adelaidea
Poznat
- Poruka
- 8.706
Limunada ne dobija menstruaciju, njena menstruacija dobija Limunadu
Ja se izv.
Ja se izv.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a ni puberteta.Što bi rekla jedna (sad već pokojna) baba iz mog komšiluka "ne znam sine, u naše vreme i nije bilo tog PMS-a".
Opa, vislja ste od mene. Pocecu da primenjujem ldgbnti agendu ka Vamaa ja 176
Nema veze visina. Te trodnevne migrene sa mucninama i povracanjem se javljaju pred dobijanje, nekada i u ovulaciji.Izvinjavam se što se mešam, imam sestru, bivšu ženu, sadašnju ženu i kćerku, ćerku sam nosio u ćebetu u hitnu pomoć a slično se dogodilo i mojoj sestri "90 ih.
Što je najgore, potpuno je besmisleno, od 14-te do 40+ , ma i do 50, a šta ako do reprodukcije nikad ne dođe? Čemu onda sve?
I inače sam hteo da pitam a nisam hteo da otvaram novu temu, eto moja žena je ok, traje joj 2- 3 dana, popije tabletu i ništa, dok me ubija situacija sa kćerkom, tek ulazi u pubertet i ima odlive, dobija nekad 2 puta mesečno, trajanje 7 do 11 dana, migrene od po 72 sata, pokušavamo sa čajevima od kantariona, zna li neko da mi pomogne, hoće li to biti posle normalnije? I ti čajevi, njoj to ništa ne pomaže.
P.S. Sad ću da lupim verovatno ali je l' ima to veze sa visinom? Ono, sve devojke i žene koje sam upoznao u životu a da nemaju problema su preko 174cm, što je žena niža, to gore.
Uh, mene su migrene pratile i u prvim mesecima trudnoće. Dobila sam napad migrene par dana posle porođaja.Nema veze visina. Te trodnevne migrene sa mucninama i povracanjem se javljaju pred dobijanje, nekada i u ovulaciji.
Ko je njima sklon, nece ih imati samo tokom trudnoce. To je moje iskustvo. Nakon nje se opet vracaju, cim se hormoni vrate na svoje.
Ja nisam nasla lijek.
Ostali problemi koje si naveo se smanjuju sa godinama. Kako se ciklusi ustale smanjice se i odlivi, to je iskustvo mojih drugarica. Jedna je padala u nesvijest i bila krvava toliko sa su ljudi zvali hitnu pomoc.
Ona je isto imala posvecenog tatu koji je bio dostupan da dodje kolima po nju i pomogne joj kada treba.
Sa godinama se smanjilo a nakon porodjaja vise nema ni odlive ni bolove. Odluve je imala sve do ranih dvadesetih. Bila je upisala faks. Ali se sve sredilo.
Za migrene to ne mogu da kazem.
Te patrijarhalne ideje najviše štete upravo ženama.A realno, šta ima ocu o tome ako već ima mamu?
Šta sestra bratu treba o ciklusu pričati ako NIJE ginekolog??
Ne, ja samo ne podnosim patrijarhalne budalaštine i podelu znanja na "muško i žensko".Dobro, sad si i ginekolog.
da, ja sam poznata kao veoma patrijarhalnaNe, ja samo ne podnosim patrijarhalne budalaštine i podelu znanja na "muško i žensko".
Svaki čovek nevezano za pol koji ima normalan nivo opšte kulture će znati sasvim dovoljno da posavetuje jednog tinejdžera.
Osim ako nije iz neke zaostale pripizdine gde muškarac ne sme da se meša u "ženske poslove".
Pa baš zato me i čudi ovaj izlet.da, ja sam poznata kao veoma patrijarhalna
Izvinjavam se što nisam balkanski troglodit.Nikako mi nije jasno da znaš detalje ciklusa sestre i kćerke. To su problemi 50% ženske populacije, ima majku, majka treba da zna šta joj je činiti. Postoji juvenilna ginekologija i treba tvoja žena a njena mama da je odvede na pregled gdje će joj sigurno pomoći bolje nego forumaši.
E a pazi kad me osuđuju zašto ja uopšte znam kad je moje dete u bolovima, ovamo napredne feministkinje a zatucanije od mog čukundede jbte.Ne, ja samo ne podnosim patrijarhalne budalaštine i podelu znanja na "muško i žensko".
Svaki čovek nevezano za pol koji ima normalan nivo opšte kulture će znati sasvim dovoljno da posavetuje jednog tinejdžera.
