Dva pitanja za žene.....

• Začetnik teme Začetnik teme Fang
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Imam par slika u novcaniku zato sto su se muskarci cudili dok ih nisam nosila... Sad kad traze da vide slike, mogu da im ih pokazem bez ikakve price, smaranja i objasnjavanja...
O tome da li cu u wc sama ili u drustvu uopste ni ne razmisljam... Kako se potrefi...

1. Koji će vam te slike po novčaniku?

2. Zašto žene nisu u stanju same otići na WC kada su negde....nego mora neka druga s njima?

1. slike u novcaniku imaju sentimentalnu vrednost i to su slike osoba koje volimo, a to ne rade samo zene vec i neki muskarci. jedan decak ima sliku cristiana ronalda u novcaniku.
2.zato sto mi ne idemo samo zato sto nam se ide da piskimo, vec popravravimo sminku, kazemo nesto drugarici i tako to...:heart:P.S. ja nisam zena nego tinejzerka.:heart:

1. slike u novcaniku imaju sentimentalnu vrednost i to su slike osoba koje volimo, a to ne rade samo zene vec i neki muskarci. jedan decak ima sliku cristiana ronalda u novcaniku.
2.zato sto mi ne idemo samo zato sto nam se ide da piskimo, vec popravravimo sminku, kazemo nesto drugarici i tako to...:heart:P.S. ja nisam zena nego tinejzerka.:heart:

Да, горе лепо пише 18+...
Ништа лично...
Ти ниси чак ни старији малолетник...

Back