Ново? Ново је страшно... не знају шта их чека...![]()
A i to je bolje biti nego stara nedoyebana baba, koju niko ne zeli torbat![]()
Jadna li je ta majka sto rodi takve sto se "sporo do nikako" menjaju.
Luksuz je priustiti u zivotu ne-menjanje, zar ne?
Jadna li je ta majka sto rodi takve sto se "sporo do nikako" menjaju.
Luksuz je priustiti u zivotu ne-menjanje, zar ne?
Dok ne primiš triDva komada dva komada
svake noci primam ja
du du da
8)
Ко ће га знати...
Неки и не примете да живе у том луксузу...![]()
neki ne primete da žive u bilo kakvom luksuzu..
Mora?
4 meseca provedoh u Matici i primetih da retko ko odbacuje bas to pravo na luksuz ne menjanja (tj neprilagodjavanja).
Dobro... ima mnogo njih koji se menjaju iako je njihov broj isuvise malen u odnosu na "luksuzne".
Sto ce reci... da oni koji se menjaju IPAK MOGU DA VOLE DVA PUTA (istu osobu)?[/QUOTE]
emocije nisu na dugme pa kliknes koliko puta hoces da se ponove..