..dva na jednu...

FRIKAZOID:
kako sam glup, zasto se ja ovoga nisam setio
Mislim da si upravu, nekad je najjednostavnije resenje, najbolje resenje

hvala

:D :D :D
Nema na chemu, samo nemoj da ispadne posle problem, ako joj u glavi odjednom neshto kvrcne i pomisli da ste je iskoristili... Onda vashe prijateljstvo moze lako da se raspadne... Tako da posle toga budite josh...hmmm.... nekako vishe prijatelji prema njoj... ne znam sad kako da se izrazim, ali nekako prisniji... sad, ako si me ukapirao, svaka ti chast, jer ni ja sama sebe ne kapiram u poslednje vreme.... :)

FRIKAZOID:
Obecavamo joj da se ni jednog momenta nece osecati prazno!

a znaci tako to kod tebe ide, obecas i mozes sve da dobijes, razumemte mora od necega da se zivi, ono ko nema u glavi ima izmedju nogu, pardon u nogama

Kod mene je mnogo komplikovano, navaznije je da sam ja iz Beograda, u Beogradu, upravo stigla, ili upravo se spremam da idem tamo. Kad sam sasvim u Uzicu onda nema nista od toga.Najvazniji je Beograd kod mene, tako to ide kod mene. A onda, vazno je da decko prica o meni, radi na meni, da se svima hvali o meni, sta smo radili svima da prica, da se dogovori o svemu sa tim drugim deckom ali tako da ih ja zavolim obojicu.

A kad sam bila sasvim mala devojcica i tada sam u stvari bila "iz Beograda", jer je bilo samo pitanje dogovora kad cemo da se odselimo u Beograd, ili negde drugo.

Back