Osim ako nije iz neke zaostale pripizdine gde muškarac ne sme da se meša u "ženske poslove".
Hvala na podršci za nas očeve. A sećam se kada su čak i vatu zamotavale u papir. Neću da budem zatucan, u čemu je problem, ne znam.Od pms simptoma sam uvijek i jedino imala bol u stomaju i krstima par dana prije.
U mladjim godinama sam morala piti tabletu prvi dan,obicno rapten k...kasnije je to bilo sasvim podnosljivo i skoro bezbolno i nisam nista pila.
Znam zene koje se oduzimaju od bolova i nista im ne pomaze od lijekova.
Jednostavno je tako,urodjeno,sta li,kako se kome zalomi.
Ali tih "psihickih"simptoma plakanja,promjena raspolozenja i slicno,nikad nisam imala.
Sve je bilo ok do posle prelezane korone.
Onda sam imala odliv u trajanju od 45 dana i sve se poremetilo.Posle sam imala neke "specificne"glavobolje,ali me npr.stomak nije bolio nikako.
Ali dobro,tu su i godine kad do toga dolazi.
Inace,ne vidim problem da i muskarci znaju nesto o menstruaciji,zasto bi jedna prirodna i normalna stvar bila tabu tema.
Sjecam se nekada kad u prodavnici kupis uloske,zamotavaju u papir da se ne vidi,kao da je sramota uopste to kupiti.
Niko nije toliko zatucan da misli da su to isključivo ženske stvari i da muškarac ne sme da se meša, poenta je da mi kroz to prolazimo svakog meseca i samo mi znamo kako nam je. Kao tinejdžerka uvek sam se obraćala majci ako imam neki problem, ćaleta to ništa nije zanimalo.Hvala na podršci za nas očeve. A sećam se kada su čak i vatu zamotavale u papir. Neću da budem zatucan, u čemu je problem, ne znam.
Trebam dobit'Posvadjase se i ovde
Normalno je da i majka i otac znaju sta se desava sa djetetom i ako ono ima problema bilo koje vrste.Hvala na podršci za nas očeve. A sećam se kada su čak i vatu zamotavale u papir. Neću da budem zatucan, u čemu je problem, ne znam.
I tebe ljubim da prodje♡Trebam dobit'![]()
Одете код дечијег гинеколога, дају јој терапију и реше проблем.Izvinjavam se što se mešam, imam sestru, bivšu ženu, sadašnju ženu i kćerku, ćerku sam nosio u ćebetu u hitnu pomoć a slično se dogodilo i mojoj sestri "90 ih.
Što je najgore, potpuno je besmisleno, od 14-te do 40+ , ma i do 50, a šta ako do reprodukcije nikad ne dođe? Čemu onda sve?
I inače sam hteo da pitam a nisam hteo da otvaram novu temu, eto moja žena je ok, traje joj 2- 3 dana, popije tabletu i ništa, dok me ubija situacija sa kćerkom, tek ulazi u pubertet i ima odlive, dobija nekad 2 puta mesečno, trajanje 7 do 11 dana, migrene od po 72 sata, pokušavamo sa čajevima od kantariona, zna li neko da mi pomogne, hoće li to biti posle normalnije? I ti čajevi, njoj to ništa ne pomaže.
P.S. Sad ću da lupim verovatno ali je l' ima to veze sa visinom? Ono, sve devojke i žene koje sam upoznao u životu a da nemaju problema su preko 174cm, što je žena niža, to gore.
nema nikakvog izleta, samo ti moraš da teraš neki inatPa baš zato me i čudi ovaj izlet.
Evo i sa ćerkom od 16 godina teram inat patrijarhatu.nema nikakvog izleta, samo ti moraš da teraš neki inat
Aman ko je rekao da je to naopaka porodica, to je baš pohvalno, posavetuj je i da prilikom odnosa bude sigurna da muškarac ima zaštitu i da bira one koji ne izbegavaju kondom.Evo i sa ćerkom od 16 godina teram inat patrijarhatu.
Dete i sa mnom i sa majkom normalno razgovara o tim stvarima, jer je od malena naučena da nema čega da se stidi.
Ako joj treba lek ili joj zafale ulošci, pozove me da joj kupim. Ako je bilo šta boli, priča sa mnom. Zajedno odemo kod lekara ako zatreba. Pričamo o HPV-u, vakcinama, svemu.
Naopaka porodica.