mimi's mom
Buduća legenda
- Poruka
- 32.800
Opet selektivno brisanje postova, kad ste vec kod editovanja izbacite ono lovacki karabin iz uvodnog posta jer apsolutno nijedan dokaz ne postoji za to.
Uvodni post je većim delom copy-paste sa navedenim izvorom i kao takvog nije moje da ga menjam.
Где су докази за ово криминално дело? Овде је толико глупости написано, да би новинара требало послати кући. Прво су пси нађени на сметлишту, па онда у реци
Постављени су и двоструки стандарди. Власник пса изјављује да су њени пси мирни и чиповани за разлику од агресивних луталица, које је, вероватно треабло устрелити![]()
U pitanju jeste novinarski senzacionalizam i dvostruki aršini vlasnice, a što se tiče "kontradiktornosti", one to nisu-lepo piše da je prvo unuk našao pse na smetlištu i dok se vratio sa vlasnicom, psi su nestali, da bi ih onda pronašli u reci. Pročitaj pažljivije.
Dok se neosnovano i bez ikakvih dokaza spominju lov i lovci u negativnom kontekstu, imam pravo da Vam odgovorim argumentima i BEZ provokacija. Vrati se dva posta unazad i pogledaj ko provocira i reci mi sta si uradila tim povodom kao moderator ovog pdf-a ? Ovakav post koji sadrzi dva citata i jedan smiley i apsolutno nema drugu svrhu osim provociranja trebao je da bude obrisan odmah, ali ocigledno je da ovde vladaju dvostruki standardi i da ce i ovaj moj post biti obrisan kao i mnogi drugi u kojima se ukazuje na to.
Ne vidim to kao provokaciju, prvi citat je tvoje pitanje a u drugom je boldovan, obojen i uvećan odgovor.