- Poruka
- 43.044
Babu cepa klimaks i samo gnoji.
Baba je prevazišla klimaks
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Babu cepa klimaks i samo gnoji.
jedan moj poznanik je reko, nekim je igrati kolo teze nego da kosi kosom ceo dan
- - - - - - - - - -
sta pricas, kazu da u donbroj snoski potrosis 1000 kalorija, realno tebi treba rollerima najmanje 45 min za to
da ti trbalo par sati
Sta kuvamo imamo temu, cemu duplikat
Koliko kalorija za vreme seksa, zavisi od seksa, uostalom guglaj
evo radim na posluŠta kuvate ovih dana ?
I kolko kalorija se potroši za vrijeme keksa?
Da li nekad namjerno pojedete ogroman komad torte jer znate da će da se bavite tim poslom
Šta kuvate ovih dana ?
Da li nekad namjerno pojedete ogroman komad torte jer znate da će da se bavite tim poslom
Prosecna 25 min?Oko 3.5 sata. Potroseno oko 1600 kalorija. Sudeci po nekim istrazivanjima prosecna snoska je 25 minuta sa predigrom, mazenjem... i za to vreme muskarci potrose 100 kalorija. Znaci 16 snoski.
Šta kuvate ovih dana ?
mozda gresim
Auch der Kalorienverbrauch beim Sex ist nicht ohne: Das ganz normale Gevögel kostet uns 150 Kalorien, geht es mal wilder zur Sache sind es locker 350 Kalorien in 20 bis 30 Minuten. So macht Abnehmen gleich viel mehr Spaß und Lust!
- - - - - - - - - -
omali smo temu o kolko mozes
i tamo sam reko, meni bez 45 minuta vikendom i nije sex, mislim ono kad se ima vremena, pa ti donesem dorucak u krevet, pa te budim, kako znam, pa ceo dan ne ustajemo
ako ne potrosis mozes da me tuzis- - - - - - - - - -
znaci u tekstu stoji za 20-30 min 350 kalorija, e sad racunaj moju racunicu i uzmi u obziru da sam jako zahtevan :cool:
Oko 3.5 sata. Potroseno oko 1600 kalorija. Sudeci po nekim istrazivanjima prosecna snoska je 25 minuta sa predigrom, mazenjem... i za to vreme muskarci potrose 100 kalorija. Znaci 16 snoski.
jao lave, tinejdzeri su dole levo, nemoj ovde molim te![]()
jao lave, tinejdzeri su dole levo, nemoj ovde molim te![]()