Mystic+
Zaslužan član
- Poruka
- 100.947
Zar tu stvarno netko ima vremena da to ujutro jede???
Мало је то времена, али треба више воље
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мора се имати времена за добар доручак <333Zar tu stvarno netko ima vremena da to ujutro jede???
Doručak jeste najvažniji obrok, ali trebalo bi paziti na kombinacije.Zašto Svašta?
Obrok je lepo kompletirati, sa samo dva jaja zaista ne znam šta bih.
I neka pržena slanina tu može da padne, salatica od krastav na aca i kiselog mleka sa mirođijom (ne klasična taziki), plus i projice...doručak je ionako najvažniji obrok, zar ne?![]()
Sve ukupno 50 dinara. HahaNemate vi pojma, hehe, ja od jednog jajeta i malo mleka napravim 6 prženica(pola hleba), pa vi vidite, i više nego dovoljno. Ima i masti, i ugljenih hidrata i proteina, ma sve.
ukusno.Skromno.....sirotinjski
Da kad si doma i ne radis...Мора се имати времена за добар доручак <333
Pa ja nemam vremena za jaja, ne mogu ih peci u jutro u 04h nikako,a na poslu sigurno nitko ne pece jaja ili da ih nosi...ako je englezima normalno ovo smazat za doručak:
https://foodhub.scene7.com/is/image...hei=1300&fmt=png-alpha&resMode=sharp2&qlt=100
zašto mi nebi imali vremena za tek dio toga?
Jadna tiPa ja nemam vremena za jaja, ne mogu ih peci u jutro u 04h nikako,a na poslu sigurno nitko ne pece jaja ili da ih nosi...
Kada sam kuci ne stignem opet ,,,jer hvataju me sve druge obaveze da ih napravim ,,,po kuci ,,plus rucak sve mora da bude gotovo fdo podne jer u 13:20 ja moram gibati na posa

Pa 'de će u 4 ujutru kobasicu?!!!
Ima jedan lik sto jede svaki dan po deset

I da pretekne za užinu.Ja bi tu imala dva puta za veceru![]()