Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
da li vas nervira kada na nekoj strani vidite frejmove. Ja sam sada poceo da radim sajt i sa leve strane sam stavio frejm za meni a sa desne za banere. Jel to glupo ili sta? Sta mislite o tome
Postoje stvari koje sa frejmovima mozes mnogo lakse da uradis, ali to ima svoje mane. Ozbiljni Web dizajneri/programeri ne preporucuju frejmove, ali meni licno ne smeta...
da li vas nervira kada na nekoj strani vidite frejmove. Ja sam sada poceo da radim sajt i sa leve strane sam stavio frejm za meni a sa desne za banere. Jel to glupo ili sta? Sta mislite o tome
po meni zavisi kako organizuejs, ako ti baneri ne smetaju onda je OK ! ovo iz vizuelne strane pricam..ma samo da nije prenatrpano i nabacano i da moze sve da se nadje..mene nervira kad je prenatrpano a narocito kad ne mozes nesto lako da nadjesh. npr stari sajt www.beograd.org.yu mi je bio bolji nego novi ne znam sto su menjali :O