☆dva pitanja u jednoj temi☆

Kuvam ko I uvek
Sinoc sam pravila za danas galete od tikvica,cordon bleu I danas samo salatu od paradajza uz to
A imas I temu zapravo
Ne bavim se sexom,zavrsila sam razmnozavanje

- - - - - - - - - -

Mislim da je sex precenjen po pitanju poteosnje kalorija,vise potrosim djuskajuci u diskoteci

U diskoteci sam bila svega 5 puta u životu nemogu duže biti od sat vremena jer me glava počne boljeti

Kuvam ko I uvek
Sinoc sam pravila za danas galete od tikvica,cordon bleu I danas samo salatu od paradajza uz to
A imas I temu zapravo

- - - - - - - - - -

Mislim da je sex precenjen po pitanju poteosnje kalorija,vise potrosim djuskajuci u diskoteci

Bas tako. U Nedelju sam biciklom presao 80 km a sad kao treba da razmisljam koliko cu kalorija potrositi za 15ak minuta seksa.:roll:

Kuvam ko I uvek
A imas I temu zapravo

- - - - - - - - - -

sumnaj al nek ti bude

- - - - - - - - - -

Bas tako. U Nedelju sam biciklom presao 80 km a sad kao treba da razmisljam koliko cu kalorija potrositi za 15ak minuta seksa.:roll:

da ti trbalo par sati

Šta kuvate ovih dana ?

I kolko kalorija se potroši za vrijeme keksa?

Da li nekad namjerno pojedete ogroman komad torte jer znate da će da se bavite tim poslom

Nista. Ima toliko voca i povrca koje mi je zao da termicki obradjujem. A i zao mi je da ih svom telu uskratim i unosim drugu hranu.

Seks? Da toliko trosi kalorije svi bi bili kao rage. Ali utice na lepotu, zadovoljniji smo i vise pozitivno zracimo.

Onda moras da se sexas :(
:lol: pa zeno igra folklor,opali kolce.kad sam ucila mm da igra kolo koja je to gimnastika bila :lol:

jedan moj poznanik je reko, nekim je igrati kolo teze nego da kosi kosom ceo dan :)

- - - - - - - - - -

Nista. Ima toliko voca i povrca koje mi je zao da termicki obradjujem. A i zao mi je da ih svom telu uskratim i unosim drugu hranu.

Seks? Da toliko trosi kalorije svi bi bili kao rage. Ali utice na lepotu, zadovoljniji smo i vise pozitivno zracimo.

sta pricas, kazu da u donbroj snoski potrosis 1000 kalorija, realno tebi treba rollerima najmanje 45 min za to

jedan moj poznanik je reko, nekim je igrati kolo teze nego da kosi kosom ceo dan :)

- - - - - - - - - -

sta pricas, kazu da u donbroj snoski potrosis 1000 kalorija, realno tebi treba rollerima najmanje 45 min za to

1000 kalorija ?

Zvuci nestvarno

Ako unosimo 1500 kalorija a keksaju se 2 x dnevno oni su konstantno u minusu to znači crkavanje prije peMzije

mozda gresim

Auch der Kalorienverbrauch beim Sex ist nicht ohne: Das ganz normale Gevögel kostet uns 150 Kalorien, geht es mal wilder zur Sache sind es locker 350 Kalorien in 20 bis 30 Minuten. So macht Abnehmen gleich viel mehr Spaß und Lust!

- - - - - - - - - -

Preterujes :)
Za 1000 kalorija bih ceo vikend morala da izvines cupkati vrteci guzom :lol: :rumenko:

omali smo temu o kolko mozes
i tamo sam reko, meni bez 45 minuta vikendom i nije sex, mislim ono kad se ima vremena, pa ti donesem dorucak u krevet, pa te budim, kako znam, pa ceo dan ne ustajemo
ako ne potrosis mozes da me tuzis

- - - - - - - - - -

znaci u tekstu stoji za 20-30 min 350 kalorija, e sad racunaj moju racunicu i uzmi u obziru da sam jako zahtevan :cool:

Back