Dva dana pred period se redovno isplačem

• Začetnik teme Začetnik teme Nona2
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Izvinjavam se što se mešam, imam sestru, bivšu ženu, sadašnju ženu i kćerku, ćerku sam nosio u ćebetu u hitnu pomoć a slično se dogodilo i mojoj sestri "90 ih.
Što je najgore, potpuno je besmisleno, od 14-te do 40+ , ma i do 50, a šta ako do reprodukcije nikad ne dođe? Čemu onda sve?

I inače sam hteo da pitam a nisam hteo da otvaram novu temu, eto moja žena je ok, traje joj 2- 3 dana, popije tabletu i ništa, dok me ubija situacija sa kćerkom, tek ulazi u pubertet i ima odlive, dobija nekad 2 puta mesečno, trajanje 7 do 11 dana, migrene od po 72 sata, pokušavamo sa čajevima od kantariona, zna li neko da mi pomogne, hoće li to biti posle normalnije? I ti čajevi, njoj to ništa ne pomaže.

P.S. Sad ću da lupim verovatno ali je l' ima to veze sa visinom? Ono, sve devojke i žene koje sam upoznao u životu a da nemaju problema su preko 174cm, što je žena niža, to gore.
Nikako mi nije jasno da znaš detalje ciklusa sestre i kćerke. To su problemi 50% ženske populacije, ima majku, majka treba da zna šta joj je činiti. Postoji juvenilna ginekologija i treba tvoja žena a njena mama da je odvede na pregled gdje će joj sigurno pomoći bolje nego forumaši.

Nikako mi nije jasno da znaš detalje ciklusa sestre i kćerke. To su problemi 50% ženske populacije, ima majku, majka treba da zna šta joj je činiti. Postoji juvenilna ginekologija i treba tvoja žena a njena mama da je odvede na pregled gdje će joj sigurno pomoći bolje nego forumaši.
To je balkanska predrasuda iz turskog doba, da otac ne sme da zna ništa o menstruaciji.
Nikakve tu razlike nema između majke i oca, osim ako otac nije neki balvan koga treba držati podalje.

To je balkanska predrasuda iz turskog doba, da otac ne sme da zna ništa o menstruaciji.
Nikakve tu razlike nema između majke i oca, osim ako otac nije neki balvan koga treba držati podalje.
Valjda, ne znam ali ja sam valjda u tome staromodna. Meni se uvijek "piškilo" kad porodično gledamo film a dvoje u filmu počnu da se ljube ili ne do Bog maze, nisam to mogla pred tatom gledati. Nikada nije znao kad ja i seka imamo ciklus niti nam kad kupio uloške.
Ako kojim slučajem zakunjamo pa ne napustimo prostoriju a počne scena ljubavna u filmu, desi se sranje jer tata se unezgodi pa počne gledati okolo i zagleda se u plafon i kaže: oooo moglo bi se krečiti!!

Pa ne radi se o tome, već je otac tehnički apsolutno beskoristan jer ne može da da nikakve savete jer nema menstruaciju, može eventualno da kupi uloške. Što bi se o tome uopšte i pričalo s ocem?

Pa ne radi se o tome, već je otac tehnički apsolutno beskoristan jer ne može da da nikakve savete jer nema menstruaciju, može eventualno da kupi uloške. Što bi se o tome uopšte i pričalo s ocem?
Cijeniš da muškarac ne može da zna ništa o menstruaciji jer je i sam nema?

Sjajno.

Možemo odmah da oduzmemo diplomu svim muškim ginekolozima.

Nekad me stvarno baciš na patos tim patrijarhalnim komentarima iz ranog srednjeg veka.

Cijeniš da muškarac ne može da zna ništa o menstruaciji jer je i sam nema?

Sjajno.

Možemo odmah da oduzmemo diplomu svim muškim ginekolozima.

Nekad me stvarno baciš na patos tim patrijarhalnim komentarima iz ranog srednjeg veka.
A realno, šta ima ocu o tome ako već ima mamu?
Šta sestra bratu treba o ciklusu pričati ako NIJE ginekolog??

Back