Tada je sovjetsku pomoć zamijenila američko-britanska ( još gora).prestala je 1948, SFRJ potrajala do 1991.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tada je sovjetsku pomoć zamijenila američko-britanska ( još gora).prestala je 1948, SFRJ potrajala do 1991.
Jesu to ovi? Gde im nestadoše nacisti sa fotke?To se pitanje uopšte ne postavlja
![]()
Jesu to ovi? Gde im nestadoše nacisti sa fotke?
A znam u jamama
![]()

da, u sustini i ja mislim da je to bila losa opcija, a evo i zasto - da smo postali jos jedna clanica Varsavskog pakta, mi bismo bili sposobni da se sa cinjenicom sloma komunizma u Evropi nosimo na nacin na koji su to uradile npr. Ceska i Slovacka, i danas bismo, pouceni iskustvom okupacije od strane Rusije, bili clanica EU i deo zapadne civilizacije kojoj u odredjenom smislu i pripadamo.Tada je sovjetsku pomoć zamijenila američko-britanska ( još gora).
Ok ako ćeš lepše da zaspiš štoreče nekoNe, to nisu ti, već iste one bradonje za koje si pitao šta će Rusi da urade ako ih vide. Pa, video si šta su uradili, dali im odlikovanja i uvek su dobrodošli u ruskoj zemlji. Sa druge strane, ti nisi![]()

1990e se narod na ovim prostorima borio da postane nečija kolonija! Dosadila im slobodada, u sustini i ja mislim da je to bila losa opcija, a evo i zasto - da smo postali jos jedna clanica Varsavskog pakta, mi bismo bili sposobni da se sa cinjenicom sloma komunizma u Evropi nosimo na nacin na koji su to uradile npr. Ceska i Slovacka, i danas bismo, pouceni iskustvom okupacije od strane Rusije, bili clanica EU i deo zapadne civilizacije kojoj u odredjenom smislu i pripadamo.
Zbog toga mislim da nam nema spasa dok zaista ne postanemo ruska kolonija. Tek tada cemo nesto nauciti.

Ok ako ćeš lepše da zaspiš štoreče neko![]()

1990e se narod na ovim prostorima borio da postane nečija kolonija! Dosadila im sloboda![]()

Kako god obrneš do 1990te nismo nikada zaključavali vrata od stana, posle je sa demokratijom postalo čupavo pa sam morao i H bravu da instaliram![]()

Još u doba četnika jelda?Ne, jer su Šiptari odavno počeli tu pobunu, to jest dok niko još nije čuo za Miloševića.
Па како онда дајеш подршку таквом развоју ствари и држиш странуNa osnovu toga što je jugoslavija ipak naginjala ka hrvatskoj tj ta struja je bila mnogo jača. To se vidi po tadašnjim granicama, da se u indeks upisivala nacionalnost dok u srbiji ta rubrika nije postojala, da se srbiji naprave autonomne pokrajine kako bi mogli da je drhkaju kurta i murta itd.
Профашистичке струје шаљу заслужне другове на оток голи?Nisu to moji komunisti to su ti jednostavno profašističke struje kojih je bilo i tada a nisu im očigledno mogli ništa. To su danas ovi tvoji što su na vlasti u srbiji i hrvatskoj.
Kakve veze ima Sloba sa JVuO?Još u doba četnika jelda?
Upravo je sistem napravljen da bi narod bio sit, dok traje.Kako god obrneš narod je bio sit i zadovoljan dok je trajalo. Onda su ojačale te fašističke struje i rasturile zemlju. Zašto je popustio sistem dal zbog potplaćenih, prodatih ili nekih trećih kretena to nek istorija objasni.
Српске земље нису растурене деведесетих већ на заседању АВНОЈ-а.Kako god obrneš narod je bio sit i zadovoljan dok je trajalo. Onda su ojačale te fašističke struje i rasturile zemlju. Zašto je popustio sistem dal zbog potplaćenih, prodatih ili nekih trećih kretena to nek istorija objasni.
Какве везе то има кад није замишљено да траје?Kako god obrneš do 1990te nismo nikada zaključavali vrata od stana, posle je sa demokratijom postalo čupavo pa sam morao i H bravu da instaliram![]()
I tu se završava svaka priča sa vama četnicima. Kada je sloba pao moja baba je rekla: sada će da bude kao u doba kraljevine, bogati će da se bogate i uživaju a sirotinja će da crkava od boleštine i gladi.Upravo je sistem napravljen da bi narod bio sit, dok traje.
Svega toga nebi bilo da je pera na vreme otišao u policijuПрофашистичке струје шаљу заслужне другове на оток голи?
Јесу ли их четници слали тамо? Пишеш будалаштине.
Тамо су могли да их пошаљу само усташки камелеони пресвучени
у партизане и то сам руководећи кадар.
Ако је то истина онда боље нису ни заслужили, ушли су у братоубилачку
борбу зарад остварења циљева те профашистичке струје.
Како их назвати сем умишљеним будалама?
Чича је имао двоје деце сипатизера тог погубног покрета и политички
гледано то га није много интересовало.
Држао се правила службе и оданости влади и монарху, свако секташење
у току борбе против окупатора је кажњиво у свим владама и државама.
Временом је увидео какво зло се спрема да загосподари српском земљом
и уз сву легитимност коју му закон пружа борио се против резултата које
имамо данас.
Видим остао си без аргумената па ти ништа није преосталоZaključavam jer su takvi kao ti i slični na slobodi.
Ps laptope nemam već 15 godina vidi se da ste retos radikali vama je laptop in![]()
Свега тога не би било да је Чича погазио реч и убио злотвораSvega toga nebi bilo da je pera na vreme otišao u policiju![]()
Свега тога не би било да је Чича погазио реч и убио злотвора
још у Струганику.
Još u doba četnika jelda?