Manastirka
Buduća legenda
- Poruka
- 31.885
Teško!A jel moš smotaš neku pitu od ovoga pa didemo u Grčku?
https://www.metro.rs/asortiman/riba-plodovi-mora/plodovi-mora?itm_pm=cookie_consent_accept_button

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Teško!A jel moš smotaš neku pitu od ovoga pa didemo u Grčku?
https://www.metro.rs/asortiman/riba-plodovi-mora/plodovi-mora?itm_pm=cookie_consent_accept_button
Drugi je to kontinent...ma jeste...ali ta doza opustenosti...sednem...narcim...ne pitam posto je...ne pogledam jelovnik...i to mi cudno...
Ајде сад ћу озбиљно да објасним зашто сам се нашалила на овај пост.zavisi od restorana.
u fensi ribljim restoranima jelo + pice + slatkis ide 50 do 100€ po osobi.
tu ti osoblje recimo ocisti ribu od kostiju da ne moras ti da se zezas.
50, у ресторану на врху зграде. И нема цигана као у грчку.videli grci amerikanku pa joj uvalili....ni na maldivima ili kankunu 2 koktela i porcija kraba ne košta 600 evra
Ovo ne može ništa drugo biti nego prevara... ona klasična budimpeštanska šema sa cenovnikom samo bez dve zgodne MađariceCekaj jel to nesto s menija ili se amerikanka zanela sa uslugom i posebnim zahtevima?
Imaju oni taj obicaj i zeznu se u evropi misleci da je to ameuwika.
Woc d mining of dis? Aj order end veited fo hol fajv minutes.
a sta bi, reci mi, molim te jedna zena htela od Grka?Ovo ne može ništa drugo biti nego prevara... ona klasična budimpeštanska šema sa cenovnikom samo bez dve zgodne Mađarice![]()
Pa kažem bez tog dela...ili mi ne znamo za taj deoa sta bi reci mi molim te jedna zena htela od Grka?ili od dva?
![]()
neka i ostane na tomePa kažem bez tog dela...ili mi ne znamo za taj deo![]()
I ja sam to pomislio. Samo su se zeznuli jer su bili alavi. Ne radi se to tako.Ovo ne može ništa drugo biti nego prevara... ona klasična budimpeštanska šema sa cenovnikom samo bez dve zgodne Mađarice![]()
Naravno...prvo obezbediš MađariceI ja sam to pomislio. Samo su se zeznuli jer su bili alavi. Ne radi se to tako.
Mada taj sto se prima na to i treba da ga oderu. Stas popit pojest? Ima madjarica ovde u madjarskoj aj sad ima se moze se.Naravno...prvo obezbediš Mađarice![]()